שרשור תגובות: סרט לסופשבוע - ג'ון וויק 2 (John Wick 2)
Re: שרשור תגובות: סרט לסופשבוע - ג'ון וויק 2 (John Wick 2)
@עמית_לגו
·
מצויין ! המתנתי לחוות דעת על הסרט ובשעה טובה היא הגיעה .
הביקורת שלך מבטלת את החשש הכי גדול :
עד כמה סרט אקשן נטו יכול באמת להיות טוב .
מאוד אהבתי את הראשון והייתי בטוח שאם יעשו מספר 2 הוא לא יצליח להגיע לאותה רמה
אני שמח שאני טועה
שבוע טוב לך
·
מצויין ! המתנתי לחוות דעת על הסרט ובשעה טובה היא הגיעה .
הביקורת שלך מבטלת את החשש הכי גדול :
עד כמה סרט אקשן נטו יכול באמת להיות טוב .
מאוד אהבתי את הראשון והייתי בטוח שאם יעשו מספר 2 הוא לא יצליח להגיע לאותה רמה
אני שמח שאני טועה
שבוע טוב לך
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
כבר כתבתי על זה פוסט בפייס אז מוטב שאעתיק גם לכאן:
כמה מילים על ג'ון וויק 2:
קיאנו ריבס חוזר בענק אחרי ערימה בלתי מבוטלת של סרטים גרועים. אני מתקשה להאמין, אך לא יכול שלא להיזכר איך המאסטר-מתנקש הסופר-מיומן הזה היה פעם ילדון היפי שמנופף בשיער וצועק "Dude" ו-"Excellent!". ג'ון וויק הוא "המקס הזועם" המודרני, רק שבניגוד לטום הרדי חד-ההבעה והאנמי שנהגת משאית גידמת במשקל 40 קילו מאפילה עליו, ריבס אומר ממש קצת אבל לכל מילה ומילה שלו יש משקל של טנק. רואים בעיניים שלו שהוא פסיכופט והוא גם מרבה להביט או יותר נכון לנעוץ מבטים בקורבנות האומללים שלו פנים מול פנים, רגע לפני שהוא תוקע בהם כדור.
ג'ון וויק 2 בדומה לקודמו, הוא סרט שכולו חיסולים תלת-ספרתיים של אנשים רעים ביריה לראש בדרכים מגוונות ומקוריות. כוריאוגרפית המכות כאן היא אחת המהנות והמרעננות שיצא לי לראות בתקופה האחרונה. החל מקרב רחוב סטנדרטי של איזה אגרוף או בעיטה, המשך בהטלות ג'ודו, אייקידו וכלה בבריחים ושבירת מפרקים בג'ו ג'יטסו.
הכל נעשה תוך כדי החלפת מחסניות ויריה בראש של אלו שמגיעים מקדימה, מאחור ומהצדדים. אה ועוד לא הזכרתי קרב מסוים עם עפרון(!) בלבד שגרם ללא מעט לסתות של אנשים באולם להישמט. זה נשמע פשוט אבל זה מרהיב ברמות ושאפו גדול לריבס בן ה-52 שהצליח להוציא את הראש מהתחת עם הסרטים הגרועים האחרונים שלו וגם עשה את רב הפעלולים בעצמו.
מומלץ מאוד למי שאהב את הסרט הראשון.
מומלץ לחובבי ה-MMA למיניהם.
מומלץ בכללי כי זה סרט קליל וכיפי.
כמה מילים על ג'ון וויק 2:
קיאנו ריבס חוזר בענק אחרי ערימה בלתי מבוטלת של סרטים גרועים. אני מתקשה להאמין, אך לא יכול שלא להיזכר איך המאסטר-מתנקש הסופר-מיומן הזה היה פעם ילדון היפי שמנופף בשיער וצועק "Dude" ו-"Excellent!". ג'ון וויק הוא "המקס הזועם" המודרני, רק שבניגוד לטום הרדי חד-ההבעה והאנמי שנהגת משאית גידמת במשקל 40 קילו מאפילה עליו, ריבס אומר ממש קצת אבל לכל מילה ומילה שלו יש משקל של טנק. רואים בעיניים שלו שהוא פסיכופט והוא גם מרבה להביט או יותר נכון לנעוץ מבטים בקורבנות האומללים שלו פנים מול פנים, רגע לפני שהוא תוקע בהם כדור.
ג'ון וויק 2 בדומה לקודמו, הוא סרט שכולו חיסולים תלת-ספרתיים של אנשים רעים ביריה לראש בדרכים מגוונות ומקוריות. כוריאוגרפית המכות כאן היא אחת המהנות והמרעננות שיצא לי לראות בתקופה האחרונה. החל מקרב רחוב סטנדרטי של איזה אגרוף או בעיטה, המשך בהטלות ג'ודו, אייקידו וכלה בבריחים ושבירת מפרקים בג'ו ג'יטסו.
הכל נעשה תוך כדי החלפת מחסניות ויריה בראש של אלו שמגיעים מקדימה, מאחור ומהצדדים. אה ועוד לא הזכרתי קרב מסוים עם עפרון(!) בלבד שגרם ללא מעט לסתות של אנשים באולם להישמט. זה נשמע פשוט אבל זה מרהיב ברמות ושאפו גדול לריבס בן ה-52 שהצליח להוציא את הראש מהתחת עם הסרטים הגרועים האחרונים שלו וגם עשה את רב הפעלולים בעצמו.
מומלץ מאוד למי שאהב את הסרט הראשון.
מומלץ לחובבי ה-MMA למיניהם.
מומלץ בכללי כי זה סרט קליל וכיפי.
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
ראיתי את הסרט בגלובוס מקס עם דולבי אטמוס. מומלץ בטירוף!! סאונד משובח, איכות תמונה פנטסטית, אחלה מושבים!!
חבל רק שעוצרים להפסקה באמצע הסרט כמו בשנות ה90
סרט אקשן טהור ומשובח!!
מחכה לחלק השלישי ואם יצא גם איזה prequal שמראה מה גון וויק baba yaga היה צריך לעשות בשביל לצאת מהעסק אז בכלל הרווחנו
אמתין לראות אותו שוב פעם בבית שיצא ב UHD
חבל רק שעוצרים להפסקה באמצע הסרט כמו בשנות ה90
סרט אקשן טהור ומשובח!!
מחכה לחלק השלישי ואם יצא גם איזה prequal שמראה מה גון וויק baba yaga היה צריך לעשות בשביל לצאת מהעסק אז בכלל הרווחנו
אמתין לראות אותו שוב פעם בבית שיצא ב UHD