שאלה ובקשת עזרה בנוגע ל-Philips Pronto TSU7000

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
MarioMan פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #1 

אתמול הגיע אל חבר שלי השלט הנ"ל ואני עוזר לו להתאים את השלט אל המערכת שלו.

במהלך העבודה נתקלתי במקרים בהם חלק מהקודים שאני מלמד את השלט משלטים אחרים אינם נקלטים כראוי. ממה נובעת התופעה ?

בנוסף, נתקלתי בבעייה - כשחיברתי את השלט למחשב (Windows XP) אשף הוספת החומרה זיהה את השלט ונתן לי לבחור 2 דרייברים - אחד שרשום תחת Philips והשני שהוא OEM. את זה שמוגדר כ-Philips לא הצלחתי להתקין מכוון שביקש דיסק שלא היה ברשותי (השלט אינו חדש ולכן לא הגיע עם הדיסק המקורי. אבל בשביל 1870 ש"ח עד הבית זה שווה את זה :) ) ולכן התקנתי את ה-OEM.

לאחר שלימדתי את השלט כמה קודים משלטים קיימים קיבלתי הודעה שהיה רשום בה "Communication with device failed", ורק הסרת הדרייבר שהותקן והתקנתו מחדש אפשרו לי להמשיך בתהליך. הבעיה היא שכל העסק הזה חוזר על עצמו.

מה עושים במצב כזה ?
ומישהוא יודע אולי מאיפה אפשר להשיג את הדרייברים לשלט (באתר של פיליפס מצאתי רק עדכוני Firmware ואת תוכנת העריכה) ?

תודה מראש.

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

1. תוכנת העריכה מסופקת עם הדרייברים.
2. תוך כדי לימוד השלט הימנע מפגיעת אור בחיישן השלט ( במיוחד אור מנורות להט).
3. יש בעיה עם לימוד הקודים של שלטי מזגנים (הקודים שלהם מאד ארוכים ומורכבים).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #3 

תתקין את תוכנת העריכה, היא כבר כוללת את הדרייברים והכל...

אם יש בעיות כאלה, כדאי להוציא ולהכניס חזרה את החיבור USB למכשיר (לא לעשות UNINSTALL ל-DRIVER).

אגב, רצוי ללכת ל-REMOTE CENTRAL. יש להם המון DISCRETE CODES וזה יכול לחסוך לך הרבה זמן ללמוד את השלטים השונים.

כמו ש-vitali אומר, רצוי לוודא שהחדר שאתה לומד ממנו הוא חשוך, או שתכסה בבד כהה בין השלט הנלמד לבין הפרונטו (זה עוזר למנוע רעש בשלב הלימוד). כמו כן, רצוי ללחוץ בשלט המקורי לחיצות קצרות מאוד (זה עוזר!).

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”