היי,
אני מחפש מכשיר נייח לשמיעת מוסיקה בסלון. המטרה העיקרית היא לשמוע מוסיקה דרך בלוטות' מהסמארטפון, רדיו יכול להוסיף (אבל לא חובה).
עדיף שהמכשיר יהיה פשוט לתפעול ושהכל יבוא יגיע באריזה אחת (כלומר לא רסיבר ורמקולים בנפרד).
הבנתי שהסאונדברים מאוד פופולרים היום. אני לא נעול על סאונדבר/מערכת סטריאו או מכשיר אחר אבל אני מחפש משהו שבעיקר יהיה איכותי ומשתלם מבחינת עלות תועלת.
תקציב: 2000-1000.
המלצה למכשיר לשמיעת מוסיקה
-
Blizzarder
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- freerider
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
סאונדבר במקור נועד לשפר את איכות ועוצמת השמע של הטלויזיות הדקות שנמכרות היום ואיכות הצליל בהן ירודה מאוד מהסיבה שאין מספיק נפח בגוף המסך לרמקולים סבירים.
סאונדבר פותר את הבעיה בזה שהוא מוסיף תיבה חיצונית עם אלמנטים סבירים יותר ביחס למקוריים שבטלוויזיה וישנם סאונדברים שיש להם גם "סאב" בנוסף.
לטעמי עבור שמיעת מוזיקה סאונדבר אינו יכול להחליף מערכת סטריאו סטנדרטית שבה הרמקולים מופרדים...אבל זה אני, הרבה מוצאים בסאונדבר תחליף למערכת וזה בסדר אם זה מתאים לצרכים שלך.
בתקציב של 2000 ש"ח לא הייתי מצפה למשהו איכותי, אלא למשהו סביר שישמיע מוזיקת רקע בצורה סבירה, אך לא יותר מזה.
סאונדבר פותר את הבעיה בזה שהוא מוסיף תיבה חיצונית עם אלמנטים סבירים יותר ביחס למקוריים שבטלוויזיה וישנם סאונדברים שיש להם גם "סאב" בנוסף.
לטעמי עבור שמיעת מוזיקה סאונדבר אינו יכול להחליף מערכת סטריאו סטנדרטית שבה הרמקולים מופרדים...אבל זה אני, הרבה מוצאים בסאונדבר תחליף למערכת וזה בסדר אם זה מתאים לצרכים שלך.
בתקציב של 2000 ש"ח לא הייתי מצפה למשהו איכותי, אלא למשהו סביר שישמיע מוזיקת רקע בצורה סבירה, אך לא יותר מזה.
You pay peanuts, you get monkeys