מבקש המלצה על לוכד וידאו
עשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי משהו מגובש .
הכוונה היא לחבר את יציאת ה HD של הממיר לכרטיס לוכד וידאו ולהקליט את התכנים למחשב.
המטרה בסוף היא להעביר את ההקלטות ל IPAD כדי שהילד לא ישתעמם בנסיעות ארוכות של שעה + .
תודה לעוזרים.
הכוונה היא לחבר את יציאת ה HD של הממיר לכרטיס לוכד וידאו ולהקליט את התכנים למחשב.
המטרה בסוף היא להעביר את ההקלטות ל IPAD כדי שהילד לא ישתעמם בנסיעות ארוכות של שעה + .
תודה לעוזרים.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·איזה סרט רק בשביל שהילד לא ישתעמם...פשוט תוריד לו תוכן מהרשת.nepet כתב:עשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי משהו מגובש .
תודה לעוזרים....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה שיותר חשוב זה - שאמור להיות בממיר הגנה בדיוק מנושאים כאלה.
לכן, זה לא ממש רלבנטי.
תחפש HDCP.
יש מוצרים שמורידים את ההגנה (לא זוכר אם זה חוקי או לא - בטוח שלהקליט תוכן מהממיר זה לא).
לדעתי הפתרון שהציעו לך הכי הגיוני. וחינמי (גם אם לא ממש חוקי).
לכן, זה לא ממש רלבנטי.
תחפש HDCP.
יש מוצרים שמורידים את ההגנה (לא זוכר אם זה חוקי או לא - בטוח שלהקליט תוכן מהממיר זה לא).
לדעתי הפתרון שהציעו לך הכי הגיוני. וחינמי (גם אם לא ממש חוקי).
@nepet
בעבר המלצתי כאן מספר פעמים על התקן שאני עושה בו שימוש, תוכל לקרוא בהרחבה בשרשור הזה וגם בזה .
מחירו חורג קצת מהמחיר שהגדרת, אבל אולי אפשר להזמין מאמזון/איביי וכו', במסגרת התקציב הנ"ל.
אגב, איזה ממיר יש לך, הוט או יס?
אם מדובר בממיר הוט, אז עדיין לא קיימת הצפנה באף ערוץ שלהם וניתן להקליט דרך HDMI ללא כל בעיה. גם אם בעתיד יחילו הצפנה, ניתן לעקוף אותה בפשטות ובזול, באמצעות מפצל HDMI. מה גם, שהדגם הספציפי עליו המלצתי, מאפשר חיבור גם דרך קומפוננט שעוקף את ההצפנה, צריך רק לוודא שהממיר מוציא ביציאת הקומפוננט רזולוצית HD.
את כל שאר התשובות מקווה שתמצא בשרשורים אליהם הפניתי.
בעבר המלצתי כאן מספר פעמים על התקן שאני עושה בו שימוש, תוכל לקרוא בהרחבה בשרשור הזה וגם בזה .
מחירו חורג קצת מהמחיר שהגדרת, אבל אולי אפשר להזמין מאמזון/איביי וכו', במסגרת התקציב הנ"ל.
אגב, איזה ממיר יש לך, הוט או יס?
אם מדובר בממיר הוט, אז עדיין לא קיימת הצפנה באף ערוץ שלהם וניתן להקליט דרך HDMI ללא כל בעיה. גם אם בעתיד יחילו הצפנה, ניתן לעקוף אותה בפשטות ובזול, באמצעות מפצל HDMI. מה גם, שהדגם הספציפי עליו המלצתי, מאפשר חיבור גם דרך קומפוננט שעוקף את ההצפנה, צריך רק לוודא שהממיר מוציא ביציאת הקומפוננט רזולוצית HD.
את כל שאר התשובות מקווה שתמצא בשרשורים אליהם הפניתי.
תודה רבה . לא באמת אכפת לי אם התוכן באיכות HDMI או לא . יש לי ממיר גם של סלקום וגם של יס.
מדובר בסרטים לילדים שאחכ יעברו לאייפד כדי שאפשר יהיה להעביר איתם את הזמן בנסיעות ארוכות .
תודה על ההסבר בקישורים ששלחת . יש בהם הרבה חומר מועיל .
מדובר בסרטים לילדים שאחכ יעברו לאייפד כדי שאפשר יהיה להעביר איתם את הזמן בנסיעות ארוכות .
תודה על ההסבר בקישורים ששלחת . יש בהם הרבה חומר מועיל .