אז אתמול חיברתי את המודול הראשון למערכת אבל אחרי שעשיתי pairing נכנסתי להגדרות של ה-DEVICE , ותחת "device options" היה רק variable אחד
ה-variable הוא מס' 1
ב-data size הערך היה "monitor only"
וב-desired value לא ניתן למלא כל ערך.
ציפיתי לראות במסך הזה את כל ה-variables שניתן לקנפג עבור מודול מהסוג הזה. האם אני טועה? האם צריך להוסיף ידנית את כל ה-variables עבור כל מודול (device) בנפרד בצורה ידנית?
ספציפית המודול שהתקנתי הוא המודול תריס של פיבארו FGR-222
אשמח להסבר קצר - למה אני צריך לצפות , ומה אני אמור לעשות ידנית לבד. וכן - האם ניתן להעתיק את כל הקינפוג שעשיתי עבור מודול תריס מסויים לכל מודולי התריס שיש לי בבית מבלי לעשות כל אחד ידנית אחד אחד....
קינפוג מודול חדש במערכת ZWAVE
@Grappa
·
שוב תודה.
פיספסתי את המשפט הזה:
By default, these parameters aren't displayed in the VERA device settings, however, they are very easy to add and configure.
אבל לגבי השאלה השנייה שלי:
האם ניתן להעתיק את כל הקינפוג שעשיתי עבור מודול תריס מסויים לכל מודולי התריס שיש לי בבית מבלי לעשות כל אחד ידנית אחד אחד?
במקרה שלי - יהיו לי כ-15 תריסים בכל הבית. וכולם יהיו מקונפגים אותו הדבר. זה המון זמן להכניס את כל הפרמטרים האלה. ואז לכל נושא התאורה יהיה עוד יותר. האם אין דרך לעשוץ קינפוג גנרי ואז לשייך כל מודול לקינפוג גנרי כזה או אחר ?
·
שוב תודה.
פיספסתי את המשפט הזה:
By default, these parameters aren't displayed in the VERA device settings, however, they are very easy to add and configure.
אבל לגבי השאלה השנייה שלי:
האם ניתן להעתיק את כל הקינפוג שעשיתי עבור מודול תריס מסויים לכל מודולי התריס שיש לי בבית מבלי לעשות כל אחד ידנית אחד אחד?
במקרה שלי - יהיו לי כ-15 תריסים בכל הבית. וכולם יהיו מקונפגים אותו הדבר. זה המון זמן להכניס את כל הפרמטרים האלה. ואז לכל נושא התאורה יהיה עוד יותר. האם אין דרך לעשוץ קינפוג גנרי ואז לשייך כל מודול לקינפוג גנרי כזה או אחר ?