שלום.
בעוד מספר חודשים נכנס לדירה חדשה.
הבעלים הקודמים השקיע בארון תקשורת מספיק גדול שיכול להכיל מספר מכשירים גדולים.
ברצוני למקם שם גם שרת NAS.
חשוב לי שלרשת יהיו:
1. בעל 4 דיסקים לפחות עם RAID5
2. שרת הורדות TORRENT עם אפשרות של RSS FEED
3. אפשרות של עבודה עם גיבוי בענן של דרופבוקס או גוגל דרייב
מהן האפשרויות הקיימות בשוק?
או שאולי עדיף לבנות שרת לבד מבוסס Nas4Free?
תודה.
מחפש NAS לדירה חדשה
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
כלכלית בניית nas תהיה הזולה ביותר.
העבודה שתדרש להתאים אותו ולהגדיר אותו לצרכיך תהיה מורכבת יותר ותדרוש זמן רב יותר מ nas קנוי.
ביחס לאיזה, ראה שרשורים מקבילים שעסקו בנושא במיוחד לאחרונה.
בקצרה יש 2 חברות מובילות בתחום המוכנים סינולוג׳י וקיונאפ עם ממשק משתמש בשל ואפליקציות שיענו על צרכיך
העבודה שתדרש להתאים אותו ולהגדיר אותו לצרכיך תהיה מורכבת יותר ותדרוש זמן רב יותר מ nas קנוי.
ביחס לאיזה, ראה שרשורים מקבילים שעסקו בנושא במיוחד לאחרונה.
בקצרה יש 2 חברות מובילות בתחום המוכנים סינולוג׳י וקיונאפ עם ממשק משתמש בשל ואפליקציות שיענו על צרכיך
אין ספק ש-Nas בבנייה עצמית יהיה זול בהרבה, אבל אם כרגע אין לך מושג איך להתחיל, תצטרך להשקיע זמן בלמידה ואח"כ זמן בקנפוגים. שלא לדבר על פתרון בעיות שיצוצו לאורך הדרך.
Nas קנוי של Qnap, למשל (הם נפוצים יותר מאלו של סינולוג'י, לדעתי, לפחות בקרב חברי הפורום), יהיה יקר יותר מהאפשרות הנ"ל, אבל יהיה מוכן כמעט Out of the Box, בלי יותר מדי טרחה ועם שלל פונקציות מובנות, שיענו כמעט על כל צורך שלך, כולל אלו שציינת, כגון:שרת הורדות, גיבוי לענן, שרת מצלמות ועוד.
פעם אולי הייתי הולך על נאס בבנייה עצמית (וזה מה שבאמת עשיתי בעבר). כיום, כשאין כבר כוח לכל ההתעסקויות, אני מעדיף את ה-Qnap, שכמו שציין קודמי, יש לו ממשק בשל, נוח ויציב והוא מקבל עדכונים באופן תדיר.
הדגם שלי די ותיק, אז לא אוכל להמליץ לך על דגם ספציפי, אבל יש כאן מספיק חברים אחרים עם דגמים חדשים יותר, שיוכלו לעשות זאת.
Nas קנוי של Qnap, למשל (הם נפוצים יותר מאלו של סינולוג'י, לדעתי, לפחות בקרב חברי הפורום), יהיה יקר יותר מהאפשרות הנ"ל, אבל יהיה מוכן כמעט Out of the Box, בלי יותר מדי טרחה ועם שלל פונקציות מובנות, שיענו כמעט על כל צורך שלך, כולל אלו שציינת, כגון:שרת הורדות, גיבוי לענן, שרת מצלמות ועוד.
פעם אולי הייתי הולך על נאס בבנייה עצמית (וזה מה שבאמת עשיתי בעבר). כיום, כשאין כבר כוח לכל ההתעסקויות, אני מעדיף את ה-Qnap, שכמו שציין קודמי, יש לו ממשק בשל, נוח ויציב והוא מקבל עדכונים באופן תדיר.
הדגם שלי די ותיק, אז לא אוכל להמליץ לך על דגם ספציפי, אבל יש כאן מספיק חברים אחרים עם דגמים חדשים יותר, שיוכלו לעשות זאת.