שאלה לגבי הסידור של הרמקולים בחדר.
אני מציע שתעזוב את הרמקולים הגדולים כרגע. אתה צריך סנטר ואיך לך סנטר תואם לגדולים, רק לקטנים. יש לך 5 רמקולים מהקטנים? תשתמש רק בהם ובסאב.
כמו שנאמר כמה פעמים, מקדימה צריכים להיות 3 רמקולים, ובצדדים או מאחורה שניים.
כמו שנאמר כמה פעמים, מקדימה צריכים להיות 3 רמקולים, ובצדדים או מאחורה שניים.
-
ShmuelCohen
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
עכשיו הבנתי אותכם, מצטער על האי הבנה שהייתה עד עכשיו. (מה שבלבל אותי זה איור כולשהו שראיתי בהגדרות סאונד בווינדוס, ששם מתארים בדיוק את המצב שלי , שה 2 ''אחוריים'' הם בצדדים כאילו.
אני מחר אחליף את ה 2 קדמיים הגדולים שיש לי עכשיו ל 2 קטנים. ואנסה ליצור מצב כמו באיור שהבחור כאן שלח.
אעדכן מחר מה נסגר
אני מחר אחליף את ה 2 קדמיים הגדולים שיש לי עכשיו ל 2 קטנים. ואנסה ליצור מצב כמו באיור שהבחור כאן שלח.
אעדכן מחר מה נסגר
-
ShmuelCohen
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
הבנתי.. ולפי דעתך לא תיהיה פגיעה בשמע אם אני אחליף את הגדולים בקטנים? (כי לגדולים יש באס גם כזה).yonyz כתב:הציור בוינדוס הוא של רמקולים שנמצאים בצדדים בזווית של 90 מעלות. זה סבבה, אבל גם את זה אין אצלך. אצל רוב האנשים זה לא פרקטי אז שמים מאחורה, בזווית של כ-110 מעלות....
נדמה לך שלרמקולים הגדולים של AKAI יש בס. בשביל הבס קיים הסאב וופר. אתה צריך להגדיר ברסיבר את כל הסאטליטיים כקטנים, ולציין שיש סאב, ואז כל הצלילים הנמוכים מתדר החיתוך שתגדיר (קרוס) ישלחו אל הסאב.ShmuelCohen כתב:הבנתי.. ולפי דעתך לא תיהיה פגיעה בשמע אם אני אחליף את הגדולים בקטנים? (כי לגדולים יש באס גם כזה)..........
היות ולא מצופה מסאטליטיים כאלה לרדת נמוך, הקרוס יכול להיות בסביבות 150 ואפילו 200.
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
במצב הנוכחי עם ריבוי הרמקולים נראה שתסבול יותר מקקפוניה מאשר תהנה מסראונד אמיתי.... זה מזכיר לי אותי בצעירותי בחדר סטודיו בקיבוץ, "כול המרבה הרי זה משובך" (כמובן שלא...?
) , כול רמקול שהיה , נכנס לחדר, העיקר שיהיה "סראונד"
מאז, עברו הרבה מים בירדן.....
מאז, עברו הרבה מים בירדן.....