האם Lenovo IdeaCentre 610S מתאים לסרטים כבדים?
-
yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 167 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
היי..
אני מעוניין לרכוש מקרן לחדר שינה וגם סטרימר, המקרן פחות חשוב לי מהסטרימר (למרות שהם באים ביחד) כי המקרן מיועד לחדר קטן של פחות מ-2.5 מטר ולא לסרטים, לעומת זאת הסטרימר כן מיועד לסרטים יחסית כבדים ששוקלים כ-17-20GB.
כרגע יש לי מחשב נייד עם מעבד i5 מהסדרות הישנות ועם כרטיס מסך של נבידיה גם כן ישן ולא עושה את העבודה כמו שצריך,
לדתעכם השילוב של השניים יכול לתת לי מענה טוב? או שעדיף שאקנה מקרן פשוט וזול בנפרד וסטרימר איכותי (או שגם הלנובו נחשב לאיכותי) בנפרד?
המפרט של הלנובו 610S:
Intel Core i5 6400T GFX 750TI, 4GB RAM, 500GB HDD, NVIDIA GeForce 2GB WIN 10 Home
והמחיר שלו הוא כ-2250 ש"ח מאמזון.
התקציב שלי בגדול עומד על כ-1000 ש"ח ואולי טיפה יותר עבור הסטרימר וכ-1,500 ש"ח עבור מקרן בנפרד.
אני מעוניין לרכוש מקרן לחדר שינה וגם סטרימר, המקרן פחות חשוב לי מהסטרימר (למרות שהם באים ביחד) כי המקרן מיועד לחדר קטן של פחות מ-2.5 מטר ולא לסרטים, לעומת זאת הסטרימר כן מיועד לסרטים יחסית כבדים ששוקלים כ-17-20GB.
כרגע יש לי מחשב נייד עם מעבד i5 מהסדרות הישנות ועם כרטיס מסך של נבידיה גם כן ישן ולא עושה את העבודה כמו שצריך,
לדתעכם השילוב של השניים יכול לתת לי מענה טוב? או שעדיף שאקנה מקרן פשוט וזול בנפרד וסטרימר איכותי (או שגם הלנובו נחשב לאיכותי) בנפרד?
המפרט של הלנובו 610S:
Intel Core i5 6400T GFX 750TI, 4GB RAM, 500GB HDD, NVIDIA GeForce 2GB WIN 10 Home
והמחיר שלו הוא כ-2250 ש"ח מאמזון.
התקציב שלי בגדול עומד על כ-1000 ש"ח ואולי טיפה יותר עבור הסטרימר וכ-1,500 ש"ח עבור מקרן בנפרד.
-
yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

מישהו יוכל לומר לי לפחות על המפרט של המחשב? האם הוא מתאים לסרטים כפי שציינתי?
או שבכלל סטרימר פשוט יותר יכול לעשות את העבודה טוב יותר? (אם כן אשמח להמלצות)
או שבכלל סטרימר פשוט יותר יכול לעשות את העבודה טוב יותר? (אם כן אשמח להמלצות)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לסרטי HD הוא יתאים. אבל סטרימר שעולה 150 שקל יעשה עבודה לא פחות טובה, וגם יתמוך ב4K ו-HDR.
-
yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

·והמחשב הזה לא יתמוך ב- 4k hdr? כרגע אין לי טלויזיה תואמת אבל אני שוקל בעתיד הקרובTheCoolest כתב:לסרטי HD הוא יתאים. אבל סטרימר שעולה 150 שקל יעשה עבודה לא פחות טובה, וגם יתמוך ב4K ו-HDR....
ולגבי הסטרימר, איזה סטרימר מומלץ לדעתך? אם זה 150$ אני יכול להשקיע על מקרן טוב יותר
-
yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

·והמחשב הזה לא יתמוך ב- 4k hdr? כרגע אין לי טלויזיה תואמת אבל אני שוקל בעתיד הקרובTheCoolest כתב:לסרטי HD הוא יתאים. אבל סטרימר שעולה 150 שקל יעשה עבודה לא פחות טובה, וגם יתמוך ב4K ו-HDR....
ולגבי הסטרימר, איזה סטרימר מומלץ לדעתך? אם זה 150$ אני יכול להשקיע על מקרן טוב יותר
עריכה**
סליחה על ההודעה הכפולה איכשהו יצא פעמיים
ושןב לגבי הסטרימר חשבתי שאמרת 150 דולר אבל אמרת ש"ח אז בכלל זה יוצא זול ממה שחשבתי
ראיתי שהמון ממליצים על ה-NexBOX A95x הוא יכול להתאים לצרכים שלי ואולי ישמש אותי בעתיד גם ל-HDR
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בהחלט. אישית קניתי את ה T95M, עניין של טעם.
העיקר שיהיה עם S905X ולא S905.
כבר צפיתי במספר של סרטים, גם ב-FHD וגם ב-4K עם HDR. סרטים בגודל 70גיגה, הוא אוכל הכל בכיף.
כבר צפיתי במספר של סרטים, גם ב-FHD וגם ב-4K עם HDR. סרטים בגודל 70גיגה, הוא אוכל הכל בכיף.
-
yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

·תודה רבה! עזרת לי מאודTheCoolest כתב:בהחלט. אישית קניתי את ה T95M, עניין של טעם.
כבר צפיתי במספר של סרטים, גם ב-FHD וגם ב-4K עם HDR. סרטים בגודל 70גיגה, הוא אוכל הכל בכיף....