שאלה מצחיקה לוותיקים: יש לי סמסונג עתיק S3 עדיין נושם. אבל למה בכבדות? למה הוא איטי? בגלל הגיל?
האם זה קשור לכך שאני לא תמיד מוחקת מהר מידע ישן?
ולמה אתם ממליצים להשתדרג? אני מאוד אוהבת אנדרואיד ואם כבר, אז הכי טוב כרגע בשוק.
חשובה לי המהירות. וחשוב לי, אם יש דבר כזה, שאפשר יהיה לראות את המסך גם בשמש.
סמסונג S3 במחלקה גריאטרית
-
dorinale25
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
כי כשהוא יצא (4שנים? 5?) השימוש באפליקציות לא היה כזה גבוה כמו היום.
גם החומרה שלו בהשוואה למכשירים משנה שעברה היא בערך פחות מחצי,אם לא יותר.
היום כשרצים לך במקביל במכשיר גם וואצאפ\פייסבוק\ווייז\קצת אינטרנט בדפדפן,זה מעמיס עליו,והוא נהיה איטי,מתחמם,ונגמר המקום די מהר.
לי גם היה מכשיר כזה,מאופסן אצל ההורים (עדיין עובד מדי פעם),מאז שדרגתי לגלקסי 6 לפני שנה וחצי בערך.
היום כשרצים לך במקביל במכשיר גם וואצאפ\פייסבוק\ווייז\קצת אינטרנט בדפדפן,זה מעמיס עליו,והוא נהיה איטי,מתחמם,ונגמר המקום די מהר.
לי גם היה מכשיר כזה,מאופסן אצל ההורים (עדיין עובד מדי פעם),מאז שדרגתי לגלקסי 6 לפני שנה וחצי בערך.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
-
dorinale25
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה רבה רבה על ההסבר המדויק. אכן החלטתי לקנות S7. את הישן אתן מתנה.
נכון.l33cher כתב:כי כשהוא יצא (4שנים? 5?) השימוש באפליקציות לא היה כזה גבוה כמו היום.
לי גם היה מכשיר כזה,מאופסן אצל ההורים (עדיין עובד מדי פעם),מאז שדרגתי לגלקסי 6 לפני שנה וחצי בערך....
הדרישות מהמכשיר עולות כי התוכנות והאפליקציות בנויות למכשירים עדכניים.
רק למען ההמחשה: אחד הנתונים המשמעותיים הוא GB RAM. . במכשיר הותיק שלך 1 GB ובחדש 4.....