סוף סוף התחדשתי והפעם תפנית לanthem

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
זמר פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1358
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #1 

היי חברים יקרים
את האמת כבר לפני חצי שנה וקצת התחיל לדגדג לי המחלה הידועה שלנו השדרגת ולאו דווקא בגלל האתמוס הידוע אלא בכלליי .. כאחד שנאמןלyamaha כבר דרך ארוכה משהו כמו 18 שנה התחיל מ596 ..שודרג לrxv800 עבר ל1000 משם 2500 קפץ לz9 הידוע וכמובן שודרג לz11 המוצלח ומשם ישר לפרוססור המשובח ה5000
כמובן שהלב אמר ילה הגיע הזמן ל5100 במקרה והייתי בחול וכמובן לחנות הקרובה נכנסתי לשמוע בחדר מקצועי מאוד כולל האתמוס את ה5100 ופשוט אהבתי אותו אמרתי אני חוזר לארץ ונראה איך מתקדמים ...
התחלתי לעשות בדיקות מחירים השוואות למכשירים אחרים עד שהגיע לפה הantem 720 שחלק מפה רכשו את הדגם הנוכחי ואלו שמעליו
אני חייב לציין ולומר א תודה ענקית לחבר פה בפורום ושמו יואב היקרשכולם מכירים שממש התפעלתי מהעזרה שנתן לי ללא הפסקה בכל שעה וזה דבר שלא מובן מאליו בכלל ותודה מכל הלב על כך אדם מיוחד
והתיעצות עימו אמר לי כדיי לך לשמוע הלכתי ליבואן טאץ קונטרול שהסכימו באדיבות לתת לי לבחון את המכשיר בבית וכמובן שרציתי ללכת על הפרוססור 60 שלהם אבל לאחר שהבנתי שחוץ מפרט או שניים שבטוח האוזן לא תסים לב אליו למרות שהלב באמת רצה פרוססור אמרתי בוא נבדוק את ה720 הידוע יש לי כבר 11 ערוצי הגברה אז לא היתה בעיה להפוך אותו לפרוססור ..חיברתי הכל בrca בהתחלה נבהלתי מהחיבור למחשב הנייד נראה מסובך ועד עכשיו אני עוד מתלמד שוב יאמר תודה ליואב שלא עזב ועוזב לרגע בתמיכה ...אבל התוצאהה הסופית וכמובן סופית שאני אומר עוד לא הגעתי אליה מתלמד עוד הarc המיקרופון המקצועי הזה והכיול וכו...
פשוט משהו אחר שלא שמעתי שנים הפרוט הניקיון בסאונד וההפרדה המוחלטת בין הערוצים לא השאירה אותי אדיש לשניה ושוב בלי לזלזל לרגע בימהה ה5100 שהיה נשמע מדהים פשוט פה הצבע וההפרדה היה שונה הקליפצים שברשותי פשוט קיבלו תפנית לטובה אז החלטתי ללכת על שינוי ואני גם כחה לא איש שיודע להפעיל פיצרים וכו.. אז האנתם היה תפור עליי .. בסופו של דבר צלצלתי ליבואן ובחור בשם בני עזר לי מכל הלב ושאר הצוות כולל ההנהלה שישבתי להם על המחיר כדיי שכולם יצאו מרוצים וזה לא היה קל אבל בסוף קבלתי מחיר הוגן התחדשתי אז תודה מכל הלב ליואב היקר שאני עוד אשגע אותו חחח וטאץ קונטרול היקרים נשאר תמונות אז באהבה ....

זמר פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

@זמר
·עוד תמונות

זמר פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

@זמר
אחרון חביב

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17926
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2492 פעמים

שליחה #4 

תתחדש ותהנה שמחתי לעזור (Y) .
לא לשכוח לעדכן לגירסת קושחה אחרונה, כדי שתקבל גם dts-x

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #5 

תתחדש זמר היקר.
עשית בחירה נבונה לכיוון המותג.

אני בא אליך לשמוע !!

GuyHoresh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 342
נתן תודות: 157 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #6 

@זמר
·

מה נשאר לומר מלבד תתחדש ותהנה מכל רגע, אגב באיזו הגברה אתה משתמש ?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9039
נתן תודות: 1582 פעמים
קיבל תודות: 1351 פעמים

שליחה #7 

זמר - תענוג !!
תתחדש על הבחירה והרכישה.. 8)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

זמר פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

תודה למברכים
הגברה לקדמים פלוס סנטר מגבר של אנטם 3 ערוצים מעולה מעל שנתיים אצלי
הגברה ל4 ערוצי סראונד ברייסטון ולאתמוס מגבר של craver 405
לא יודע אם אדר איתו כי הפלוס שאני יכול להשתמש בהגברה של ה720

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

זמר
יש ברשותך הגברה חיצונית (קיימת)
מדוע הלכת על רסיבר ולא על הפרוססור...?

תן קצת רענון של כל ה-SETUP והחדר...
אם בא לך.
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 08/02/2017 15:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17926
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2492 פעמים

שליחה #10 

itay123 כתב:זמר
...
·

אה זה כי :
זול יותר
סחיר יותר בהמשך
והכי חשוב אין הבדל בסאונד אותם מעבדים ואותם דאקים אחד לאחד.חיבורי xlr אין צורך ושנאי טורדיאלי טוב לשמיעת חתולים.
כששאלתי את אנתם לגבי השנאי חזרו אלי עם תשובה ש״ההיתרון״ זה צמצום בהפרעות מגנטיות.גם הוסיפו שכדי להבחין בהבדלים מול שנאי רגיל יש לבצע מבחני a/b מדוקדקים ביותר זה הם כתבו לא אני וזו הסיבה שגם אני הלכתי על הרסיבר ובגלל שיש לי הגברות הלכתי על ה 720 ולא על ה 1120

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

מעניין
האמת שאני בהתלבטות דומה.

GuyHoresh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

@itay123
·
אני משנת 96 עם קומבינציות של פרוססורים ומגברים, בתכלס הייתרונות היחידים הוא בהגברה היעודית ובגמישות (5,7,11 ערוצי הגברה שניתן לשנות בהתאם לצורך).

בכל הסטאפים שהיו לי ההבדלים היו קטנים עד בלתי מורגשים בהשוואה לעיבוד בין פרוססור לרסיבר המקביל, ההבדל הגדול היה בהגברה, היו לי הרמן עם מגבר Adcom GFA 7000 + Signature 2, רוטל RSP 985 + RMB 1095 ועכשיו Marantz 7703 + מגבר Marantz MM8077 בסט אפ האחרון ההבדלים היו הכי משמעותיים לעומת רסיבר מרנץ מסדרה 5XXX.

נקודה שלא ממש קשורה בסאונד, אין על ההרגשה שיש בשתי יחידות נפרדות (גם לא על המראה ;) )

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

@GuyHoresh
·
עבורך
"בכל הסטאפים שהיו לי ההבדלים היו קטנים עד בלתי מורגשים" בין עם סאב או בלי סאב...אז...:wink: :wink:

GuyHoresh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

@itay123
·

כמובן עבורי..... האם אתה חושב שיש הבדל בעיבוד בין מרנץ 7011AVR ל AV7703, אני בספק.
בכל מקרה לעניין העקיצה בנושא הסאב, מקווה מחר לבחון בבית סאב של JL, אם יהיה משהו שיצדיק הוספת סאב הוא יוסף למערכת, בינתיים לפי דיסקי הדמו של DTS Music הבאס בבית עמוק, פאנצי' ומדוייק.

יהיה מעניין לראות את ההפעה של ה JL על הסטאפ.

זמר פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

istarmini כתב:
...
...
·

אה זה כי :
זול יותר
סחיר יותר בהמשך
והכי חשוב אין הבדל בסאונד אותם מעבדים ואותם דאקים אחד לאחד.חיבורי xlr אין צורך ושנאי טורדיאלי טוב לשמיעת חתולים.
כששאלתי את אנתם לגבי השנאי חזרו אלי עם תשובה ש״ההיתרון״ זה צמצום בהפרעות מגנטיות.גם הוסיפו שכדי להבחין בהבדלים מול שנאי רגיל יש לבצע מבחני a/b מדוקדקים ביותר זה הם כתבו לא אני וזו הסיבה שגם אני הלכתי על הרסיבר ובגלל שיש לי הגברות הלכתי על ה 720 ולא על ה 1120
...
·בדיוק בהתחלה היה לי את עניין האגו לפרוססור אך.... א כל מחיר .. וחשבון שאחכ השוק בארץ מצומצם לפרוססורים ולמכור לא שווה ב לאחר הבדיקה בבית ממש ממש היתי מרוצה אפשר לומר ששבוע א ני עם המכשיר חרשתי 20 סרטים שאני מכיר היטב וזה פשוט עונג שלא נגמר פרטים ועומק שלא היה לי ושוב זה לפני כיול מאסיבי למכשיר תודה יואב

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

GuyHoresh כתב:@itay123
·

כמובן עבורי..... האם אתה חושב שיש הבדל בעיבוד בין מרנץ 7011AVR ל AV7703, אני בספק.
בכל מקרה לעניין העקיצה בנושא הסאב, מקווה מחר לבחון בבית סאב של JL, אם יהיה משהו שיצדיק הוספת סאב הוא יוסף למערכת, בינתיים לפי דיסקי הדמו של DTS Music הבאס בבית עמוק, פאנצי' ומדוייק.

יהיה מעניין לראות את ההפעה של ה JL על הסטאפ.
...
·

JL אחלה סאב

לגבי מארנטז
not my cup of tea.

זמר פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

itay123 כתב:זמר

תן קצת רענון של כל ה-SETUP והחדר...
אם בא לך.
...
·כרגע הרמקולים של האתמוס לא במקום הנכון כשהכל יהיה מוכן העלה את כל הסט בתמונות חדשות

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

זמר כתב:
...
...
·בדיוק בהתחלה היה לי את עניין האגו לפרוססור אך.... א כל מחיר .. וחשבון שאחכ השוק בארץ מצומצם לפרוססורים ולמכור לא שווה ב לאחר הבדיקה בבית ממש ממש היתי מרוצה אפשר לומר ששבוע א ני עם המכשיר חרשתי 20 סרטים שאני מכיר היטב וזה פשוט עונג שלא נגמר פרטים ועומק שלא היה לי ושוב זה לפני כיול מאסיבי למכשיר תודה יואב
...
·

לא ככ הבנתי את הקשר ל "אגו" אבל שיהיה.
תתחדש.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #19 

זמר כתב:
...
...
·כרגע הרמקולים של האתמוס לא במקום הנכון כשהכל יהיה מוכן העלה את כל הסט בתמונות חדשות
...
·

(Y)

זמר פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

itay123 כתב:
...