עד היום השתמשתי בכרטיס קול Xonar Essence STX (שהכיל בתוכו מגבר מובנה)
וחסכתי לי את ההתעסקות עם DAC ומגברי אוזניות למינהם.
לצערי הכרטיס כבר לא תקין
אני נאלץ לעבור לאופציית המגברים והDAC למינהם.
באתר מאסדרופ אני רואה המון אופציות של מגברים ודאקים למינהם במחירים שונים ומשונים
כל זה לא אומר לי כלום מכיוון שהידע שלי בתחום הזה דיי שואף לאפס.
מה שכן אני יכול לספר שכרגע יש לי hd598 ו DT 770 pro 250ohms.
הDT מחייבות הגברה ככה שאין לי יותר מידי ברירה.
האם אפשר לסגור את הפינה עם ה modi magni.
ראיתי שיש קצת בעיות מבחינת כדאיות היבוא לארץ עקב צורת המשלוח.
משומש אני דיי נגד בעיקר בשל חוויה כואבת על מגבר vintage.
האם באמת ארגיש בהבדל בין קניה רנדומלית של DAC\מגבר ממאסדרופ
לעומת שילוב מומלץ, MODI MAGNI וכו'? במיוחד שלא מדובר באוזניות HI END
המלצה למגבר אוזניות + DAC או מכשיר משולב
מגני\מודי יהיה מעל ומעבר, אבל זה אכן יוצא סיפור יקר פי כמה ברגע שמזמינים מהאתר שלהם.
אם אין תכנון להוסיף איזו אוזניה יותר מאתגרת\שתדע לעשות סקיילינג עם ציוד איכותי יותר בהמשך
לדעתי אתה יכול להסתפק במשהו נוסח FIIO E10K או SMSL M3. היתרון שאלה עולים מתחת
לרף המיסים ולא תשלם שום דבר מעבר, ככה שאתה מקבל קומבו חביב ביותר בפחות מ-300 שקלים.
אם אין תכנון להוסיף איזו אוזניה יותר מאתגרת\שתדע לעשות סקיילינג עם ציוד איכותי יותר בהמשך
לדעתי אתה יכול להסתפק במשהו נוסח FIIO E10K או SMSL M3. היתרון שאלה עולים מתחת
לרף המיסים ולא תשלם שום דבר מעבר, ככה שאתה מקבל קומבו חביב ביותר בפחות מ-300 שקלים.
מן הסתם שאני רוצה להשאיר לעצמי מרחב לתמרון ולכן שקלתי את המגני\מודי. כל עוד המחיר משלוח סביר אין לי בעיה להוסיף את המע"מ
יש לי כן בעיה להוסיף מיסי מכס מונפצים שמגיעים בדרך כלל שעושים משלוחים דרך חברות שילחו כגון UPS או DHL כגון אגרת מחשב עמילות מכס
ושאר המצאות וירקות שאינם קיימים במשלוח של דואר אוויר רגיל.
מה אתה אומר לגבי xDuoo TA-01 DAC/Amp שזמין לרוב במאסדרופ?
יש לי כן בעיה להוסיף מיסי מכס מונפצים שמגיעים בדרך כלל שעושים משלוחים דרך חברות שילחו כגון UPS או DHL כגון אגרת מחשב עמילות מכס
ושאר המצאות וירקות שאינם קיימים במשלוח של דואר אוויר רגיל.
מה אתה אומר לגבי xDuoo TA-01 DAC/Amp שזמין לרוב במאסדרופ?
תראה בדיעבד אחרי שעברתי את הסרט הזה עם המודי\מגני ונוכחתי לגלות כמה יקר זה יוצא בסוף
לא הייתי שוקל את האופציה הזו שוב, אני חושב זה עלה לי הזמנו באיזור ה-1300 שקלים אחרי כל
ההוצעות הנלוות, שזה המון לסט כזה. הבעיה שאי אפשר להתחמק מזה כי הם שולחים רק דרך פדקס
שזה בערך הכי גרוע שיכול להיות כי הם הכי קורעים עם העמלות המחורטטות שלהם.
המלצה חמה:
http://www.head-fi.org/t/834563/ifi-micro-idsd
לא רואה את המודי\מגני ממטר, וכנראה הקומבו היחידי שתצטרך אי פעם.
דאק פנימי נהדר, והגברה של 4W ב-16 אום שמניע לי בצורה נהדרת אוזניות מאוד דורשניות\תלויות מגבר
כמו ה-HE560, HD800, D7100. לצורך העניין עושה סקיילינג מרשים עם ה-HD650 בהשוואה לכל מגבר
אחר שברשותי כולל מגברי מנורות היבריד נוסח ה-XDUOO.
יתרון נוסף שהוא קטן ולא מושך עין, הסבירות שתשלם עליו משהו מעבר למוכר שאתה קונה אותו כיד שניה
הוא נמוך מאוד.
לא הייתי שוקל את האופציה הזו שוב, אני חושב זה עלה לי הזמנו באיזור ה-1300 שקלים אחרי כל
ההוצעות הנלוות, שזה המון לסט כזה. הבעיה שאי אפשר להתחמק מזה כי הם שולחים רק דרך פדקס
שזה בערך הכי גרוע שיכול להיות כי הם הכי קורעים עם העמלות המחורטטות שלהם.
המלצה חמה:
http://www.head-fi.org/t/834563/ifi-micro-idsd
לא רואה את המודי\מגני ממטר, וכנראה הקומבו היחידי שתצטרך אי פעם.
דאק פנימי נהדר, והגברה של 4W ב-16 אום שמניע לי בצורה נהדרת אוזניות מאוד דורשניות\תלויות מגבר
כמו ה-HE560, HD800, D7100. לצורך העניין עושה סקיילינג מרשים עם ה-HD650 בהשוואה לכל מגבר
אחר שברשותי כולל מגברי מנורות היבריד נוסח ה-XDUOO.
יתרון נוסף שהוא קטן ולא מושך עין, הסבירות שתשלם עליו משהו מעבר למוכר שאתה קונה אותו כיד שניה
הוא נמוך מאוד.