שואב אבק דייסון או אחר

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
tzomish פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי,

אני מחפשת שואב אבק בנוסף לאי רובוט שיש לי המטרה זה יותר שטיחים או כורסה, יש לי בבית כלבה ולכן זה לשאוב יותר מקומות שהיא עולה אבל הרובוט לא יכול להגיע (אני מאד מרוצה מהרובוט)

הרצון לא להשקיע יותר מדי.

אני לא ממש מבינה את ההבדלים בין הסדרות השונות של הדייסון- אשמח להסבר.. (האם באמת שווה או סתם שם מותג)

נוסף ראיתי שהומלץ על הובר, אשמח לחוות דעת :)

https://www.amazon.com/Hoover-Cordless- ... hover+lynx

האם לא דיי בשואה הפשוט הישן עם הכבל :) מהו בסגנון סמסונג שעולה כ600 שח או שווה להשקיע באמת.

מה לגבי הטעינה אם אני מזמינה מארהב האם צריך מתאם?

כל מידע נוסף אשמח, אציין שקראתי שרשורים בנושא אבל לא הבנתיאת ההבדלים ממש...

ממש תודה,

dor_guy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

דייסון

שליחה #2 

היי,
גם לי יש Iroobot וקניתי את האלחוטי של דייסון DC 59 , אני מאוד מאוד מרוצה מהקנייה של שנייהם. לדעתי, זה שילוב מצויין.
הרובוט שואב את הרצפה בבית (כשהוא לא מבולגן מהילדים:) ) ועם הדייסון אני שואב את השטיחים, ספות, אוכל יבש שהילדים זורקים על הרצפה, אבק שלפעמים יש במסדרון ואפילו חרקים אם יש בתקרה. הדייסון מספיק לכ 15 דקות ו 7 דקות בטורבו. זה מספיק לביצוע כל מה שרשמתי, למען האמת יש לי אותו מעל שנה ורק פעם אחת נגמרה לי הסוללה באמצע עבודה.
הוא קל, הוא נוח ויש לו מספר אביזרים (בניגוד לדגם שצירפת). אגב, אני גם מנקה את הרכב איתו.

tzomish פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 0

Re: דייסון

שליחה #3 

dor_guy כתב:היי,
גם לי יש Iroobot וקניתי את האלחוטי של דייסון DC 59 , אני מאוד מאוד מרוצה מהקנייה של שנייהם. לדעתי, זה שילוב מצויין.
הרובוט שואב את הרצפה בבית (כשהוא לא מבולגן מהילדים:) ) ועם הדייסון אני שואב את השטיחים, ספות, אוכל יבש שהילדים זורקים על הרצפה, אבק שלפעמים יש במסדרון ואפילו חרקים אם יש בתקרה. הדייסון מספיק לכ 15 דקות ו 7 דקות בטורבו. זה מספיק לביצוע כל מה שרשמתי, למען האמת יש לי אותו מעל שנה ורק פעם אחת נגמרה לי הסוללה באמצע עבודה.
הוא קל, הוא נוח ויש לו מספר אביזרים (בניגוד לדגם שצירפת). אגב, אני גם מנקה את הרכב איתו.
...
·הי,

מה מחירו? מה ההבדל בסדרה הזו לסדרה V?

האם הוא שואה גם פרווה /שערות של חיות? כי זו הבעיה שלי :) וכמו שרשמתי האי רובוט מצוין בזה בספות והכורסאות פחות :)

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”