נחשפו מחירוני סדרות ה- OLED החדשות של LG
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אמזון פרסמה את מחירי סדרות ה- OLED החדשות של LG באתר שלה עם מחירי המחירון שלהם (ה- MSRP).
המחירים (כצפוי) עדיין לא "שווים לכל נפש" אך בהחלט יש ירידה מסויימת מול מחירוני המסכים של השנה הקודמת. כמובן שאלו מחירי המחירון ומחירי השוק ככל הנראה יהיו אף נמוכים יותר. בנוסף, הם ככל הנראה יירדו בהשקה בפועל וכמובן שבהמשך השנה לאט לאט המחירים צפויים לרדת משמעותית.
מסך OLED55C7 מתומחר ב- 2500 דולר
מסך OLED65E7 מתומחר ב- 5000 דולר
מסך OLED65G7 מתומחר ב- 7000 דולר
עדיין אין מידע תמחורי על סדרת ה- B7. אולי LG מכינה לנו הפתעה שיווקית באיזה מחיר סופר מעניין?
המחירים (כצפוי) עדיין לא "שווים לכל נפש" אך בהחלט יש ירידה מסויימת מול מחירוני המסכים של השנה הקודמת. כמובן שאלו מחירי המחירון ומחירי השוק ככל הנראה יהיו אף נמוכים יותר. בנוסף, הם ככל הנראה יירדו בהשקה בפועל וכמובן שבהמשך השנה לאט לאט המחירים צפויים לרדת משמעותית.
עדיין אין מידע תמחורי על סדרת ה- B7. אולי LG מכינה לנו הפתעה שיווקית באיזה מחיר סופר מעניין?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

האמת שגם אני שאלתי את השאלה הזו והתשובה שקבלתי (מאתר HDTVtest הבריטי) היא שההבדל הוא עיצובי בלבד. זאת אומרת, אותו פאנל ויכולות אך עיצוב שונה, בחירת חומרים, סאונד בר, אטמוס, עובי המסך וכן הלאה.
בשנה הקודמת היה הבדל חומרתי בין ה- B לשאר המסכים ה- C ה- E וה- G גם מבחינת חומרה ול- B היה צ'יפסט שונה לגמרי מהיתר. לכן הוא גם קיבל עדכוני קושחה שונים משאר הליין. השנה ככל הנראה כולם יהיו דומים.
בשנה הקודמת היה הבדל חומרתי בין ה- B לשאר המסכים ה- C ה- E וה- G גם מבחינת חומרה ול- B היה צ'יפסט שונה לגמרי מהיתר. לכן הוא גם קיבל עדכוני קושחה שונים משאר הליין. השנה ככל הנראה כולם יהיו דומים.
·כמה עלו הB6\C6 55 ב2016 באמזון בהשקה?jacko-il כתב:אמזון פרסמה את מחירי סדרות ה- OLED החדשות של LG באתר שלה עם מחירי המחירון שלהם (ה- MSRP).
עדיין אין מידע תמחורי על סדרת ה- B7. אולי LG מכינה לנו הפתעה שיווקית באיזה מחיר סופר מעניין?...
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@gkatz
·
היה זכור לי שהרבה יותר מהמחירון הנוכחי, אך לא זכרתי כמה עד שבדקתי עכשיו שוב בעקבות השאלה שלך:
https://camelcamelcamel.com/LG-Electron ... B01CDF9S1G
https://camelcamelcamel.com/LG-Electron ... B01CDDTZMK
או בקצרה - מחירון רשמי B6 (וגם ה- C6. להזכיר שבחו"ל התמחור שלהם זהה) בהשקה היה בזמנו 4000 דולר.
@Eliran15
לא.
·
היה זכור לי שהרבה יותר מהמחירון הנוכחי, אך לא זכרתי כמה עד שבדקתי עכשיו שוב בעקבות השאלה שלך:
או בקצרה - מחירון רשמי B6 (וגם ה- C6. להזכיר שבחו"ל התמחור שלהם זהה) בהשקה היה בזמנו 4000 דולר.
@Eliran15
לא.
אז נותר רק לחכות לראות אם משהו מזה יתגלגל לכיס שלנו...jacko-il כתב:@gkatz
·
@Eliran15
לא....
·
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

הרבה מהתמחור נקבע לפי מה המתחרות מציעות ובכמה מן הסתם. תשימו לב שאף יצרן לא חושף כרגע את כל הקלפים שלו. הם בשלב הגישושים. חושפים חלק מהדגמים וחלק מהמחירים ומחכים לראות מה המתחרים מציעים. אחרי שכולם ישיקו - החגיגה תתחיל. אחרי שהכל על המדפים כולם מתחילים להילחם על הלקוחות ועל נתח שוק.
בואו ניזכר שניה בכמה הציעו לנו את ה 65B6 בהשקה של ח.י בארץ - הוא התחיל ב 30000₪. לדעתי אפשר להשיג אותו כיום במשהו סביב חצי מהמחיר הזה.
אבל זה לא הכל,
במהלך השנה LG Display אמורה לחנוך מפעל ייצור פאנלי OLED ענק וחדש לגמרי בשיטת ייצור הרבה יותר יעילה לדעתה. מה שאמור להביא לירידת מחירים גבוהה מאד, אבל היא ככל הנראה תתגלגל לכיס הלקוחות רק ב 2018. נחכה ונראה, יהיה מעניין השנה.
בואו ניזכר שניה בכמה הציעו לנו את ה 65B6 בהשקה של ח.י בארץ - הוא התחיל ב 30000₪. לדעתי אפשר להשיג אותו כיום במשהו סביב חצי מהמחיר הזה.
אבל זה לא הכל,
במהלך השנה LG Display אמורה לחנוך מפעל ייצור פאנלי OLED ענק וחדש לגמרי בשיטת ייצור הרבה יותר יעילה לדעתה. מה שאמור להביא לירידת מחירים גבוהה מאד, אבל היא ככל הנראה תתגלגל לכיס הלקוחות רק ב 2018. נחכה ונראה, יהיה מעניין השנה.
בנוסף זה נראה שבטווח של חודש מההשקה המחירים צונחים באיזור ה1500$ מיידית עד שמתיצבים- גם ב65 וגם ב55
בוא נשחק בנדמה לי:
נדמה לי שאני יכול לקבל את הB6 65ב17K שח בארץ (עוד לפני ההכרזה של סדרת ה7)
הB6 65 בחול ירדה מ6K ל4K$ ירידה של 33%
לפי חוקי המשחק (הלא מדויקים) אז בסביבות הרבעון האחרון של 2017 הC7 תהיה זמינה בערך במחיר של 12K שח ואם זה לא מחיר שווה לכל כיס של וידאופיל מתחיל אז אני מרים ידיים.
לא לקחתי בחשבון כמובן שהתחרות עם פיליפס, סוני, פנסוניק בגזרת הOLED יכולה להשפיע אפילו עוד יותר למטה במחיר.
LG , בוא נראה אותכם...
בוא נשחק בנדמה לי:
נדמה לי שאני יכול לקבל את הB6 65ב17K שח בארץ (עוד לפני ההכרזה של סדרת ה7)
הB6 65 בחול ירדה מ6K ל4K$ ירידה של 33%
לפי חוקי המשחק (הלא מדויקים) אז בסביבות הרבעון האחרון של 2017 הC7 תהיה זמינה בערך במחיר של 12K שח ואם זה לא מחיר שווה לכל כיס של וידאופיל מתחיל אז אני מרים ידיים.
לא לקחתי בחשבון כמובן שהתחרות עם פיליפס, סוני, פנסוניק בגזרת הOLED יכולה להשפיע אפילו עוד יותר למטה במחיר.
LG , בוא נראה אותכם...
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@Eliran15
·
שלח איזו הודעה פרטית כשממש יימאס לך מה- 65 שלך, אני אקפוץ לעזור לך לפנות אותו למטה, בכל זאת, די כבד להרים אותו לבד. בכיף עליי, לא לוקח על השירות הזה שקל.
·
שלח איזו הודעה פרטית כשממש יימאס לך מה- 65 שלך, אני אקפוץ לעזור לך לפנות אותו למטה, בכל זאת, די כבד להרים אותו לבד. בכיף עליי, לא לוקח על השירות הזה שקל.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@Eliran15
·
אחלה, תעדכן. (B6 נכון?) נראה אם זה יסתדר לי עם שאר הדברים שתכננתי לקנות וכו'.
תכל'ס תכננתי לכוון להחלפת מסך רק בליין הבא של 2018, די נחמד לי בינתיים עם המסך הנוכחי, אפילו שהוא קטן ורק FHD..
·
אחלה, תעדכן. (B6 נכון?) נראה אם זה יסתדר לי עם שאר הדברים שתכננתי לקנות וכו'.
תכל'ס תכננתי לכוון להחלפת מסך רק בליין הבא של 2018, די נחמד לי בינתיים עם המסך הנוכחי, אפילו שהוא קטן ורק FHD..
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@Eliran15
·
כן ראיתי משהו כזה, לא התעמקתי.
למען האמת - לא מערכת הפעלה וסמארט זה בערך הדבר האחרון שמעניין אותי במסך. זה נחמד, אבל לא אכפת לי למשל אם גם לא יהיה כלום. אשמח למשל לקנות פשוט מוניטור. בלי טיונר פנימי, בלי רמקולים ובלי מערכת הפעלה. פשוט צג.
אבל היי, זה כנראה רק אני.
·
כן ראיתי משהו כזה, לא התעמקתי.
למען האמת - לא מערכת הפעלה וסמארט זה בערך הדבר האחרון שמעניין אותי במסך. זה נחמד, אבל לא אכפת לי למשל אם גם לא יהיה כלום. אשמח למשל לקנות פשוט מוניטור. בלי טיונר פנימי, בלי רמקולים ובלי מערכת הפעלה. פשוט צג.
אבל היי, זה כנראה רק אני.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@gkatz
·אל תפתח ציפיות. לפני כחצי שנה חולקו כ10 מסכי 55B6 ע״י ח.י. (וכמובן שוב מגיעה להם תודה על הזכות לקבל מסך בכזה קליבר למספר שבועות לגמרי בחינם). בסוף ההתנסות הם הוצעו ״בהנחה מיוחדת של 1,500 במחיר 12,500״ (מסך משומש, בהתקנה שולחנית). שבועים אחרי מסך חדש עם התקנה כבר הוצע ב9,900 ככה שאני לא חושב שנציגי ח.י. יכולים או אפילו רוצים לספק לנו את המידע הזה.
·אל תפתח ציפיות. לפני כחצי שנה חולקו כ10 מסכי 55B6 ע״י ח.י. (וכמובן שוב מגיעה להם תודה על הזכות לקבל מסך בכזה קליבר למספר שבועות לגמרי בחינם). בסוף ההתנסות הם הוצעו ״בהנחה מיוחדת של 1,500 במחיר 12,500״ (מסך משומש, בהתקנה שולחנית). שבועים אחרי מסך חדש עם התקנה כבר הוצע ב9,900 ככה שאני לא חושב שנציגי ח.י. יכולים או אפילו רוצים לספק לנו את המידע הזה.
נערך לאחרונה על ידי Alon_Solo ב 22/02/2017 14:48, נערך פעם 1 בסך הכל.