כתוביות בעברית מופיעות כג'יבריש כשאני רואה תוכן במדיה פלייר של הממיר
שלום לכולם,
בדקתי בשתי סוגים שונים של ממירים, כשאני מנסה לראות סרט או סידרה עם קובץ כתוביות SRT, הכתוביות מופיעות כג'יבריש.
במחשב הכל עובד מצויין.
הכתוביות בערוצים הרגילים וה EPG עובדים בעברית מצויין.
אני עם IMAGE של OPENPLI.
למישהו יש רעיון איך לסדר את הכתוביות בעברית?
בדקתי בשתי סוגים שונים של ממירים, כשאני מנסה לראות סרט או סידרה עם קובץ כתוביות SRT, הכתוביות מופיעות כג'יבריש.
במחשב הכל עובד מצויין.
הכתוביות בערוצים הרגילים וה EPG עובדים בעברית מצויין.
אני עם IMAGE של OPENPLI.
למישהו יש רעיון איך לסדר את הכתוביות בעברית?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש לך קודי על הממיר?
אז למה לא להגדיר בו עברית על פי המדריכים המצויינים שיש בפורום השכן, פורום תוכנה-קודי?
אז למה לא להגדיר בו עברית על פי המדריכים המצויינים שיש בפורום השכן, פורום תוכנה-קודי?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
·pixies כתב:יש לך קודי על הממיר?
אז למה לא להגדיר בו עברית על פי המדריכים המצויינים שיש בפורום השכן, פורום תוכנה-קודי?...
היום אפשר להתקין כמעט לכל ממיר קודי. יש ממירים עם יותר זיכרון פנימי שניתן להתקין קודי בצורה מלאה ולךק מהממירים בצורה מינימלית.
יש גם מדיה פלייר מובנה בתוך הממירים בתוך ה IMAGE וזה יותר נוח לראות קבצים מוכנים
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·storm כתב:·......
לא רלבנטי, היכולות של סטרימר מוגבלות למדי.
בממיר לוויני יכולות הצפייה בערוצים מישראל ומהעולם כולל קודי נותנים לך פתרון הרבה אבל הרבה יותר טוב....
אז יש לך סרטמיר? אתה לא כל כך ברור.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
במה קודי לא נוח לצפייה בתכנים מקומיים? הוא נכתב במקור בראש וראשונה למטרה הזו. כל הסיפור של תוספים לצפייה ישירה וכו נוספו רק בשלב מאוחר יותר.
קודי הוא גם "נגן מדיה רגיל" לכל דבר.
מ
אם בהגדרות של נגן המדיה המגיע עם ה-image לא ניתן לשנות את ה-Character Set של הכתוביות ("ערכת תווים" בעברית) ל-Hebrew-Windows, אז מלבד פתרון מסורבל של שמירת קובץ ה-SRT בפורמט Unicode / UTF-8 אין ממש פתרון לעניין כי מדובר כנראה בנגן מוגבל למדי מהבחינה הזו.
קודי הוא גם "נגן מדיה רגיל" לכל דבר.
מ
אם בהגדרות של נגן המדיה המגיע עם ה-image לא ניתן לשנות את ה-Character Set של הכתוביות ("ערכת תווים" בעברית) ל-Hebrew-Windows, אז מלבד פתרון מסורבל של שמירת קובץ ה-SRT בפורמט Unicode / UTF-8 אין ממש פתרון לעניין כי מדובר כנראה בנגן מוגבל למדי מהבחינה הזו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"