החלק הראשון של שדרוג המערכת לקראת הבית החדש הגיע
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תתחדש ותהנה
מה מתוכנן בנוסף ?
מקרן ?
רמקולים ?...
מה מתוכנן בנוסף ?
מקרן ?
רמקולים ?...
-
Anton
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 466
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
תודה יואב.
התיכנון הוא להוסיף מקרן ושני רמקולים בתקרה לאטמוס (4 כבר חורג מהתקציב).
הרמקולים שלי כרגע זה kef קידמיים LS50 סנטר R200C ואחוריים 3005, אני אשאר איתם וסאב גם של Kef Q400bk.
האמת שהכל כבר הוזמן מחנות בארץ והם ישמרו לי הכל עד שהבית יהיה מוכן, אז ניראה לי שאפתח על זה כבר שישור כשזה יהיה רלוונטי.
התיכנון הוא להוסיף מקרן ושני רמקולים בתקרה לאטמוס (4 כבר חורג מהתקציב).
הרמקולים שלי כרגע זה kef קידמיים LS50 סנטר R200C ואחוריים 3005, אני אשאר איתם וסאב גם של Kef Q400bk.
האמת שהכל כבר הוזמן מחנות בארץ והם ישמרו לי הכל עד שהבית יהיה מוכן, אז ניראה לי שאפתח על זה כבר שישור כשזה יהיה רלוונטי.
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
יפה !!
אתה מתכנן לשים את הרמקולים ההיקפיים בגובה נמוך ? ואם כן איך בדיוק ?
אתה מתכנן לשים את הרמקולים ההיקפיים בגובה נמוך ? ואם כן איך בדיוק ?
-
Anton
- חבר פעיל מאוד

לגבי הרמקולים ההקפיים, יש לי קצת בעיה עם הקיר האחורי, שהוא בעצם רק חצי קיר. לכן ההכנה של הקבלן היא לרמקולים אחוריים בתקרה.
מכיוון שאני מתכנן תקרת גבס וויתרתי על ההכנה.
ברגע שאכנס לבית יש לנו איש גבס שאנחנו עובדים איתו, אז נצטרך לחשוב על איזה פיתרון. בעיקרון הכוונה לתלות אותם בערך בגובה האוזניים, מה שאומר תעלות וחציבות למינהם...תהייה לא מעט עבודה אבל אני מאמין שבסוף הכל יצא מעולה.
מכיוון שאני מתכנן תקרת גבס וויתרתי על ההכנה.
ברגע שאכנס לבית יש לנו איש גבס שאנחנו עובדים איתו, אז נצטרך לחשוב על איזה פיתרון. בעיקרון הכוונה לתלות אותם בערך בגובה האוזניים, מה שאומר תעלות וחציבות למינהם...תהייה לא מעט עבודה אבל אני מאמין שבסוף הכל יצא מעולה.
רסיבר אדיר תתחדש!!! אני זוכר איך אני התרגשתי כשקיבלתי אותו! בשעה טובה!!
אור
-
Anton
- חבר פעיל מאוד

שבוע ויום (אבל מי סופר) אחרי שהמגבר הגיע, סוף סוף יש לי אפשרות לחבר אותו. ככה זה כשיש ילדים קטנים.
הכל עבר דיי חלק מלבד הבעיה שתיארתי כאן: https://www.hometheater.co.il/vp2587966#2587966
אז הנה הרשמים הראשונים:
המגבר ארוז בצורה מעולה, ומגיע עם צ'ופרים קטנים שנותנים הרגשה טובה כמו סטנד מקרטון עבור מיקרופון הכיול (אני מודה שלא הכי הצלחתי להרכיב אותו כמו שצריך, אבל עדיין הצלחתי להעמיד אותו). כמו כן אהבתי את המדבקות הציבעוניות לסימון כל הכבלים.
שינוי שאני מאוד אהבתי ביחס ל-7007 זה שהפלוס והמינוס של הרמקולים הם אחד ליד השני ולא מעל השני, לי אישית היה הרבה יותר נוח לחבר ככה ולדעתי המגבר יותר מסודר ופחות עמוס כך.
כרגע אני עדיין בדירה שכורה והמערכת כרגע היא רק 3.1 ככה שיותר מידי התרשמות מחוויית הסראונד אני לא יכול לספק.
שמעתי טיפה מוזיקה וצפיתי בקטע הפתיחה של האביר האפל בבלוריי, נשמע מאוזן ו"מרנצי" כרגיל
.
עוד שינוי שאהבתי זה כמות האינפורמציה שכפתור ה-info מציג עכשיו, ממש מידע מלא, אצרף תמונה.
הכל עבר דיי חלק מלבד הבעיה שתיארתי כאן: https://www.hometheater.co.il/vp2587966#2587966
אז הנה הרשמים הראשונים:
המגבר ארוז בצורה מעולה, ומגיע עם צ'ופרים קטנים שנותנים הרגשה טובה כמו סטנד מקרטון עבור מיקרופון הכיול (אני מודה שלא הכי הצלחתי להרכיב אותו כמו שצריך, אבל עדיין הצלחתי להעמיד אותו). כמו כן אהבתי את המדבקות הציבעוניות לסימון כל הכבלים.
שינוי שאני מאוד אהבתי ביחס ל-7007 זה שהפלוס והמינוס של הרמקולים הם אחד ליד השני ולא מעל השני, לי אישית היה הרבה יותר נוח לחבר ככה ולדעתי המגבר יותר מסודר ופחות עמוס כך.
כרגע אני עדיין בדירה שכורה והמערכת כרגע היא רק 3.1 ככה שיותר מידי התרשמות מחוויית הסראונד אני לא יכול לספק.
שמעתי טיפה מוזיקה וצפיתי בקטע הפתיחה של האביר האפל בבלוריי, נשמע מאוזן ו"מרנצי" כרגיל
עוד שינוי שאהבתי זה כמות האינפורמציה שכפתור ה-info מציג עכשיו, ממש מידע מלא, אצרף תמונה.
-
- הפתיחה!
-
- סטנד קרטון
-
- מדבקות לכבלים