התלבטות בין שני דגמי 42" LCD - מאג או טושיבה
שלום,
נפלה לחיקי הזדמנות לרכוש מסך LCD ואני מתלבט בין שני דגמים (למה שני אלה? סיפור ארוך הקשור לסוגית ההזדמנות).
אשמח לשמוע חוות דעת של החברים:
MAG JL408 - מדובר ב-40" אבל מבחינת גודל זה בסדר.
או
TOSHIBA WL66 - מדובר ב-42".
תודה רבה מראש
נפלה לחיקי הזדמנות לרכוש מסך LCD ואני מתלבט בין שני דגמים (למה שני אלה? סיפור ארוך הקשור לסוגית ההזדמנות).
אשמח לשמוע חוות דעת של החברים:
MAG JL408 - מדובר ב-40" אבל מבחינת גודל זה בסדר.
או
TOSHIBA WL66 - מדובר ב-42".
תודה רבה מראש
למה טושיבה ? שאלה טובה אפילו היצרן לא מבין איך בישראל קונים כל כך הרבה טושיבה
(הפרסומות עובדות) אפילו אני עכשיו כשאני כותב שורות אלו הפרסומות שלהם מרצדות לי בראש.
טושיבה טובה מוצר בינוני ומעלה שירות של היבואן טוב (ניופאן)
המאג על הנייר נותנת נתונים טובים והמחיר אטרקטיבי לגבי נותן שירות אין לי מושג
תברר מי היבואן .
(הפרסומות עובדות) אפילו אני עכשיו כשאני כותב שורות אלו הפרסומות שלהם מרצדות לי בראש.
טושיבה טובה מוצר בינוני ומעלה שירות של היבואן טוב (ניופאן)
המאג על הנייר נותנת נתונים טובים והמחיר אטרקטיבי לגבי נותן שירות אין לי מושג
תברר מי היבואן .
זו באמת השאלה המרכזית
מבחינת נתונים טכניים על הנייר -
המאג יותר טוב בצורה משמעותית - רזולוציה גבוהה יותר, ניגודיות טובה יותר, יותר כניסות/יציאות וכו'.
השאלה היא מה היתר - אורך חיים, איכות חומרים, תקלות ושירות.
הטושיבה מגיעה מ"בית טוב" לגבי המאג - לא ברור לי בכלל מה מעמדם בעולם - יש דיבורים על יצרן מדבקה ועל כך שהחברה כבר לא קיימת ויש כאלה שלא.
זו השאלה האמיתית - הרי ברור שאם היה מדובר בשני דגמים של טושיבה, למשל, כאשר יש הבדל של 2000 שקלים לטובת הדגם עם המפרט היותר טוב - לא היה פה בכלל ספק (יותר טובה מבחינה טכנית ויותר זולה) אבל אז נכנסת תמונת היצרן - מישהו יכול להאיר קצת על הנושא?
המאג יותר טוב בצורה משמעותית - רזולוציה גבוהה יותר, ניגודיות טובה יותר, יותר כניסות/יציאות וכו'.
השאלה היא מה היתר - אורך חיים, איכות חומרים, תקלות ושירות.
הטושיבה מגיעה מ"בית טוב" לגבי המאג - לא ברור לי בכלל מה מעמדם בעולם - יש דיבורים על יצרן מדבקה ועל כך שהחברה כבר לא קיימת ויש כאלה שלא.
זו השאלה האמיתית - הרי ברור שאם היה מדובר בשני דגמים של טושיבה, למשל, כאשר יש הבדל של 2000 שקלים לטובת הדגם עם המפרט היותר טוב - לא היה פה בכלל ספק (יותר טובה מבחינה טכנית ויותר זולה) אבל אז נכנסת תמונת היצרן - מישהו יכול להאיר קצת על הנושא?