המלצה על מסך "40-"42 לחדר שינה
חברים שלום,
מחפש לרכוש טלוויזה "40-"42 לחדר שינה - אין צורך בסמראט (מחובר לHTPC מממיר יס) או תלת-מימד.
רצוי סאונד טוב (שמע ישירות מן הטלוויזה) וכן איכות צפייה.
מה ההמלצה לרכישה המשתלמת ביותר למסך מסוג זה כרגע?
תודה מראש.
מחפש לרכוש טלוויזה "40-"42 לחדר שינה - אין צורך בסמראט (מחובר לHTPC מממיר יס) או תלת-מימד.
רצוי סאונד טוב (שמע ישירות מן הטלוויזה) וכן איכות צפייה.
מה ההמלצה לרכישה המשתלמת ביותר למסך מסוג זה כרגע?
תודה מראש.
מתלבט בין הדגמים הבאים:
Samsung UA40FH5000
Samsung UA40J5000
Samsung UA40J5100
לא מצליח להבין מה ההבדל ביניהם וכן מה יותר מומלץ ומשתלם.
נא עזרתכם.
Samsung UA40FH5000
Samsung UA40J5000
Samsung UA40J5100
לא מצליח להבין מה ההבדל ביניהם וכן מה יותר מומלץ ומשתלם.
נא עזרתכם.
@sBaB
·
מנסיון אישי אני יכול להגיד לך שקניתי את ה Samsung UA40FH5000 לסבא שלי לחדר שלו כשעברנו דירה לא מזמן.
ישר אחרי שבאו מסאמליין לפתוח\להתקין (תחלס לפתוח ולחבר לחשמל) בדקתי את הבדיקות הבסיסיות והופתעתי שהיה 0 backlight bleed ושום DSE (dirty screen effect( והמסך די מעולה לשימוש שלו (HOT , צפייה בספורט + סרטים וכו')
ככה שלחדר שינה השחורים של ה Samsung UA40FH5000 די מתאמים לדעתי עם הbacklight המעולה
·
מנסיון אישי אני יכול להגיד לך שקניתי את ה Samsung UA40FH5000 לסבא שלי לחדר שלו כשעברנו דירה לא מזמן.
ישר אחרי שבאו מסאמליין לפתוח\להתקין (תחלס לפתוח ולחבר לחשמל) בדקתי את הבדיקות הבסיסיות והופתעתי שהיה 0 backlight bleed ושום DSE (dirty screen effect( והמסך די מעולה לשימוש שלו (HOT , צפייה בספורט + סרטים וכו')
ככה שלחדר שינה השחורים של ה Samsung UA40FH5000 די מתאמים לדעתי עם הbacklight המעולה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
גם ל-J5100 אמורה להיות אחידות שחורים מצויינת. מה ההבדל בינו לבין ה-J5000, אין לי מושג, אני מניח שה-J5000 דגם פשוט\זול\בסיסי יותר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יכול לראות אצלי בפרופיל.
ומה-M55 אני מאד מרוצה.
מה-M60 בגדול היא פחות טובה, אבל תומכת ב-HDR ויותר גדולה, ומתאימה יותר לסלון עם דרישה לזווית צפיה רחבה.
ומה-M55 אני מאד מרוצה.
מה-M60 בגדול היא פחות טובה, אבל תומכת ב-HDR ויותר גדולה, ומתאימה יותר לסלון עם דרישה לזווית צפיה רחבה.