שאלה פסיכולוגית
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
למה הציבור שלא מבין בצליל אוהב לישמוע רק באס . צליל עבה . כימעט ללא טרבל
אני זוכר את שנות ה50 הייה רדיו AM . התדר בגל AM מגיע בקושי ל תדר 6 KH . הייה רדיו פלאס . הייה כפתור טון . היו אנשים שהיו מורדים עוד את התדר למטה . גם כיום רוב הצליל במוניות . אפילו בחתונות. יש רמקול באס . שמרעיד את הלב
מעניין למה ? אם יש חברה פסיכולוגים . שיכתבו את דעתם
אני זוכר את שנות ה50 הייה רדיו AM . התדר בגל AM מגיע בקושי ל תדר 6 KH . הייה רדיו פלאס . הייה כפתור טון . היו אנשים שהיו מורדים עוד את התדר למטה . גם כיום רוב הצליל במוניות . אפילו בחתונות. יש רמקול באס . שמרעיד את הלב
מעניין למה ? אם יש חברה פסיכולוגים . שיכתבו את דעתם
רק הטכנאי קרמר
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
מי קבע שהאזנה עם בס מחייבת הורדת הטרבל???
אם לא ידעת...אפשר גם אפשר:roll:
אם לא ידעת...אפשר גם אפשר:roll:
לדעתי כל ההגברות לאולמות גדולים ולמקומות פתוחים לוקים בטראבל כי כנראה שיצרניות ההגברה מעדיפות לחסוך באלמנטים.
או שבאמת אי אפשר להפיק צליל טרבל למרחבים גדולים.
לדעתי מוזיקה היא דבר רועש, אלא אם אני הוא זה שמריץ אותה אצלי בחדר.
לגבי אלמנטים ישנים של FULL RANGE ורדיו AM אז אם זכור לי נכון, אז הוא היה פחות איכותי (כנראה גם מונו) אז גם ההשקעה בו הייתה פחותה, באחת מהסיבות שהיה אפשר להפיק ממנו פחות ולכן גם ממה שהוא הפיק העדיפו לצמצם כדי למקד על הצליל הממשי והאיכותי יותר.
או שבאמת אי אפשר להפיק צליל טרבל למרחבים גדולים.
לדעתי מוזיקה היא דבר רועש, אלא אם אני הוא זה שמריץ אותה אצלי בחדר.
לגבי אלמנטים ישנים של FULL RANGE ורדיו AM אז אם זכור לי נכון, אז הוא היה פחות איכותי (כנראה גם מונו) אז גם ההשקעה בו הייתה פחותה, באחת מהסיבות שהיה אפשר להפיק ממנו פחות ולכן גם ממה שהוא הפיק העדיפו לצמצם כדי למקד על הצליל הממשי והאיכותי יותר.
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
הבנתי . אולי האנשים עצבניים. והצליל הגבוה עושה להם עצבים. או כמו מסור שחותך בבשר. אז מנמיכים את הטרבל
רק הטכנאי קרמר