חייב עזרה במציאת רמקולים מדף
שלום לכולם
אני חדש פה אחרי שהרבה זמן ראיתי הודעות בפורום הזה ומאוד עזרו לי
עכשיו לשאלתי
אני חייב ממכם עזרה במציאת זוג רמקולים מדף למערכת שלי יש לי סאב ומגבר של sansui עכשיו שתיהם טובים אבל הרמקולים שלי שבקו חיים הלכו להם עכשיו אני מחפש משהו עד 600 שקל להביא רמקול שאני יהנה ממנו שיתכן איכות ושיהיה חזק ואמין.
מצאתי משהו אבל אני לא יודע אם הוא טוב קחו קישור תנו לי חוות דעת על זה בבקשה
http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx? ... channel=15
ותודה לכל אלה שיעזרו לי!
אני חדש פה אחרי שהרבה זמן ראיתי הודעות בפורום הזה ומאוד עזרו לי
עכשיו לשאלתי
אני חייב ממכם עזרה במציאת זוג רמקולים מדף למערכת שלי יש לי סאב ומגבר של sansui עכשיו שתיהם טובים אבל הרמקולים שלי שבקו חיים הלכו להם עכשיו אני מחפש משהו עד 600 שקל להביא רמקול שאני יהנה ממנו שיתכן איכות ושיהיה חזק ואמין.
מצאתי משהו אבל אני לא יודע אם הוא טוב קחו קישור תנו לי חוות דעת על זה בבקשה
http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx? ... channel=15
ותודה לכל אלה שיעזרו לי!
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
600 ש"ח לצערי זה תקציב נמוך אפילו בשביל יש שניה. ובמשהו שעולה כך חדש לא הייתי נוגע.
לדעתי- תחסוך עוד קצת, ותחפש, כשתוכל להוציא באזור ה- 1000+ זוג מדפיים ביד שניה.
הרמקולים מהלינק הם רמקולי מדבקה מסוג נחות מאוד.
לדעתי- תחסוך עוד קצת, ותחפש, כשתוכל להוציא באזור ה- 1000+ זוג מדפיים ביד שניה.
הרמקולים מהלינק הם רמקולי מדבקה מסוג נחות מאוד.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
matan18,
אולי רמקולים של וורפידל יתאימו לך. הדגמים 100 ו-200 של הסדרה VALDUS, או הדגמים המקבילים 1000 ו-2000 של הסדרה XARUS, יכנסו בתקציב שלך חדשים, ואולי אפילו הדגם הבא בשתי הסדרות.
אבל --- הרמקולים האלה תוכננו לסראונד, כרמקולים אחוריים, כך שזה מאוד תלוי בציפיות שלך. כדאי מאד לשמוע אותם לפני שאתה מחליט, שלא תקנה ואחר כך תתאכזב. זה נכון לכל רמקול - לא קונים מהאינטרנט בלי בדיקה יסודית בשתי האוזניים...
לדעתי, עדיף באמת לחסוך עוד קצת ולחפש משהו ביד שניה. למרות שאני תמיד מעדיף חדשים, אתה תקבל תמורה גבוהה הרבה יותר ביד שניה, ובתקציב הזה אני חושב שזה קריטי.
אולי רמקולים של וורפידל יתאימו לך. הדגמים 100 ו-200 של הסדרה VALDUS, או הדגמים המקבילים 1000 ו-2000 של הסדרה XARUS, יכנסו בתקציב שלך חדשים, ואולי אפילו הדגם הבא בשתי הסדרות.
אבל --- הרמקולים האלה תוכננו לסראונד, כרמקולים אחוריים, כך שזה מאוד תלוי בציפיות שלך. כדאי מאד לשמוע אותם לפני שאתה מחליט, שלא תקנה ואחר כך תתאכזב. זה נכון לכל רמקול - לא קונים מהאינטרנט בלי בדיקה יסודית בשתי האוזניים...
לדעתי, עדיף באמת לחסוך עוד קצת ולחפש משהו ביד שניה. למרות שאני תמיד מעדיף חדשים, אתה תקבל תמורה גבוהה הרבה יותר ביד שניה, ובתקציב הזה אני חושב שזה קריטי.
Silence speaks louder than words