שאלה לגבי הסידור של הרמקולים בחדר.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #21 

אני מציע שתעזוב את הרמקולים הגדולים כרגע. אתה צריך סנטר ואיך לך סנטר תואם לגדולים, רק לקטנים. יש לך 5 רמקולים מהקטנים? תשתמש רק בהם ובסאב.

כמו שנאמר כמה פעמים, מקדימה צריכים להיות 3 רמקולים, ובצדדים או מאחורה שניים.

ShmuelCohen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

עכשיו הבנתי אותכם, מצטער על האי הבנה שהייתה עד עכשיו. (מה שבלבל אותי זה איור כולשהו שראיתי בהגדרות סאונד בווינדוס, ששם מתארים בדיוק את המצב שלי , שה 2 ''אחוריים'' הם בצדדים כאילו.

אני מחר אחליף את ה 2 קדמיים הגדולים שיש לי עכשיו ל 2 קטנים. ואנסה ליצור מצב כמו באיור שהבחור כאן שלח.

אעדכן מחר מה נסגר

yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #23 

הציור בוינדוס הוא של רמקולים שנמצאים בצדדים בזווית של 90 מעלות. זה סבבה, אבל גם את זה אין אצלך. אצל רוב האנשים זה לא פרקטי אז שמים מאחורה, בזווית של כ-110 מעלות.

ShmuelCohen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #24 

yonyz כתב:הציור בוינדוס הוא של רמקולים שנמצאים בצדדים בזווית של 90 מעלות. זה סבבה, אבל גם את זה אין אצלך. אצל רוב האנשים זה לא פרקטי אז שמים מאחורה, בזווית של כ-110 מעלות.
...
הבנתי.. ולפי דעתך לא תיהיה פגיעה בשמע אם אני אחליף את הגדולים בקטנים? (כי לגדולים יש באס גם כזה).

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #25 

ShmuelCohen כתב:
...
...
הבנתי.. ולפי דעתך לא תיהיה פגיעה בשמע אם אני אחליף את הגדולים בקטנים? (כי לגדולים יש באס גם כזה).
...
נדמה לך שלרמקולים הגדולים של AKAI יש בס. בשביל הבס קיים הסאב וופר. אתה צריך להגדיר ברסיבר את כל הסאטליטיים כקטנים, ולציין שיש סאב, ואז כל הצלילים הנמוכים מתדר החיתוך שתגדיר (קרוס) ישלחו אל הסאב.
היות ולא מצופה מסאטליטיים כאלה לרדת נמוך, הקרוס יכול להיות בסביבות 150 ואפילו 200.

MrHicUp
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1571
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #26 

במצב הנוכחי עם ריבוי הרמקולים נראה שתסבול יותר מקקפוניה מאשר תהנה מסראונד אמיתי.... זה מזכיר לי אותי בצעירותי בחדר סטודיו בקיבוץ, "כול המרבה הרי זה משובך" (כמובן שלא...? :lol: ) , כול רמקול שהיה , נכנס לחדר, העיקר שיהיה "סראונד" :lol:

מאז, עברו הרבה מים בירדן..... :D

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”