חפרתי די הרבה בנושא, קראתי גם שרשורים בפורום הזה , כולל שרשור (די ישן) על אותה אחת שהיתה צריכה לממש אחריות ו IDIGITAL אמרו לה שישלחו את המכשיר שלה לארהב ל 60 ימי עסקים ובסוף היא טסה לפריז ובחנות APPLE קיבלה מכשיר חדש.
השאלה שלי, האם מישהו (מנסיון אישי שלו) קנה מכשיר בחנות APPLE באירופה והיה צריך לממש אחריות ?
אם כן, האם נתקל בבעיה ?
חבר טוב שקנה מכשיר בהונג קונג בחנות של APPLE, הגיע לחנות IDIGITAL וקיבל סוללה חדשה ל IPHONE 6S במסגרת RECALL.
אז אני מבין ש RECALL כן עובד, השאלה אם צריך לממש אחריות למכשיר IPHONE 7 שנקנה באירופה (אוסטריה לצורך העניין) האם האחריות תכובד על ידי אחד מהמשווקים המורשים של APPLE ( שהם IDIGITAL / ISHARE / CDATA ) .
האם לקנות מכשיר IPHONE מחנות APPLE באוסטריה (שאלה לגבי מימוש אחריות)
אמנם לא אירופה, אבל אני קניתי את האייפון 6 שלי בבנגקוק, אם אני לא טועה זה היה בauthorized re-seler (איידיגיטל תאילנדי) והייתה לי איזשהי בעיה וכשהלכתי לאיידיגיטל הם אמרו שיש לי אחריות.
אני לא חושב שיהיה הבדל בין אזורים שונים בעולם.
אני לא חושב שיהיה הבדל בין אזורים שונים בעולם.
מסתבר שהתשובה מאד פשוטה. התקשרתי ל idigital שירות לקוחות.
דגם a1778 הוא היחיד מהדגמים שנתמך בארץ גם באחריות וגם מחוץ לאחריות.
כל יתר הדגמים של אייפון 7 לא יקבלו שירות , גם לא בתשלום כי התדרים שלהם לא מורשים בארץ ואין יבוא סדיר שלהם.
דגם a1778 הוא היחיד מהדגמים שנתמך בארץ גם באחריות וגם מחוץ לאחריות.
כל יתר הדגמים של אייפון 7 לא יקבלו שירות , גם לא בתשלום כי התדרים שלהם לא מורשים בארץ ואין יבוא סדיר שלהם.