רסיבר 9 ערוצים (5.1.4 / 7.1.2) מומלץ?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 567
הצטרף: מרץ 2005
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #1 

אני מחפש רסיבר 9 ערוצים אמיתי (לא מעוניין ב-7 ערוצים + מגבר נוסף..), במחיר שפוי ועם מקסימום פיצ'רים.
אחרי לא מעט קריאת ביקורות אני מסתכל על ה-Pioneer SC-LX701.
לא מצאתי אותו באמזון אירופה אבל באמזון ארה"ב הוא עולה 1,600$ (כ-2,000$ כולל משלוח ומיסים, פחות מ-8,000 ש"ח) לעומת מחיר מופרע של 14,000 ש"ח בארץ (זאפ).

האם יש רסיברים שלדעתכם מומלצים יותר, בסדר גודל של כ-1600$?

אם אני אקנה אותו מארה"ב אני אצטרך ממיר מתח ל-110V... לפי מה שאני מבין ("Estimated Power Consumption") הוא צורך כ-310W, מה שדורש ממיר מתח דיי יקר יחסית (מעל 300 ש"ח), החישוב הזה נכון או שאני צריך משהו אחר?
האם יש איזשהו שיקול טכני נוסף לגבי קניה מארה"ב לעומת הארץ/אירופה?

תודה

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
הצטרף: אפריל 2007
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

מחירי זאפ לא רלוונטים בתחום הזה. כדי לקבל מחיר אמיתי של רסיברים/רמקולים חייבים להתקשר או להגיע פיזית לחנויות. היבואנים לא רוצים שקיפות בתחום. לפעמים המחיר בפועל יכול להגיע גם לחצי מחיר ממחירי המחירון שהם מפרסמים. שווה לך לברר, אפילו רק בשביל לקבל ייחוס אמיתי יותר מול חו"ל.
את סט הרמקולים הנוכחי שלי, 5 רמקולים של קליפש, רכשתי לפני שנה כאן בארץ בפיוצ'ר כי קבלתי מחיר פצצה ולא יכלתי לסרב (מחיר ממש טיפל'ה גבוה יותר ממחירי האמזונים ואתרים אחרים בחו"ל)
בכל אופן, אני לא הייתי מזמין רסיבר מצפון אמריקה. לדעתי לפחות, עדיף להימנע אם אפשר בגלל כל עניין הבדלי החשמל במוצרים כאלה.

מה עם Denon X4300H ? יכול לבוא בחשבון? יוצא לך 6000 ש"ח אצלך בבית מאמזון גרמניה.
https://www.amazon.de/Denon-AVRX4300HBK ... avr-x4300h
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”