בעית חשמל מוזרה עם התריס בסלון והמגבר - מבקש עזרה !!!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
gabiuzan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 654
נתן תודות: 96 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם !!!
יש לי מגבר מדגם Onkyo 606, הוא יושב בסלון, בעבר הבעיה הזאת לא הייתה קיימת, כיום בכל פעם שאני נוגע במפסק של התריס ומרים אותו כלפי מעלה (תריס חשמלי) התמונה והסאונד במגבר קופצים לשנייה וחוזרים.
חבר אמר לי, תנסה לחבר את המגבר בכבל מאריך לאיזור אחר של חשמל וכך עשיתי, אבל הפעם ברגע שהורדתי את התריס אז קפץ המגבר.
משהו מאוד משונה ומאוד מוזר, האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ???

מוסיקאי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 406
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #2 

החבר שלך צודק.
בזמן ביצוע המיתוג יכולים להופיע ניצוצות חשמליים מעצם הפעלת המנוע החשמלי. אם המתג של התריס קצת מפויח ו / או יוצר תופעת bauncing שהוא סוג של רטט בזמן ביצוע מיתוג,זה מגביר את התופעה ויוצר ניצוצות על קווי המתח.
בדר"כ במערכות מיתוג מנועים יש הגנות חשמליות שאצלך הפסיקו להיות יעילים.
כתוצאה מזה, כל המכשירים המחוברים לשקעים על אותם קווי מתח "רואים" את ההפרעות הללו ומגיבים בהתאם. הדבר עלול להגיע ליצירת נזק למכשירים מסויימים.
לכן, בשלב ראשון נכון אמר חברך שיש להחליף את מיקום שקע החשמל אליו מחובר הרסיבר. נסה שוב לעבור לשקע מרוחק יותר. בשלב ב' מומלץ להחליף את מפסק החשמל של התריס. בשלב ג' כדאי לבדוק בעזרת חשמלאי את ההגנות החשמליות על מנוע התריס.
יש מהדרין המוסיפים הגנות על השקעים הספציפים בהם משתמשים לצורך הזנת מערכת השמע. אני לא.
בהצלחה.

mishu7785
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 121
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

הייתה לי אותה הבעיה בדיוק, אצלי זה נפתר אחרי שהחלפתי את כבל ה HDMI שמחבר את המגבר לטלוויזיה.
שווה לנסות

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”