התחדשתי.... שוב (JL Audio E-Sub e110)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
GuyHoresh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 342
נתן תודות: 157 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #41 

Zachn כתב:בתור מישהו שקנה עכשיו PB-1000, מעניין אותי מאוד לדעת, הסאב הזה עולה בסביבות ה-8, אם הייתם צריכים לכמת את תוספת איכות הסאונד שלו באחוזים, מה התוספת? 30% נגיד? ברור לי שזה סאב בליגה אחרת עם פי 4 מהכח של ה PB-1000 אבל מעניין אותי ממש כמה הבדל מורגש והאם זה רק מעל ווליום מסויים.
...
·

הסאב מורגש מאוד גם בווליום נמוך, השינוי לא פחות מדרמטי, למרות שהקידמיים שלי מסוגלים לרדת למטה אין להם את הנפח שיש לסאב וגם לא את יכול ה attack שיש לו.

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 211 פעמים

שליחה #42 

GuyHoresh כתב:
...
...
·

הסאב מורגש מאוד גם בווליום נמוך, השינוי לא פחות מדרמטי, למרות שהקידמיים שלי מסוגלים לרדת למטה אין להם את הנפח שיש לסאב וגם לא את יכול ה attack שיש לו.
...
נראה לי שקצת לא הבנת למה התכוונתי :) ברור לי שברגע שאתה מוסיף אותו לזוג קדמיים השינוי דרמטי, התכוונתי אם משווים את הסאב הזה, שהוא דרייבר 10" לסאב של SVS דגם ה PB-1000, כמה הוא יותר טוב ממנו באחוזים, בהתחשב בזה שבסופו של דבר שניהם 10" אבל אחד עולה פי 2.5 יותר.

GuyHoresh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 342
נתן תודות: 157 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #43 

Zachn כתב:
...
...
נראה לי שקצת לא הבנת למה התכוונתי :) ברור לי שברגע שאתה מוסיף אותו לזוג קדמיים השינוי דרמטי, התכוונתי אם משווים את הסאב הזה, שהוא דרייבר 10" לסאב של SVS דגם ה PB-1000, כמה הוא יותר טוב ממנו באחוזים, בהתחשב בזה שבסופו של דבר שניהם 10" אבל אחד עולה פי 2.5 יותר.
...
·

זה כמו להשוות תפוחים לתפוזים, שנייהם פירות, לשניהם גרעינים ובזה בערך נגמר הקשר
לא הוותי לסאב של הספציפי או לסאבים של SVS כך שאין לי מושג ואני לא נוהג לתת חוות דעת על דברים שאין לי יכולת להשוות, מה שכן למדתי בחיי הוא שאין ארוחות חינם, בטח לא בתחום האודיו - יש כאלו שעבורם 1% שינוי יצדיק את הרכישה ויש כאלו שגם 99% בשינוי לא יצדיקו את הרכישה.

Shakedd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 877
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #44 

סטאפ מדהים!
תתחדש!

GuyHoresh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש