הותקן לי הממיר. יש בינתיים רק 2 תכנים. סרט הטבע משודר באיכות מדהימה, את האמת, הרבה יותר טוב ממה שציפיתי.
הייתי חייב לטוס לעבודה אז לא הסתכלתי עדיין על שאר הפיצרים
ride כתב:הותקן לי הממיר. יש בינתיים רק 2 תכנים. סרט הטבע משודר באיכות מדהימה, את האמת, הרבה יותר טוב ממה שציפיתי.
הייתי חייב לטוס לעבודה אז לא הסתכלתי עדיין על שאר הפיצרים
...
·
רק 2 תכנים??
עוד מישהו מהנסיינים קיבל מייל פשוט ריק? או שזה רק אצלי...
יש לי 2 טוטאל ענקיים לחצתי עליהם להתקין לי היום את הקוואטרו למרות שהפסיקו לשווק אותו בגלל האולטרה שעתיד לצאת.
מבחינת גודל ועיצוב יש פה יתרון גדול לדעתי לקוואטרו. כרגע אין לי מסכים תומכי 4K אז לא יכולתי להשתתף בניסוי.
האם לדעתכם ה PIP וה START OVER עתידים להגיע גם לקוואטרו ?
האם לדעתכם המחיר ישאר זהה לקוואטרו במידה ואשדרג לאולטרה כשיצא לקהל הרחב ?
סוף סוף, חבל רק שאין לי מסך 4K..הייתי נהנה מחיבורי הRCA לאודיו, כי אני עובד אם רמקולים מוגברים ללא שום חיבור דיגיטלי, בQUATTRO חסר את זה.. מתי צפוי להיות מושק ללקוחות מישהו יודע? אה ו START OVER באמת נראה כמו אפשרות מעוד שימושים לטעמי, מצד שני, רוב מה שמשודר בערוצי הסרטים, קיים ב VOD..
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
כמה דברים - נראה שיהיה שלט חדש מקווה שיגיע עם מקלדת פיזית ולכל הפחות תהיה הקלדה וירטואלית. אין תכנים של יס ב4k בvod בינתיים?
בהכרזה ניסו לשדר עסקים כרגיל לגבי שידור בלוויין ולא בטוח שיילכו לשידור על גבי האינטרנט (מלבד הvod) האם אפשרי לשדר על גבי האינטרנט רק את ערוצי 4k .יאורטית אם זו הבעיה ולא בכמות תכנים שמצדיקה ערוצים נכון להיום ובכך לפתור את הבעיה?
כרגע רק pip זמין ולא start over? מעניין מה הפיצרים הנוספים שכל הטיונרים מיועדים להם ואמרו שייחשפו בעתיד...
@PROSURFER
·
איך הצלחת לשכנע אותם שיביאו לך קוואטרו ?? אתמול דיברתי איתם שעה בטלפון לאחר שראיתי שהאולטרה מייקר לי באופן משמעותי את החבילה אז ניסיתי לקחת את הקוואטרו במקום אבל אמרו שהם לא משווקים אותו גם לאחר שנציג בכיר לטענתם דיבר איתי..
מעניין מה קורה במקביל בהוט קראתי על ניסוי עובדים פנימי וזה רק שאלה של זמן אבל בניגוד ליס הוט לא נוהגת לערוך ניסוי לקוחות... תוכל לברר על כך עופר?
כתבת בעבר שאם ירצו נשמח לשת"פ אני מקווה שהם מוכנים לכך
ArielAberjil כתב:מעניין מה קורה במקביל בהוט קראתי על ניסוי עובדים פנימי וזה רק שאלה של זמן אבל בניגוד ליס הוט לא נוהגת לערוך ניסוי לקוחות... תוכל לברר על כך עופר?
כתבת בעבר שאם ירצו נשמח לשת"פ אני מקווה שהם מוכנים לכך
...
·
1. אין לי דרך לברר על דברים כאלה, החברות פונות אלינו
2. יש לנוע ערוץ תקשורת עם הוט, אם הם יהיו מעוניינים לשתף אותנו אנחנו כמו תמיד בשמחה נתקדם עם זה. בעבר עשינו כך עם Fiberbox וזה היה מאוד מוצלח.