התחדשתי בסטרימר חדש H96 Pro
שלום לכולם,
אתמול קיבלתי את הסטרימר החדש מסוג H96 Pro.
http://www.banggood.com/H96-PRO-PLUS-Am ... mds=search
הסטרימר מריץ מערכת הפעלה אנדרואיד 6 ומגיע עם קודי 16 מותקן. מגיע בקופסה עם שלט, כבל HDMI וכבל חשמל.
הדלקתי את המכשיר נפתח מסך הבית. בצעתי כמה הגדרות פשוטות: כיוון איזור זמן, הגדרת האודיו , ועוד כמה דברים קטנים.
הפעלתי את קודי והתקנתי את ההרחבה של THEWIZ. שיניתי סקין והגדרתי את המיקום של הסרטים והסדרות.
הרצתי כמה סרטים לבדיקה, הכל רץ חלק ללא תקיעות. לפי המאפיינים הוא תומך ב 4K. אין לי תכנים של 4K וגם אין לי טלוויזייה שתומכת ב 4K לכן אני לא יכול לבדוק זאת.
נגנתי סרט עם פורמט האודיו DTS-HD אבל במגבר ראיתי DTS למרות שבמאפייני הניגון רואים DTS-HD
האם אנדרואיד לא תומך בפורמטי האודיו מתקדמים?
משימוש קצר נראה אחלה מכשיר.
אתמול קיבלתי את הסטרימר החדש מסוג H96 Pro.
http://www.banggood.com/H96-PRO-PLUS-Am ... mds=search
הסטרימר מריץ מערכת הפעלה אנדרואיד 6 ומגיע עם קודי 16 מותקן. מגיע בקופסה עם שלט, כבל HDMI וכבל חשמל.
הדלקתי את המכשיר נפתח מסך הבית. בצעתי כמה הגדרות פשוטות: כיוון איזור זמן, הגדרת האודיו , ועוד כמה דברים קטנים.
הפעלתי את קודי והתקנתי את ההרחבה של THEWIZ. שיניתי סקין והגדרתי את המיקום של הסרטים והסדרות.
הרצתי כמה סרטים לבדיקה, הכל רץ חלק ללא תקיעות. לפי המאפיינים הוא תומך ב 4K. אין לי תכנים של 4K וגם אין לי טלוויזייה שתומכת ב 4K לכן אני לא יכול לבדוק זאת.
נגנתי סרט עם פורמט האודיו DTS-HD אבל במגבר ראיתי DTS למרות שבמאפייני הניגון רואים DTS-HD
האם אנדרואיד לא תומך בפורמטי האודיו מתקדמים?
משימוש קצר נראה אחלה מכשיר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תתחדש.
לגבי המסך 4K - תוסיף "עדיין"
לגבי האודיו - תצטרך קצת להריץ חיפוש בפורום. אמור להיות כבר קודי 17 ד"א.
אבל זה לא התחום שלי
לגבי המסך 4K - תוסיף "עדיין"
לגבי האודיו - תצטרך קצת להריץ חיפוש בפורום. אמור להיות כבר קודי 17 ד"א.
אבל זה לא התחום שלי
shay820
לא הצלחתי להפעיל פורמטים מתקדמים של האודיו, לפי אחת התגובות נאמר שצריך להתקין קודי 17 אבל עוד לא עשיתי זאת.
האמת שאני לא יודע אם זה מגבלת חומרה או תוכנה.
gilg7
המקלדת שלו עובדת ממש טוב לא נתקלתי בשום בעיה. יש אפשרות לעבור למצב עם עכבר, עשיתי זאת וגם עבד מצויין. לא עבדתי עם עכבר יותר מדי כי זה היה לי פחות נוח. לא זוכר בדיוק את המרחק שעמדתי מהמכשיר אבל נראה לי שבין 2 ל 3 מטר.
לא הצלחתי להפעיל פורמטים מתקדמים של האודיו, לפי אחת התגובות נאמר שצריך להתקין קודי 17 אבל עוד לא עשיתי זאת.
האמת שאני לא יודע אם זה מגבלת חומרה או תוכנה.
gilg7
המקלדת שלו עובדת ממש טוב לא נתקלתי בשום בעיה. יש אפשרות לעבור למצב עם עכבר, עשיתי זאת וגם עבד מצויין. לא עבדתי עם עכבר יותר מדי כי זה היה לי פחות נוח. לא זוכר בדיוק את המרחק שעמדתי מהמכשיר אבל נראה לי שבין 2 ל 3 מטר.
עניין פורמטים מתקדמים קשור כנראה לחוסר עדכון של קושחת היצרן למה שAMlogic מספקים + גרסת קודי שלך. תבדוק באנדרואיד את מספר הגרסה המדוייק שלך . הבנתי שיצאו גרסאות מיוחדות של קודי לאנדרואיד ("SHITTY"?) עם המעבד הזה רק כדי להתגבר על הבעייה הזאת, ולפחות לתת לך DTS.
EDIT: חפש גם apk - PassthroughFix שאולי יעזור...
EDIT: חפש גם apk - PassthroughFix שאולי יעזור...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Ilan054
·
תאורטית יכול, אבל הרבה פחות סביר שזה יקרה.
·
תאורטית יכול, אבל הרבה פחות סביר שזה יקרה.