למה בלי שום סיבה נראית רמקולים מפסיקים להוציא קול?
בוקר טוב,
הרסיבר: פיוניר 821.
תצורת רמקולים: 5.1.
זו לא הפעם הראשונה שאני נתקל בכך: לפתע, ללא שום סיבה או משהו שנעשה (לא נגעתי בחוטים מאחור) - הרמקולים מפסיקים לעבוד והקול יוצא מהטלוויזיה?
ניתקתי את החוטים, חיברתי נכונה (זהב=אדום , כסוף=לבן) בוצע כיול חוזר ורק הבמה הקדמית עובד.
- מה עשויה להיות הסיבה לכך שזה קורה?
- למה לאחר כיול - שכל הרמקולים משמיעים את הקול עדיין האחוריים לא עובדים?
תודה!
הרסיבר: פיוניר 821.
תצורת רמקולים: 5.1.
זו לא הפעם הראשונה שאני נתקל בכך: לפתע, ללא שום סיבה או משהו שנעשה (לא נגעתי בחוטים מאחור) - הרמקולים מפסיקים לעבוד והקול יוצא מהטלוויזיה?
ניתקתי את החוטים, חיברתי נכונה (זהב=אדום , כסוף=לבן) בוצע כיול חוזר ורק הבמה הקדמית עובד.
- מה עשויה להיות הסיבה לכך שזה קורה?
- למה לאחר כיול - שכל הרמקולים משמיעים את הקול עדיין האחוריים לא עובדים?
תודה!
הרמקולים האחוריים נכנסים לפעולה כאשר הסיגנאל במקור הוא רב ערוצי ולפי המידע המקודד.
כאשר הסיגנאל המוזרם הוא סטראו, תשמע רק ברמקולים הקדמיים.
אתה יכול להפעיל הדמיה (DSP ) ברסיבר שתעביר חלק מהסיגנאל באופן מלאכותי גם לרמקולים האחוריים ולרמקול סנטר.
ארז
כאשר הסיגנאל המוזרם הוא סטראו, תשמע רק ברמקולים הקדמיים.
אתה יכול להפעיל הדמיה (DSP ) ברסיבר שתעביר חלק מהסיגנאל באופן מלאכותי גם לרמקולים האחוריים ולרמקול סנטר.
ארז
·duba500 כתב:לא יצא לי לראות סרטים לאחרונה.
זה קורה בערוץ 2 וכד'...שגם שם לא היתה כל בעיה בעבר....
אז כנראה שהרסיבר היה במוד הדמיה (אחד ממצבי ה DSP ) כי ערוץ 2 לא משדר רב ערוצי.
תעביר בשלט של הרסיבר בין מצבי ה DSP השונים.
ארז
@duba500
·
נתקלתי בבעיה דומה עם פיוניר 822. ככל הנראה זה קשור לבעיה שקשורה במגע בין הכבלים לכניסות הרמקולים ברסיבר.
רגע אחד שומעים הכל טוב ופתאום אחד הרמקולים מפסיק להוציא סאונד. זה מסתדר אצלי פשוט ע"י הרמה והורדה של הרסיבר.
·
נתקלתי בבעיה דומה עם פיוניר 822. ככל הנראה זה קשור לבעיה שקשורה במגע בין הכבלים לכניסות הרמקולים ברסיבר.
רגע אחד שומעים הכל טוב ופתאום אחד הרמקולים מפסיק להוציא סאונד. זה מסתדר אצלי פשוט ע"י הרמה והורדה של הרסיבר.