זקוק לעזרה עם המלצה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
DanielMeshulam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22

שליחה

היי אנשים
יש לי 2000 שח
אני רוצה להחליף בסלון את ה eltex millennium 500 שיש לי כבר כמה שנים.לא שאני לא מרוצה מהם אני מאוד אוהב אותם אבל הם קצת גדולים לי כרגע בסלון והם ילכו לאחסון לפחות לשנתיים הקרובות אם לא ליותר.
אני רוצה לקנות רמקולים מדפיים חדשים לא יד שניה שיתנו לי מענה מעולה למוזיקה ולקולנוע ביתי בתור סראונד קידמיים יש לציין שיש לי שני סאבים כך שבאס לא חסר לי
הרסיבר:הרמן קרדון avr171s
תודה

סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אפאחד??😣

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10924

שליחה

מה אתה רוצה?
הפגזה של שמות רמקולים?

כנס לחנויות, תקשיב, תבחר מה מתאים לך, ותקנה (לא חייב בחנות שבה בחרת את הרמקול)

יש לך רמקול בינוני מינוס.
מפיקים באס מוגזם ומעוות, שמאפיל על יכולת הרמקולים להפיק תדרי מיד כמו שצריך.
זה מה שאני זוכר ממה ששמעתי מהם.

אז כנראה שהציפיות שלך מרמקול לא גבוהות, ולכן אולי תוכל למצוא מה שיספק אותך במחיר נמוך.

סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אחרי שסיימת להעליב אותי אולי בכל זאת מישהו יכול להמליץ לי על רמקול טוב במחיר שציינתי .באיזה חברות כדאי להתמקד

לא חייבים רק עם רוצים

תודה למי שיעזור

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183

שליחה

אני שוב פעם מציע לך שתלך לחנות שמתמחה בתחום, תגדיר לך תקציב, ותתחיל לשמוע, בהתחלה תקשיב רק ל3 רמקולים, אחריי זה תסנן אחד מהם, תתמקד בשתיים הנותרים, תביא איתך מוזיקה שאתה מכיר ואוהב, תשתדל להקשיב לרמקולים כמה שיותר, וזהו תלך הבית, ואז בהזדמנות הבאה הקרובה, גש לחנות אחרת תקשיב לעוד 3 רמקולים תעשה את אותו הסיבוב עד שיתפס לך רמקול מסויים באוזן, וא תבקש לקחת אותו הבית לראות איך הוא נשמע לך בחלל האזנה שלך, אותו הדבר עדיין מרוצה? גש לחנות ותרכוש לך זוג, לא אותו הדבר נשמע אחרת או פחות טוב? תמשיך לשמוע עד שהכל יסתדר לך ואז תבצע את הרכישה, רמקול לא קונים ביום יומיים.
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה רבה רבה על התשובה מעריך את זה

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10924

שליחה

DanielMeshulam כתב:אחרי שסיימת להעליב אותי אולי בכל זאת מישהו יכול להמליץ לי על רמקול טוב במחיר שציינתי .באיזה חברות כדאי להתמקד

לא חייבים רק עם רוצים

תודה למי שיעזור
...
להעליב אותך?
איך הבנת את זה?
הפוך חמוד, לדעתי זו ברכה.
ככה אתה לא חייב להוציא הרבה הרבה אפלי שקלים כדי להנות.

לא כדאי להתמקד באף חברה.
כדאי לשמוע מגוון רחב ככל האפשר, לזהות מי מהם נשמע לך טוב יותר, ולבחור.
זה שאני אגיד שאני אוהב חברה X לא ייתן לך כלום.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183

שליחה

@DanielMeshulam
זאת ההמלצה הכי נכונה, קשה מאוד להמליץ על רמקולים, הכי נכון זה פשוט ללכת ולשמוע, כל אוזן תופסת צלילים בצורה אחרת.

בהצלחה בהמשך 😁😊
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”