בעיות בנטפליקס בטלויזיה של LG
-
AmirJacoby
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
ברשותי טלויזיה חכמה של LG מסוג 47LA621Y אשר רצה לצערי עם Netcast (מערכת ההפעלה הישנה) ולא webOS. כשאני מפעיל את האפליקציה של נטפליקס אני יכול להתחבר עם החשבון שלי, אך הוא לא נותן לי אפשרות של כתוביות בעברית אלא רק באנגלית או פולנית (כנ״ל לגבי דיבוב). כמובן שבחשבון שלי בנטפליקס דרך המחשב יש אפשרות לתרגום בעברית. כאילו ההגדרות של האפליקציה בחנות הישנה של LGלא מוגדר על ישראל.
מישהו נתקל בבעיה כזו / יודע איך אפשר לפתור אותה?
מישהו נתקל בבעיה כזו / יודע איך אפשר לפתור אותה?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@מייקל120
אני לא חושב שזה עניין של התנערות מאחריות אלא אילוץ טכני אוביקטיבי. החומרה אינה בנוייהלהריץ webOS .....
אפליקציות נטפליקס הן בכלל באחריות .... נטפליקס ... לא מאמין של LG (בטח שלא ל ח.י. ) יש איזה say בעניין.
ככלל כדאי להסתכל על נושא מע' ההפעלה למסכים כעיסקה "קצרת טווח " כשכן ברוב המקרים מע' ההפעלה תהפוך למיושנת לפני סיום חיי המסך עצמו. אפשר להנות שנתיים שלוש אבל לקחת בחשבון שמעבר לכך נצטרך לחבר סטרימר טוב ... !
בקונטקסט הזה -- Android TV (מסכי SONY למשל) היא כנראה ההימןר הכי בטוח.
אני לא חושב שזה עניין של התנערות מאחריות אלא אילוץ טכני אוביקטיבי. החומרה אינה בנוייהלהריץ webOS .....
אפליקציות נטפליקס הן בכלל באחריות .... נטפליקס ... לא מאמין של LG (בטח שלא ל ח.י. ) יש איזה say בעניין.
ככלל כדאי להסתכל על נושא מע' ההפעלה למסכים כעיסקה "קצרת טווח " כשכן ברוב המקרים מע' ההפעלה תהפוך למיושנת לפני סיום חיי המסך עצמו. אפשר להנות שנתיים שלוש אבל לקחת בחשבון שמעבר לכך נצטרך לחבר סטרימר טוב ... !
בקונטקסט הזה -- Android TV (מסכי SONY למשל) היא כנראה ההימןר הכי בטוח.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
כרום קאסט זה הפיתרון שלך.
לא מבין למה קשה להשיג אותו כל כך בישראל (העלות בחול סביב 100 ש"ח כולל מסים).
לא מבין למה קשה להשיג אותו כל כך בישראל (העלות בחול סביב 100 ש"ח כולל מסים).