שלום לכולם,
נהנתי מאוד לקרוא ולהתעניין פה בפורום וכעת אני מעוניין בהמלצה על אוזניות שישמשו אותי בעיקר מול המחשב\טלוויזיה,
מעולם לא היו לי אוזניות ביותר מ-40 ש"ח (גם למוזיקה וניידות וגם לשימושים במחשב), ורוצה לשדרג קצת את החוויה שלי בכל מה שקשור למוזיקה, גיימינג וכנראה גם סרטים מול המחשב או הטלוויזיה (עדיפות קטנטנה לגיימינג - לאחר שהבנתי שאוזניות גיימינג יעודיות פחות רלוונטיות בשבילי כיוון שגם יקרות בהרבה ובעיקר משלמים שם על המותג ועיצוב)
מחיפושים אחר ביקורות וגם כאן בפורום התרשמתי לטובה משני דגמים שנכנסים בתקציב
Superlux HD681 - נמכרות בסביבות ה-20$ במבצע כרגע באתר שנקרא gearbest
Superlux HD668B - בערך 10$ דולר יותר מהקודמות
יש עדיפות לאחד הדגמים ל"מתחיל" כמוני? (וכמובן שאם יש דגמים אחרים מעבר לשני אלו אשמח לשמוע)
אני מניח ששתיהן יתנו לי את השדרוג המבוקש אך בכל זאת ארצה להתייעץ כאן אם זה ידע ואם זה ניסיון של אנשים בקשר לדגמים האלו
תודה רבה ושבוע טוב
מחפש המלצה לאוזניות בתקציב נמוך (עד 40$)
ה-668B בהחלט נשמעות מצויין למחירן, הבעיה שהן לא נוחות בצורה קיצונית לטעמי, לכן מבחינתי חובה להצטייד בנוסף בזוג פדים נוח שזה סיפור של עוד כ10 דולרים. כמובן שאיכות הבניה שלהן תואמת למחיר הזול.
אם אתה מסוגל לחרוג בעוד כמה דולרים הייתי קופץ על אלו כל עוד הן זמינות:
Takstar TS-670 Monitor's Earphones Closed Dynamic Stereo Headphones Audio Monitoring DJ Music Headset
http://s.aliexpress.com/ruaYzqeM
(from AliExpress Android)
ישנה סבירות גבוהה שהפדים יהיו נוחים מהקופסא, ובתור מי שיש לו ניסיון עם הדגם הפתוח של הדגם שד"א הגיע למחיר של 400 שקלים עד שנעלם מהמלאי בכל מקום, איכות הסאונד הייתה יוצאת מן הכלל למחיר, יותר מרשימות מהסופרלוקס לטעמי עם סאונד יותר מלא ומרשים, ובנוסף לכל זה הן בנויות כמו טנק.
אם אתה מסוגל לחרוג בעוד כמה דולרים הייתי קופץ על אלו כל עוד הן זמינות:
Takstar TS-670 Monitor's Earphones Closed Dynamic Stereo Headphones Audio Monitoring DJ Music Headset
http://s.aliexpress.com/ruaYzqeM
(from AliExpress Android)
ישנה סבירות גבוהה שהפדים יהיו נוחים מהקופסא, ובתור מי שיש לו ניסיון עם הדגם הפתוח של הדגם שד"א הגיע למחיר של 400 שקלים עד שנעלם מהמלאי בכל מקום, איכות הסאונד הייתה יוצאת מן הכלל למחיר, יותר מרשימות מהסופרלוקס לטעמי עם סאונד יותר מלא ומרשים, ובנוסף לכל זה הן בנויות כמו טנק.