Dts בתוכנה Popcorn time ?
בוקר טוב ושבת שלום לכולם.
אחרי שהסתבכתי מעט במחשב עם הפעלת התוכנה קודי (לאחר ההתקנה כשאני מנסה להריץ אותה יש Eror מסויים שלא היה לי חשק להתעסק בו) נזכרתי שבעבר צפיתי בפופקורן טיים ואתמול בערב הורדתי שוב את התוכנה שעבדה מצויין מבחינת תצוגה של Fhd אבל הסאונד הועבר בשני ערוצים, חיפשתי בהגדרות אבל לא היו שם יותר מדיי הגדרות לצערי ולא היו בכלל הגדרות סאונד, מישהו מכיר ויכול לעזור לי? תודה מראש, אור.
אחרי שהסתבכתי מעט במחשב עם הפעלת התוכנה קודי (לאחר ההתקנה כשאני מנסה להריץ אותה יש Eror מסויים שלא היה לי חשק להתעסק בו) נזכרתי שבעבר צפיתי בפופקורן טיים ואתמול בערב הורדתי שוב את התוכנה שעבדה מצויין מבחינת תצוגה של Fhd אבל הסאונד הועבר בשני ערוצים, חיפשתי בהגדרות אבל לא היו שם יותר מדיי הגדרות לצערי ולא היו בכלל הגדרות סאונד, מישהו מכיר ויכול לעזור לי? תודה מראש, אור.
אז בעצם אין מנוס מלנסות להפעיל קודי או להמשיך להוריד סרטים ותרגומים?
אור
אוקי וקודי לא עובדת באותה השיטה? כי בקודי לצורך העניין יש אפשרות להגדיר dts, ac3 ו dd.
אור
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
תוריד סרטים במחשב ותנגן אותם בעזרת הקודי (דרך הרשת הביתית) בסלון באמצעות הסטרימר
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
@yakirzana
·קודי זו תוכנה לניגון סרטים (ועוד סוגי מדיה) ככזו היא תומכת בכל הפורמטים לרבות Dts, DtsHD Dolby atoms ועוד...
אם תחזיק מדיה בפורמטים האלה וחומרה שתומכת בפורמטים האלה - הכל יעבוד לך.
במידה ואתה רוצה לנגן תוכן שכזה דרך הרחבות צד שלישי אז זה כבר תלוי בהרחבה עצמה (איזה סוג תוכן קיים שם)
·קודי זו תוכנה לניגון סרטים (ועוד סוגי מדיה) ככזו היא תומכת בכל הפורמטים לרבות Dts, DtsHD Dolby atoms ועוד...
אם תחזיק מדיה בפורמטים האלה וחומרה שתומכת בפורמטים האלה - הכל יעבוד לך.
במידה ואתה רוצה לנגן תוכן שכזה דרך הרחבות צד שלישי אז זה כבר תלוי בהרחבה עצמה (איזה סוג תוכן קיים שם)