31 לאוקטובר תתחיל העונה השניה, אשר תמשיך באותו "עולם", כשנה אחרי סוף הפרק האחרון של העונה הראשונה.
Stranger Things עונה 2
התחלתי בזמנו לצפות בסדרה בגלל יותר מדי ביקורות נלהבות שראיתי (אם אני לא טועה, אפילו זכתה לאיזה אזכור בפרק של "Blindspot") ואני חייב לציין שאני לא מבין על מה כל הרעש. סדרה חביבה, כן, אבל לא יותר מזה. אולי אפילו קצת ילדותית.BUGY כתב:סוף סוף יש תאריך . אבל לא בקרוב![]()
31 לאוקטובר תתחיל העונה השניה, אשר תמשיך באותו "עולם", כשנה אחרי סוף הפרק האחרון של העונה הראשונה....
זה לא אומר שלא אצפה גם בעונה השנייה, אך ציון 9.0 ב- IMDB לדעתי מופרך לגמרי (קצת פחות מסדרות מופת דוגמת "אחים לנשק" ועוד), אבל לך תתווכח עם 260,000 מדרגים, שחושבים אחרת...
-
BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·זה לא 260,000 מדרגים שנותנים 9, אלה 260,001Lee כתב:התחלתי בזמנו לצפות בסדרה בגלל יותר מדי ביקורות נלהבות שראיתי (אם אני לא טועה, אפילו זכתה לאיזה אזכור בפרק של "Blindspot") ואני חייב לציין שאני לא מבין על מה כל הרעש. סדרה חביבה, כן, אבל לא יותר מזה. אולי אפילו קצת ילדותית.......
זה לא אומר שלא אצפה גם בעונה השנייה, אך ציון 9.0 ב- IMDB לדעתי מופרך לגמרי (קצת פחות מסדרות מופת דוגמת "אחים לנשק" ועוד), אבל לך תתווכח עם 260,000 מדרגים, שחושבים אחרת......