שלום לכולם
יש לי אופציה לרכוש אחד מהמגברים הבאים :
Yamaha 571
Onkyo TX-SR875
אני רוב הזמן משתמש במגבר שלי לסרטים וסדרות, מוזיקה מדי פעם לא בווליום גבוהה מדי (כי יש ילדים) מה שחשוב לי יותר זה איכות הסאונד, לא שחוב לי 3D או כל מיני דברים כאלה, שניהם עולים לי כמעט אותו דבר הבדל של 300 ש"ח יותר ל ONKYO
תודה מראש !
מתלבט בין 2 רסיברים יד2
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
@gabiuzan
·וואא...אלה שני רסבירים שונים עליל...מה התקציב שלך?
האונקיו מפלצת, גדול מתחמם יכול לדחוף רמקולים חזק מאוד אבל קצת ישן ומיושן ובווליאום נמוך הוא לא יהיה להיט. אם אתה צריך את העוצמה הוא בחירה מעולה, כל עוד אין לו בעיות בכרטיס הHDMI.
מצד שני הימהה...מודרני יותר, עדיף בעיקרון, אבל לא משהו מיוחד.
·וואא...אלה שני רסבירים שונים עליל...מה התקציב שלך?
האונקיו מפלצת, גדול מתחמם יכול לדחוף רמקולים חזק מאוד אבל קצת ישן ומיושן ובווליאום נמוך הוא לא יהיה להיט. אם אתה צריך את העוצמה הוא בחירה מעולה, כל עוד אין לו בעיות בכרטיס הHDMI.
מצד שני הימהה...מודרני יותר, עדיף בעיקרון, אבל לא משהו מיוחד.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·כשאני אומר קידמה, הכוונה לדברים הכי בסיסים, כמו חיבור HDMI שיתמוך במסך חדש, או בפורמטים הבסיסים. אף אחד משני הרסיברים הללו לא יקדם אותך הרבה ממה שיש לך כיום. כן יהיה שיפור אבל משהו שמצדיק מעבר לרסיבר ישן שלא תומך ברוב הדברים הבסיסים או רסביר כניסה ישן מחברה אחרת.gabiuzan כתב:בגדול יש לי רמקולים של Cerwin Vega דגם V10 (עם הסט אחוריים וסנטר שתואם) איכות הסאונד יותר חשובה לי מהווליום, וכמובן שקידמה תמיד זה נחמד, יש לי כרגע ONKYO 606 לא כל כך אוהב את ההגדרות, יכולות שלו ......
אתה אומר במשפט אחד שיש לך את הרמקול של סרווין ווגה, שנועדו לתת ווליאום, פנץ, נפח ועוצמה על פני איכות, אז אתה אומר שאיכות חשובה לך יותר.
במקום לתת כל פעם קצת מידע, אולי תעשה תתחיל את הפוסט כמו שצריך. פרטים. מה יש לך בדיוק, איפה, מה, איזה מקור, מה הסגנון, פחות דברים סוביקטייבם אלה יותר עובדות. ותקציב עדיין לא נתת...