חיבור בזרה מיטיקה למים בצינור 6 מ"מ (חיבור מהיר)

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
ishosh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום,
בשעה טובה הגיעה המיטיקה TOP/PID אשר נרכשה באיטליה (פרטים בשרשור נפרד -- אם יהיו מעוניינים). הרכישה היתה חלקה לחלוטין, המכונה -- פצצה, וכרגע (כמי שעבר ישירות ממקינטה) אני מנסה להשתלט על החיה (איך מוגדר "בלונד"???). אחרי הפעלות רבות במצב לא מחובר (מיכל פנימי) אני מעוניין לחברה ישירות למים. מתחת לכיור מצויה מערכת של סנן אוורפיור ומרכך בסטפרוטקט, המורכבת כולה עם צינור 6 מ"מ חיבורים מהירים. הכי קל מבחינתי -- לחבר למחבר T (שכבר מוכן ביציאה מן המרכך) צינור 6 מ"מ, לרכוש מתאם מ- 6 מ"מ ליציאת 3/8 של המכונה ולסגור עניין. אבל -- חפירה בפורום העלתה שקיימות דעות שונות באשר לקוטר הנדרש. יש מי שטוען ש- 6 מ"מ יהיה קטן מדי, ולא ייתן את הספיקה הדרושה למשאבה הרוטציונית (כמו זאת שמצויה במיטיקה).
מה דעת המומחים: האם אני צריך להחליף את כל הצנרת הקיימת ל- 8 מ"מ או פשוט לחבר ב- 6 מ"מ? (אני מניח ששימוש במיקס של 6 ו- 8 איננו יעיל, כי הספיקה תיקבע לפי הקוטר הקטן יותר).
תודה!

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #2 

אוורפיור זה לא סיליפוס? לא יעזור לך במכונת קפה.
הייתי מתחיל קודם בחיבור של 8\3 למה שקיים ואם יש בעייה אז הייתי מחליף (לא בטוח שתהיה כי יש לך רק ראש 1)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

ishosh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

@דבוטאנט
·
אוורפיור הוא מטהר מים -- לא מרכך, לכן לא נראה לי שיש בו סיליפוס (לא מצאתי רמז לסיליפוס באתר היצרן). את פונקצית הריכוך אני מקבל מן ה- BestProtect (אני מניח שמקביל למרכך של בריטה). אני מזין את המרכך במיים המסוננים מן האוורפיור.

ההצעה שלך בהחלט הגיונית -- יש לך מושג לאילו בעיות לצפות, אם תהיינה? (כלומר, איך הבעיות של חוסר ספיקה תתבטאנה בתפקוד המכונה? כזכור, יש לה משאבה רוטציונית).

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”