מחפש מחשב NUC לצפייה בתכני 4K
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אין מערכת שמע מתקדמת, אבל ממה שיצא לי לראות אין עם זה שום בעיה.
לדעתי בקודי 17 זה אמור לעבוד גם באנדרויד.
לדעתי בקודי 17 זה אמור לעבוד גם באנדרויד.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כן, התכוונתי לפורמטי אודיו מתקדמים.
יש לי סאונדבר, אבל הוא תומך ב-DTS 5.1 ו-DD 5.1 בלבד.
כי אין לו את רכיבי ה-DRM הדרושים. אין את זה באף אחת מהקופסאות האלה. למעט ה-MIBOX.
יש לי סאונדבר, אבל הוא תומך ב-DTS 5.1 ו-DD 5.1 בלבד.
כי אין לו את רכיבי ה-DRM הדרושים. אין את זה באף אחת מהקופסאות האלה. למעט ה-MIBOX.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא ממש משנה, המחירים בערך אותו דבר, אפילו נמוכים יותר באיביי מאשר gearbest וכאלה.
אני מעדיף לרכוש באיביי כי הם מקבלים פייפאל ויש הגנה על הקניה במידה ויש בעיה כלשהי עם המוכר\מוצר\משלוח.
אני מעדיף לרכוש באיביי כי הם מקבלים פייפאל ויש הגנה על הקניה במידה ויש בעיה כלשהי עם המוכר\מוצר\משלוח.
·TheCoolest כתב:לא ממש משנה, המחירים בערך אותו דבר, אפילו נמוכים יותר באיביי מאשר gearbest וכאלה.
אני מעדיף לרכוש באיביי כי הם מקבלים פייפאל ויש הגנה על הקניה במידה ויש בעיה כלשהי עם המוכר\מוצר\משלוח....
בגירבסט גם אפשר לשלם עם פייפאל וממה שחוויתי מהם אז יש להם שירות לקוחות סבבה כשהייתה לי בעיה עם אחד המוצרים שקניתי אצלם.
לפעמים יש מוצרים שאני מעדיף לקנות מאתר כמו גירבסט מאשר מאיביי, יותר סומך עליהם...
עדיין לא בדקתי, אבל מעניין אם הוא נמכר באמזון ובכמה.guy_viper כתב:·......
בגירבסט גם אפשר לשלם עם פייפאל וממה שחוויתי מהם אז יש להם שירות לקוחות סבבה כשהייתה לי בעיה עם אחד המוצרים שקניתי אצלם.
לפעמים יש מוצרים שאני מעדיף לקנות מאתר כמו גירבסט מאשר מאיביי, יותר סומך עליהם......
לדעתי הוא בטוח משניהם גם יחד, כמובן כשאמזון עצמו הוא המוכר.