איך ניתן להקליט מסטרימר על PC?
כלומר, אם אני מבין נכון, את המחשב בו מותקן כרטיס הלכידה אני מחבר למוצא הסטרימר ואז ניתן להקליט את התוכן. האם ניתן לחבר את היציאה מכרטיס המסך של המחשב עם שקע ה-HDMI אל שקע כניסת ה-HDMI בטלויזיה ואז ניתן לצפות בתוכן המוקלט, כמו שהיה בזמנו עם מכשיר הוידאו שהיה מחובר בטור?
שאלה נוספת - מה הרלוונטיות של התוכן שאני רוצה להקליט? יש תכנים שאפשר ותכנים שאי אפשר?
שאלה נוספת - מה הרלוונטיות של התוכן שאני רוצה להקליט? יש תכנים שאפשר ותכנים שאי אפשר?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
רלוונטי בגלל שאתה משתמש במילה "סטרימיר" זה כמו לבקש "אני יכול להקליט מהמחשב למחשב אחר שיש לך כבר מחשב
לשאלתך, לא רק כרטיס לכידה, כרטיס מסך הוא לא כרטיס לכידה..
MP
לשאלתך, לא רק כרטיס לכידה, כרטיס מסך הוא לא כרטיס לכידה..
MP
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
כנראה שלא הובנתי נכון. בהחלט ברור לי שכרטיס מסך אינו כרטיס לכידה. כרטיס הלכידה יותקן בנוסף לכרטיס המסך. מה ששאלתי זה אם יש לי סטרימר שדרכו אני מקבל תכנים, במצב רגיל כבל HDMI של הסטרימר מחובר לכניסת HDMI בטלויזיה ואז אני יכול לצפות. אם אני רוצה להקליט את התוכן שיוצא מהסטרימר - אני צריך לחבר את הכבל לא לטלויזיה אלא לשקע HDMI על כרטיס הלכידה. כדי להמשיך ולצפות תוך כדי כך, אני מניח שיש לחבר את יציאת ה-HDMI שעל כרטיס המסך לשקע כניסת ה-HDMI בטלויזיה. האם אכן נכון? לזה התכוונתי כששאלתי אם המערך הוא בטור כמו שהיה בזמנו עם מכשירי הוידאו? אני מקווה שעכשו ברור יותר.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אתה לא צריך להקליט כלום, אנחנו לא בשנות ה90. אם אתה מוריד את זה מהרשת או מזרים את זה, אז אתה יכול להוריד ישירות למחשב. על ידי תוסף לגלשן, תוכנה ספציפית או אתר שמוריד בשבילך לפי כתובת.omerts כתב:להבנתי - הסטרימר מאפשר צפייה בתכנים מהאינטרנט. חלק מתכנים אלה אני רוצה להקליט....
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אין מפורט בלי פרטים ממך. אתה מאוד קריפטי...omerts כתב:BUGY - תודה. האם אפשר לקבל הסבר קצת יותר מפורט איך ניתן לעשות את זה?...
בעיקרון, יש אתרים שמורידים לך את הסרט, לא משנה מאיפה זה, יובטיוב, פיסבוק או כל אתר הזרמה אחר. אתה מעתיק את הקישור, שם באתר והוא מוריד. אין אתר אחד לכולם ולכן צריך לדעת מה ומאיפה.
דרך שניה היא להתקין תוסף לגלשן אשר מאתר ווידיאו בגלשן ונותן לך להוריד אותו, לדוגמה זה.
דרך שלילית היא להתקין תוכנה שעושה בדיוק מה שעושים אחרים אבל היא נמצאת במחשב שלך.
יש גם תוכנות שיכולת להקליט כל מה שאתה מנגן במחשב.