חילוץ ערוצי האודיו אחד לאחד

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
תור פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי, אני חדש באתר. השם שלי הוא תור.
יש ברשותי בבית מערכת קולנוע ביתית, ואני והמשפחה שלי רואים בה סרטים.
הייתי רוצה לדעת אם בפסקול הסרט (הכול כולל הכול: מוזיקה, קולות רקע, דיאלוגים) הערוצים מתחלקים לערוצי מוזיקה, ערוצי רעשי רקע ואפקטים קוליים ולערוצי דיאלוג או דיבוב.
פשוט אני מאוהב עד טירוף במוזיקת פסי קול, והייתי רוצה לשמוע מוזיקה של הרבה סרטים שהמוזיקה שלהם לא יצאה לאור. יש סרט אחד מאוד ספציפי שאני רוצה את המוזיקה שלו. סרט מיוחד שגם המוזיקה שלו מיוחדת.
אז אני רוצה שתגידו לי: האם ישנה אפשרות להשתיק ערוצים מסוימים ולקבל רק את המוזיקה? אני לא מתכוון להפיץ ולא כלום, זה הולך לשמש אותי אך ורק לצרכים ביתיים: לשמוע נטו וזהו. שום דבר אחר אני לא רוצה!

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7410
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #2 

אם תמציא דבר כזה אתה תהיה מיליונר
Sony 1040
Monitor mass

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #3 

בפס הכל יש ערוץ נפרד לכל רמקול, אין ערוץ ספציפי לאפקטים או מוזיקה, או דיאלוגים היות והפורמט שאתה מקבל זה כבר אחרי שטכנאי הסאונד עשה להכל מיקס.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #4 

מוזיקה של הרבה סרטים יוצאת בנפרד באלבום. פשוט חפש soundtrack של הסרט המסוים.

תור פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

jtk כתב:מוזיקה של הרבה סרטים יוצאת בנפרד באלבום. פשוט חפש soundtrack של הסרט המסוים.
...
·הי תודה רבה חבר, אבל אני רוצה להוציא מוזיקה מסרטים שלא יצא להם אלבום פסקול. אני מדבר על לחלץ את הפסקול בדרך מתוחכמת, כגון הפרדת ערוצים. חשבתי פעם אחת לשכור חברה שתפתח לי מכשיר שיעשה את זה, אבל מסתבר שאין לי כסף לעשות את זה. זה עשוי לעלות הרבה מאוד כסף :( התקווה היחידה שלי עכשיו היא לעבוד בעבודה רווחית בתחום המוזיקה (עיבוד, נגינה, הפקה, כתיבה, הלחנה, מיקס, מאסטרינג, זמרה וכו') ולפתח קריירה עולמית עד שאשיג מספיק כסף בשביל לפתח את המוצר שבו אני חושק יותר מכל.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #6 

ייצא לך כבר יותר זול לשכור מלחין ולהקה שיאזינו לפסקול, וינגנו לך את המוזיקה שנשמעת שם...:lol:

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #7 

תור כתב:אני רוצה להוציא מוזיקה מסרטים שלא יצא להם אלבום פסקול. אני מדבר על לחלץ את הפסקול בדרך מתוחכמת, כגון הפרדת ערוצים.
...
במקרים מסוימים אולי תמצא מוזיקה פחות או יותר בפני עצמה בחלק מהערוצים. אולי ברמקולים האחוריים.
תצטרך לפרק את הסאונד מהסרט (AC3, DTS...), ולנסות לפתוח את זה עם תוכנה מתאימה. אולי אפשר עם Audacity או Reaper כדי לראות מה קורה בערוצים השונים, אבל לא ניסיתי.
לשכור חברה שתפתח לי מכשיר שיעשה את זה
...
לא צריך מכשיר, רק תוכנה.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #8 

תור כתב:
...
...
·הי תודה רבה חבר, אבל אני רוצה להוציא מוזיקה מסרטים שלא יצא להם אלבום פסקול.
...
·איזה סרט לדוגמה אין לו פסקול שיצא?

תור פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

BUGY כתב:
...
...
...
·תאמין לי חבר, יש הרבה סרטים וסדרות שהייתי רוצה לשמוע את הפסקול שלהם, שהוא יצא רק בחלקו או שלא יצא בכלל.
למשל, יש בנארוטו הרבה מוזיקה שלא יצאה שאני רוצה לשמוע אותה, יש גם מוזיקה מסדרות כמו גאליס, החולמים, השמיניה, החממה ועוד.
מכשיר או תוכנה שיוכלו להפריד את כל ערוצי הצלילים ויאפשר לי לבחור רק את הערוצים הרצויים, כמו המכשיר שהגיתי, יעזור לי להגשים את חלומי להשיג את הפסקול של גאליס. הבנת?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #10 

תור כתב:
...
...
·תאמין לי חבר, יש הרבה סרטים וסדרות שהייתי רוצה לשמוע את הפסקול שלהם, שהוא יצא רק בחלקו או שלא יצא בכלל.
למשל, יש בנארוטו הרבה מוזיקה שלא יצאה שאני רוצה לשמוע אותה, יש גם מוזיקה מסדרות כמו גאליס, החולמים, השמיניה, החממה ועוד.
מכשיר או תוכנה שיוכלו להפריד את כל ערוצי הצלילים ויאפשר לי לבחור רק את הערוצים הרצויים, כמו המכשיר שהגיתי, יעזור לי להגשים את חלומי להשיג את הפסקול של גאליס. הבנת?
...
·לא לא הבנתי עדיין. איזה מכישר בדיוק? המכשיר הדמיוני שעושה עבודה דמיונית?

תור פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

BUGY כתב:
...
...
...

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183
נתן תודות: 1068 פעמים
קיבל תודות: 704 פעמים

שליחה #12 

:music: :כל הכבוד: :אההם:
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L