רובוט שוטף להשלמת נקיון

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
tomer_h פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #1 

יש לנו היום את השואב של ניטו ואנחנו מאוד מרוצים ממנו. היינו שמחים להשלמה של שטיפה, גם ניקוי במטלית יכול לספק.
לכן אחד הרובוטים של ILIFE נראו לי מתאימים.
האם כדאי לקנות את ה-V7S (היום יש רק פרו, במחיר של 200 דולר) או שלשם שטיפה בלבד עדיף לקחת רובוט פשוט יותר?
תודה :)

GalZilberman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 550
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שליחה #2 

@tomer_h
·יש לי את הV7S, הוא לא בדיוק שוטף, הוא מעביר סמרטוט לח. זה נחמד מאד, אבל זה לא שטיפה. אז למרות שאני מרוצה ממנו, אני ממליץ לך לחפש רובוט שוטף אמיתי.

tomer_h פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #3 

GalZilberman כתב:@tomer_h
·יש לי את הV7S, הוא לא בדיוק שוטף, הוא מעביר סמרטוט לח. זה נחמד מאד, אבל זה לא שטיפה. אז למרות שאני מרוצה ממנו, אני ממליץ לך לחפש רובוט שוטף אמיתי.
...
תודה על התשובה. אנחנו לא באמת מחפשים רובוט שוטף, מטלית לחה זה לגמרי מספיק לנו, אם נעשה את זה בתדירות יומית.
לכן אני גם לא מחפש רובוט יקר ואחד מדגמי הilife צריך להספיק לי. השאלה האם הדגמים היותר פשוטים שלהם יספיקו.

GalZilberman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 550
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שליחה #4 

@tomer_h
·מהניסיון שלי יכול להגיב רק על V7S (לא פרו).
מעביר מטלית לחה בצורה טובה, הבעיה היא שהמים מתחילים לטפטף מהמיכל מהרגע שאתה ממלא אותו, כלומר, אם תמלאו מיכל בבוקר ותגדיר לרובוט להתחיל לנגב רק אחרי שעתיים, יהיה טפטוף שייצור שלולית קטנה בזמן הזה.

לא בדקתי את קצב הטפטוף, כך שאני לא בטוח כמה זמן אפשר באמת לתת לזה לעמוד, אני מפעיל ברגע שאני ממלא

gabbytec
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

יצא דגם S7PRO שפותר את בעיית הנזילה

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”