סטרימר עם Wifi אמין
שלום לכולם,
הזמנתי לפני כחודש את המכשיר המומלץ פה Nexbox A95x בגרסת ה-16GB עם 2GB RAM.
הוא הגיע לפני כמה זמן, ורכיב ה-Wifi שלו על הפנים.
קיבלתי 1Mbps כאשר עם הטלפון שלי קיבלתי 35Mbps באותו המקום בדיוק.
ראיתי שיש אנשים שטוענים שה-WIFI אצלם במכשיר עובד כמו שצריך אבל אצלי זה לא המקרה.
הרשת הביתית שלי היא 2.4Ghz, תקן N. ראיתי שיש להרבה סטרימרים הבדל בין רשת 2.4 לרשת 5 בביצועים.
מישהו יכול להמליץ לי על סטרימר מבוסס אנדרואיד עם WIFI אמין ויציב שיגיע ללפחות 30Mbps במקום שהטלפון שלי מגיע ל35?
תודה מראש,
עידן
הזמנתי לפני כחודש את המכשיר המומלץ פה Nexbox A95x בגרסת ה-16GB עם 2GB RAM.
הוא הגיע לפני כמה זמן, ורכיב ה-Wifi שלו על הפנים.
קיבלתי 1Mbps כאשר עם הטלפון שלי קיבלתי 35Mbps באותו המקום בדיוק.
ראיתי שיש אנשים שטוענים שה-WIFI אצלם במכשיר עובד כמו שצריך אבל אצלי זה לא המקרה.
הרשת הביתית שלי היא 2.4Ghz, תקן N. ראיתי שיש להרבה סטרימרים הבדל בין רשת 2.4 לרשת 5 בביצועים.
מישהו יכול להמליץ לי על סטרימר מבוסס אנדרואיד עם WIFI אמין ויציב שיגיע ללפחות 30Mbps במקום שהטלפון שלי מגיע ל35?
תודה מראש,
עידן
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
לא כדאי שתנסה קודם להחליף את הסטרימר? אולי הסטרימר שקבלת לא תקין. יש לך אחריות, לא?
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
@idan1288
עשיתי עכשיו בדיקה אמיתית על המכשיר שלי (זהה לשלך) עם iperf. התוצאה: המהירות נעה בין 25 ל-30 MBits/sec. מדובר, כמובן, בתקשורת אלחוטית. לא רע לדעתי.
אז אולי המכשיר הספציפי שלך דפוק. חבל לבזבז כסף על מכשיר חדש. פני למוכר ובקש להחליף אותו במכשיר אחר במסגרת האחריות.
עשיתי עכשיו בדיקה אמיתית על המכשיר שלי (זהה לשלך) עם iperf. התוצאה: המהירות נעה בין 25 ל-30 MBits/sec. מדובר, כמובן, בתקשורת אלחוטית. לא רע לדעתי.
אז אולי המכשיר הספציפי שלך דפוק. חבל לבזבז כסף על מכשיר חדש. פני למוכר ובקש להחליף אותו במכשיר אחר במסגרת האחריות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יודע שאפשר ליפול על WIFI לא תקין בכל מכשיר.
רוב הסיכויים שאצלך יש בעיה עם החיבור של האנטנה. הייתי מנסה לפרק אותו ולוודא שהכל מחובר כמו שצריך ומחזק חיבורים (מנתק ומחבר שוב).
אם אתה עדיין רוצה לקנות סטרימר אחר, אז תחפש משהו עם אנטנה חיצונית ותבדוק גם ביקורות כאן:
http://www.cnx-software.com/category/pr ... s805-s812/
רוב הסיכויים שאצלך יש בעיה עם החיבור של האנטנה. הייתי מנסה לפרק אותו ולוודא שהכל מחובר כמו שצריך ומחזק חיבורים (מנתק ומחבר שוב).
אם אתה עדיין רוצה לקנות סטרימר אחר, אז תחפש משהו עם אנטנה חיצונית ותבדוק גם ביקורות כאן:
http://www.cnx-software.com/category/pr ... s805-s812/