חדש בתחום במקרנים עזרה עם sony vpl 175ex ייעוץ
-
eliedri
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
שלום רב לכם חבר נתן לי מקרן שישב אצלו במחסן ואמר שהוא לא נדלק אני לקחתי אותו לבעל מקצוע באזור המרכז לבדיקה
בעל המקצוע טוען שהלך ספק כוח ועלות החלפת הספק כוח היא 1290 שח כולל טיפול אופטי לפריזמות ומעברי צבע.
החלפים שהוא ישים במכשיר יהיו מקוריים בלבד עם אחריות ל180 יום על התיקון והחלפים מה אתם חושבים שווה להשקיע על מכשיר כזה את הסכום הנ"ל או שעדיף כבר לזרוק ולקנות חדש?
יש גם את האופציה של להזמין חלק חלופי סיני מעלי אקספרס שזה קצת מסוכן למכשיר ולשים בעצמי אבל אני גם לא בטוח ידע להרכיב את המכשיר וכל זה למרות שיש לי ידיים טובות
למנורה יש עוד הרבה זמן הארה לטענת הטכנאי מה לעשות?
אשמח לדעת סיבות בעד ונגד
בעל המקצוע טוען שהלך ספק כוח ועלות החלפת הספק כוח היא 1290 שח כולל טיפול אופטי לפריזמות ומעברי צבע.
החלפים שהוא ישים במכשיר יהיו מקוריים בלבד עם אחריות ל180 יום על התיקון והחלפים מה אתם חושבים שווה להשקיע על מכשיר כזה את הסכום הנ"ל או שעדיף כבר לזרוק ולקנות חדש?
יש גם את האופציה של להזמין חלק חלופי סיני מעלי אקספרס שזה קצת מסוכן למכשיר ולשים בעצמי אבל אני גם לא בטוח ידע להרכיב את המכשיר וכל זה למרות שיש לי ידיים טובות
למנורה יש עוד הרבה זמן הארה לטענת הטכנאי מה לעשות?
אשמח לדעת סיבות בעד ונגד
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
מקרן נייטיב 4x3 קונטראסט אפסי מתאים למצגות.
לפח וחסל .
לפח וחסל .
-
eliedri
-
- חבר שרק התחיל

מוזר שכשרציתי לקנות חדש כזה רצו ממני 6 אלף פלוס איך ככה אם זה סתם מקרן
הוא לא מתאים לסרטים? הטכנאי אומר שיש לו תכונות סאונד של מקרנים בסביבות ה-10 אלף שקלים פלוס מינוס ושחבל לא לתקן מקרן כזה למרות שגם יש לו אינטרס כמובן
אבל מה עדיף כבר מקרן ב-2000 ש"ח ולא לתקן אחד כזה?
ובמידה ולא אתקן אצלו יש את האופציה לקנות את החלק הזה בחליפי להזמין בעלי אקספרס ולשלם רק 600 700 ולהחליף בעצמי זו גם אופציה
מצורפת פה להודעה התגובה של הטכנאי כשאמרתי לו שהמקרן לא מתאים לסרטים כי אין לו 16*9 והוא הסביר לי שיש
הוא לא מתאים לסרטים? הטכנאי אומר שיש לו תכונות סאונד של מקרנים בסביבות ה-10 אלף שקלים פלוס מינוס ושחבל לא לתקן מקרן כזה למרות שגם יש לו אינטרס כמובן
אבל מה עדיף כבר מקרן ב-2000 ש"ח ולא לתקן אחד כזה?
ובמידה ולא אתקן אצלו יש את האופציה לקנות את החלק הזה בחליפי להזמין בעלי אקספרס ולשלם רק 600 700 ולהחליף בעצמי זו גם אופציה
מצורפת פה להודעה התגובה של הטכנאי כשאמרתי לו שהמקרן לא מתאים לסרטים כי אין לו 16*9 והוא הסביר לי שיש
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
eliedri
-
- חבר שרק התחיל

תגובה מישהו משהו? או שנעבור ל]ורומים של אנגלית ?
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
זה מקרן לפח לא לקולנוע ביתי
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
@eliedri
·
תוסיף לתיקון עוד אלף שקלים
ורכוש לך דרך אמאזון מקרן אמיתי ולא מקרן מצגות שהיה רלוונטי לפני 15 שנה.
·
תוסיף לתיקון עוד אלף שקלים
ורכוש לך דרך אמאזון מקרן אמיתי ולא מקרן מצגות שהיה רלוונטי לפני 15 שנה.
- leyaniv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 122
בתיקון של מקרן כזה לא הייתי משקיע יותר מ-500 שקל. אפילו כניסת HDMI (או כניסת דיגיטלית אחרת) אין לו.
לא יודע איזה "תכונות סאונד" יש למקרן הזה, אבל מספר האנשים שמשתמשים ברמקול הפנימי של המקרן שלהם לצפיה בסרטים הוא אפסי.
לא יודע איזה "תכונות סאונד" יש למקרן הזה, אבל מספר האנשים שמשתמשים ברמקול הפנימי של המקרן שלהם לצפיה בסרטים הוא אפסי.
-
eliedri
-
- חבר שרק התחיל

איתי 123 תן לי דוגמא למקרן כזה?
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
https://www.amazon.com/BenQ-DLP-1080p-P ... B00A2T6X0K
אם יקר לך