תשתית בזק לקויה
שלום,
אני מחובר לבזק T40. בדיקת מהירות באתר של בזק נותנת 25.4Mb/s.
בראוטר אני רואה ש line rate עומד על 28.8Mb/s.
בבזק אמרו שהם בסדר כי הם מתחייבים למהירות בין 20 ל 40. וזאת המהירות המירבית שאפשר להשיג בתשתית הקיימת.
האם לעבור ל HOT היא האפשרות היחידה שלי לעלות את מהירות הגלישה?
האם יש סיכוי לקבל 50Mb/s ב HOT בבית משותף של ~40 דירות בשעות עומס אם אני מתחבר לחבילה של 100?
אם כן, מה הספק המומלץ?
בתודה
אני מחובר לבזק T40. בדיקת מהירות באתר של בזק נותנת 25.4Mb/s.
בראוטר אני רואה ש line rate עומד על 28.8Mb/s.
בבזק אמרו שהם בסדר כי הם מתחייבים למהירות בין 20 ל 40. וזאת המהירות המירבית שאפשר להשיג בתשתית הקיימת.
האם לעבור ל HOT היא האפשרות היחידה שלי לעלות את מהירות הגלישה?
האם יש סיכוי לקבל 50Mb/s ב HOT בבית משותף של ~40 דירות בשעות עומס אם אני מתחבר לחבילה של 100?
אם כן, מה הספק המומלץ?
בתודה
בגדול המהירות המקסימלית בתשתית הנוכחית של בזק תלויה בעיקר במרחק שלך מהארון תקשורת. אלא אם אתה גר בתוך ארון תקשורת של בזק כנראה שלא תקבל 100 מגה מלא.
במקרה שלך פחות מ-30 מגה זה באמת נמוך יחסית. אתה יכול לנסות להתעקש שיגיע טכנאי לבדוק את זה - לפעמים יש בעיות של חיבורים בתוך הבית או בארון כזה או אחר של בזק וכו'. אם יש לך שכנים שמחוברים לבזק אתה יכול לבדוק מה המהירות המקסימלית אצלהם, אין סיבה שיהיה הבדל משמעותי.
חוץ מהנ"ל אין הרבה מה לעשות חוץ מלעבור להוט. קשה להגיד מה המהירות המקסימלית תהיה בהוט בלי לבדוק זה אבל כרגיל הוט נותנים את המקסימום או קרובים מאד למקסימום (אצלי לדוגמא קיבלתי 96 מגה בחבילה של 100 מגה בבית משותף עם הרבה דירות). שוב אם יש לך שכנים בהוט אתה יכול לבדוק מה המהירות שהם מקבלים אני חושב שגם בהוט לא יהיה הבדל משמעותי.
כמובן שהשירות לקוחות של הוט יגרום לך להתגעגע ל-25 מגה של בזק אבל זה כבר נושא אחר....
במקרה שלך פחות מ-30 מגה זה באמת נמוך יחסית. אתה יכול לנסות להתעקש שיגיע טכנאי לבדוק את זה - לפעמים יש בעיות של חיבורים בתוך הבית או בארון כזה או אחר של בזק וכו'. אם יש לך שכנים שמחוברים לבזק אתה יכול לבדוק מה המהירות המקסימלית אצלהם, אין סיבה שיהיה הבדל משמעותי.
חוץ מהנ"ל אין הרבה מה לעשות חוץ מלעבור להוט. קשה להגיד מה המהירות המקסימלית תהיה בהוט בלי לבדוק זה אבל כרגיל הוט נותנים את המקסימום או קרובים מאד למקסימום (אצלי לדוגמא קיבלתי 96 מגה בחבילה של 100 מגה בבית משותף עם הרבה דירות). שוב אם יש לך שכנים בהוט אתה יכול לבדוק מה המהירות שהם מקבלים אני חושב שגם בהוט לא יהיה הבדל משמעותי.
כמובן שהשירות לקוחות של הוט יגרום לך להתגעגע ל-25 מגה של בזק אבל זה כבר נושא אחר....
חיבור קווי
·לי יש מודם אל חוטי vtech nb403 של בזק .wallalon כתב:בדקת עם מחשב בחיבור קווי כן?...
אם יש לי חבור קווי , הגלישה יכולה להיות אלחוטי?
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
Re: חיבור קווי
·בדיקת מהירות לתשתית כדאי לבצע רק שהמחשב מחובר קווית לראוטר.janet כתב:·לי יש מודם אל חוטי vtech nb403 של בזק .......
אם יש לי חבור קווי , הגלישה יכולה להיות אלחוטי?...
חיבור אלחוטי פחות יציב
@eran405 תודה על העצה. התעקשתי והיום הגיע טכנאי.eran405 כתב: אתה יכול לנסות להתעקש שיגיע טכנאי לבדוק את זה - לפעמים יש בעיות של חיבורים בתוך הבית או בארון כזה או אחר של בזק וכו'....
הטכנאי בדק חיבורים ומדד 35M עם הציוד שלו. אבל מודם שלי לא נותן יותר מ 25M.
המלצה של הטכנאי היתה להחליף את Vtech IAD604 שלי ב DLink.
הבעיה שבבזק סטור התחננתי שיתנו לי DLink G256 ואמרו שאין להם ולא יהי.
בקיצור, אני בדרך להוט.