שני דגמים LCD, תשובה אחת
-
perrystern
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
LCD 32"
ללכת על מסך SAMSUNG 1:3000 8ms
או
ללכת על מסך SHARP 1:1200 6ms?
החדר קטן מאד (סלון בדירה בבניין רכבת) והתאורת שמש עלובה (חלון גדול צפוני וחלון קטן דרומי בקצה הדירה)
אבל זה כמובן יכול להשתנות כי מסך דק הוא ל 10 שנים ודירה 2 חדרים היא בתקוה ל 5.
ללכת על מסך SAMSUNG 1:3000 8ms
או
ללכת על מסך SHARP 1:1200 6ms?
החדר קטן מאד (סלון בדירה בבניין רכבת) והתאורת שמש עלובה (חלון גדול צפוני וחלון קטן דרומי בקצה הדירה)
אבל זה כמובן יכול להשתנות כי מסך דק הוא ל 10 שנים ודירה 2 חדרים היא בתקוה ל 5.
-
perrystern
-
- חבר שרק התחיל

- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
בתור אחד שלא ראה אף אחד מהדגמים, נראה לי שהשארפ יראה טוב יותר, כי ב-LCD ההפרש של 2 מילישניות הוא משמעותי.
אבל למה לסמוך על נתונים טכניים או דעות של מישהו אחר? לך לחנות ותראה מה הכי טוב בשבילך (בכמה תחנות טלויזיה שונות, כולל שידורי ספורט שבהם המריחות וזמני התגובה הם הכי משמעותיים).
אבל למה לסמוך על נתונים טכניים או דעות של מישהו אחר? לך לחנות ותראה מה הכי טוב בשבילך (בכמה תחנות טלויזיה שונות, כולל שידורי ספורט שבהם המריחות וזמני התגובה הם הכי משמעותיים).
Silence speaks louder than words
ואני חושב שמילישניות זה הכל שטויות , לפחות במסכי מחשב.MetalliJoe כתב:בתור אחד שלא ראה אף אחד מהדגמים, נראה לי שהשארפ יראה טוב יותר, כי ב-LCD ההפרש של 2 מילישניות הוא משמעותי.
אבל למה לסמוך על נתונים טכניים או דעות של מישהו אחר? לך לחנות ותראה מה הכי טוב בשבילך (בכמה תחנות טלויזיה שונות, כולל שידורי ספורט שבהם המריחות וזמני התגובה הם הכי משמעותיים)....
הנה דוגמה לפני שנתיים קניתי מסך 17 עם 16 מילישניות
משחקים , סרטים הכל היה ממש טוב.
לפני כמה חודשים קניתי מסך 19 עם 6 מילישניות ואני לא מרגיש שום הבדל, כלום!
רק שהמסך גדול יותר וזהו.
דרך אגב perrystern היתה לי גם התלבטות בין סמסונג 8MS לשארפ 6MS
וקניתי בסוף SAMSUNG 1:5000 8ms
ואני מאוד מרוצה!
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אם אתה חושב שהכל שטויות, אז הכל בסדר. כנראה באמת הכל שטויות.
מאיפה הבאת את כל זה? איך בדיוק אתה משווה מסך מחשב למסך טלויזיה? גם במחשב ראית כדורגל משודר? ומבחינת ההבדל בין 6 ל-16 מילישניות - מדדו את שניהם בצורה זהה? בדקת את שניהם כמו שצריך?
אני עומד מאחורי כל מה שאמרתי, ואני חושב שכל מי שמכיר LCD יגיד את אותו הדבר: ההבדל בין 6 ל-8 מילישניות הוא גדול וברור.
מאיפה הבאת את כל זה? איך בדיוק אתה משווה מסך מחשב למסך טלויזיה? גם במחשב ראית כדורגל משודר? ומבחינת ההבדל בין 6 ל-16 מילישניות - מדדו את שניהם בצורה זהה? בדקת את שניהם כמו שצריך?
אני עומד מאחורי כל מה שאמרתי, ואני חושב שכל מי שמכיר LCD יגיד את אותו הדבר: ההבדל בין 6 ל-8 מילישניות הוא גדול וברור.
כדורגל לא ראיתי אבל שמעת אולי אל משחקים ב LCD ? ועל דבר שנקרא GHOSTING ?MetalliJoe כתב:אם אתה חושב שהכל שטויות, אז הכל בסדר. כנראה באמת הכל שטויות.
אני עומד מאחורי כל מה שאמרתי, ואני חושב שכל מי שמכיר LCD יגיד את אותו הדבר: ההבדל בין 6 ל-8 מילישניות הוא גדול וברור....
אז אני אומר לך עוד פעם לא היה שום הבדל
ועוד משהו המסך של 16MS היה של סתם חברת מדבקה ממש ממש לא מוכרת.
אתה אומר "מדדו את שניהם בצורה זהה?"
מאיפו אני צריך לדעת איך מדדו אותם במפעל?
הרי זה ברור שזה הכל משחק וכל אחד מודד איך שהוא רוצה ועל זה בדיוק אני מדבר
ומה אתה חושב אין את המשחק הזה גם בLCD TV ?
הנה לך דוגמה קניתי (מסך טלויזיה) SAMSUNG 1:5000 ומה אתה חושב שבגלל שהוא 5000 ורוב המסכים הם 1200\2000 אז זה עושה את סמסונג שלי להכי טוב אפילו רק בניגודיות , אני לא חושב.
-
perrystern
-
- חבר שרק התחיל

טוב
זה לא עוזר. כל אחד אומר משהו אחר.
מה הדגם של ה SAMSUNG 1:5000 ?
האם עדיף במחיר זהה לקנות samsung 37" 1:3000 8ms?
האם עדיף במחיר זהה לקנות samsung 37" 1:3000 8ms?
Re: טוב
הדגם שלי LA32R71perrystern כתב:זה לא עוזר. כל אחד אומר משהו אחר.
האם עדיף במחיר זהה לקנות samsung 37" 1:3000 8ms?...
עלה לי 5800 שח
אני מאוד מאוד מרוצה!
אבל הכי טוב כמו ש MetalliJoe אמר, לך לחנות ותראה לבד.
חנויות שראיתי שרפ מול סמסונג BIGBOX (שיש להם הדגם שאתה מחפש 1:3000)
וב א.ל.מ שהיה שם דגם שאני קניתי 1:5000 . שני החנויות בצומת בילו.
אני לא ראיתי הבדל גדול בין השניים(בין שרפ לסמסונג) . בשניהם אהבתי איך רואים טלוויזיה.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

ואני עדיין אומר שהבדל בין 6 ל-16 זה שמיים וארץ, לא פחות, וגם ההבדל בין 6 ל-8 הוא גדול מאד. תשווה שני LCD שנוצרו באותו מפעל, שמודד את שניהם באותה הצורה, למשל טושיבה: 32WL66 עם 8 מילישניות, ו-32WL68 עם 6.5 מילישניות (או אפילו 6, לא זוכר בדיוק). הבדל ענק.
בכל מקרה, שנינו מסכימים: לך לחנות ותראה. אבל תקפיד שיראו לך את הכל - לא רק סרטי HD או DVD, אלא גם ערוץ 1, 2, 3, שידורי ספורט וכדומה.
בכל מקרה, שנינו מסכימים: לך לחנות ותראה. אבל תקפיד שיראו לך את הכל - לא רק סרטי HD או DVD, אלא גם ערוץ 1, 2, 3, שידורי ספורט וכדומה.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

ודרך אגב, כשאמרתי שאין מה להשוות בין מסך טלויזיה למסך מחשב, התכוונתי בעיקר לגדלים: מסך בגודל 17 מראה הרבה פחות מריחות ממסך בגודל 32.