אחרי וויכוחים עם חברי כמה מחברי הפורום בנושא נחיצותו של סאב בסטאפ הנוכחי שלי החלטתי לא להתחפר בעמדה ולבדוק איך ישמע הסטאפ בתוספת סאב, בשל גודל הסלון לא חיפשתי סאב גדול מידי או בעל מראה אגרסיבי, חפירה של יומיים באתרי אינטרנט שונים כיוונה אותי לשתי חברות JL Audio ו REL.
בסופו של דבר בחרתי ב JL Audio E-Sub e110
אחרי כיוון האודיסי לסטאפ המעודכן התוצאה לא פחות ממרהיבה.
תודה ענקית לכל אלו שלמרות ההתחפרות הראשונית שלי גרמו לי לזוז מעמדתי ולבדוק מחדש את הדברים
נערך לאחרונה על ידי GuyHoresh ב 03/03/2017 9:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש לי מקרן שנארז לפני מספר שנים בחזרה לקופסה אחרי משהו כמו 300 שעות צפיה, ומאז לא נתפתח.
בכנות המערכת החדשה גורמת לי לחשוב על רכישת מקרן חדש או טלביזיית 65" במקום המקרן ישן שמעולם לא השתגעתי על ביצועיו.
@itay123
·
הרמקולים הקידמיים מוגדרים כגדולים אבל נתתי למערכת האודיסי לכייל את הדברים, אחרי הכול הסאב משמש אותי רק לק"ב ומוזיקה רב ערוצית, הוא אינו מחובר למגבר הסטריאו.
יש לי מקרן שנארז לפני מספר שנים בחזרה לקופסה אחרי משהו כמו 300 שעות צפיה, ומאז לא נתפתח.
בכנות המערכת החדשה גורמת לי לחשוב על רכישת מקרן חדש או טלביזיית 65" במקום המקרן ישן שמעולם לא השתגעתי על ביצועיו.
GuyHoresh כתב:@itay123
·
הרמקולים הקידמיים מוגדרים כגדולים אבל נתתי למערכת האודיסי לכייל את הדברים, אחרי הכול הסאב משמש אותי רק לק"ב ומוזיקה רב ערוצית, הוא אינו מחובר למגבר הסטריאו.
...
·קודם כל תתחדש ותהנה.
לא מובן לי אם אודיסי הגדיר את הראשיים כגדולים או קטנים?
או כגדולים והסאב משלים את התדר הנמוך בסרטים?
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2
בשעה טובה, עכשיו אתה בתוך הסרט,עם עוד ערוץ LFE, הסב נראה מצויין ואני יודע גם איך הוא נשמע בכללית, עם הסטאפ שלך בטוח שזה חלומי, הכל נראה ממש יפה, תתחדש ותהנה.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
GuyHoresh כתב:@big007
·
האודיסי הגדיר את הקידמיים כגדולים ומשלים תדרים וערוץ LFE דרך הסאב
למרות זאת אפקט הסאב נוכח, הבמה, העומק והפאנץ' גדלו גם הם.
...
אאחל שוב - תתחדש
ההמלצה של אודיסי כאשר יש סאב, היא להגדיר את הרמקולים כקטנים גם אם מדובר ברמקולים מכובדים כמו שלך, ולתת את תחום התדרים התחתון לטיפול של הסאב שלזה הוא נועד, כדי להוריד את המאמץ משאר המערכת. קראתי שבניגוד לדעה הרווחת הרסיבר הוא זה שקובע אחרי הכיול אם הרמקולים גדולים/קטנים ולא הכיול של אודיסי. בנוסף הם ממליצים להגדיר ברסיבר את ניהול הבאס כ LFE ולא LFE+MAIN , ושים לב לקרוסאובר ברמקולים.
בהחלט מעניין ומכיר את הסאבים של החברה מתחום הרכב דווקא על כל גילגוליו השונים.סאב חזק,דומיננטי מאד שניתן "לאילוף" ויכול להיות חתול גרגרן ולהפוך בנקל לאריה עצבני.