שלום לכולם,
אני מחפש רסיבר 5.1 חדש למערכת קולנוע ביתי שישודך לרמקולים CANTON Movie 120.
חשוב לי שיהיה מוכן לטכנולוגיות חדשות כגון 4k וכן שאוכל להזרים אליו תוכן מטלפון נייד (סרטים שצילמתי או youtube) וכן שיוכל לקרוא סרטים ממחשב שמחובר לרשת הביתית.
תודה מראש.
המלצה לרסיבר ק״ב בתקציב של 3500 ש״ח
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·האפשרות הכי טובה בשילך היא הדנון 1300 מאמזון גרמניה תמורת 1900 שקל כולל הכל הכל עד הבית:OmerBlu כתב:שלום לכולם,
אני מחפש רסיבר 5.1 חדש למערכת קולנוע ביתי שישודך לרמקולים CANTON Movie 120.
חשוב לי שיהיה מוכן לטכנולוגיות חדשות כגון 4k וכן שאוכל להזרים אליו תוכן מטלפון נייד (סרטים שצילמתי או youtube) וכן שיוכל לקרוא סרטים ממחשב שמחובר לרשת הביתית.
תודה מראש....
(אבל הוא לא יעשה כל מה שאתה רוצה, אין הרבה רסיברים שיעשו את זה כי מה שאתה מחפש זה יותר סטרימר)
https://www.amazon.de/gp/product/B01GQ85GW6/ref=ox_sc_sfl_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
@OmerBlu
·
האם ההבדל מצדיק את עצמו זאת שאלה שרק אתה יכול לענות. בגדול, ההבדל הוא בכל מני פיצירים. איכות והגברה אותו הדבר. יותר כניסות, יותר יציאות, יותר חיבורים וכל מני דברים כמו ניגון בעזור שני. פשוט תשוואה ביניהם ישירות . חוץ מזה, תריץ שניה חיפוש, זאת שאלה שעולה כל שבוע, כמה פעמים.
לגבי ה-איר-פלאי, לא בטוח, אבל אני חושב שכן, זה רק אודיו.
כמו שאמרתי לך, זה רסיבר, לא סטרימר. הוא נותן הגברה, שליטה, מרכז את כל המכשירים, סוג של סוויץ, למערכת האודיוא/ווידיאו שלך אבל לא נגן מדיה.
·
האם ההבדל מצדיק את עצמו זאת שאלה שרק אתה יכול לענות. בגדול, ההבדל הוא בכל מני פיצירים. איכות והגברה אותו הדבר. יותר כניסות, יותר יציאות, יותר חיבורים וכל מני דברים כמו ניגון בעזור שני. פשוט תשוואה ביניהם ישירות . חוץ מזה, תריץ שניה חיפוש, זאת שאלה שעולה כל שבוע, כמה פעמים.
לגבי ה-איר-פלאי, לא בטוח, אבל אני חושב שכן, זה רק אודיו.
כמו שאמרתי לך, זה רסיבר, לא סטרימר. הוא נותן הגברה, שליטה, מרכז את כל המכשירים, סוג של סוויץ, למערכת האודיוא/ווידיאו שלך אבל לא נגן מדיה.