המרת DIVX מרובה פסקולים בפורמט AC3 ל DVD
שלום
יש לי מספר סרטים שהורדתי מזמן. הם בפורמט DIVX וXVID וכוללים לפחות שני פסי קול 5.1 ערוצים ב AC3. כל סרט מחולק לשני קבצים. אני עוניין רק בפס קול באנגלית ב DVD.
אני רוצה להמיר את הסרטים לפורמט DVD. אני מתכוון לעשות זאת בשלבים. לכל שלב אני זקוק לתוכנה מומלצת:
שלב 1: DEMUX של הקבצים למספר אלמנטים של קובץ וידאו וקבצי קול בפורמט AC3
שלב 2: פירוק קבצי הקול ל 6 קבצי WAV שמהווים 6 ערוצים.
שלב 3: חיבור ברצף של קבצי ה WAV זה אומר עי תוכנת ערחכת קול רגילה לקבל 6 קבצי WAV המורכבים ממספר חלקי הסרת (2 במקרה שלי)
שלב 4: קידוד 6 קבצי ה WAV ל קובץ AC3 אחד
שלב 5 המרת קובת הוידאו לפורמט MPEG2
שלב 6: שימוש בתוכנת DVD AUTHORUNG שמסוגלת לקבל קובת וידאו וקובץ AC3 6 ערוצים ויצירת DVD בפורמת AC3 5.1
נשמע כמו משימה לא פשוטה, אבל אם הכלים המתאימים זה אמור לעבוד ללא בעיה. כמובן שאם מישהו מכיר תוכנה אחת שעושה את הכל, אשמח לשמוע.
תודה
יש לי מספר סרטים שהורדתי מזמן. הם בפורמט DIVX וXVID וכוללים לפחות שני פסי קול 5.1 ערוצים ב AC3. כל סרט מחולק לשני קבצים. אני עוניין רק בפס קול באנגלית ב DVD.
אני רוצה להמיר את הסרטים לפורמט DVD. אני מתכוון לעשות זאת בשלבים. לכל שלב אני זקוק לתוכנה מומלצת:
שלב 1: DEMUX של הקבצים למספר אלמנטים של קובץ וידאו וקבצי קול בפורמט AC3
שלב 2: פירוק קבצי הקול ל 6 קבצי WAV שמהווים 6 ערוצים.
שלב 3: חיבור ברצף של קבצי ה WAV זה אומר עי תוכנת ערחכת קול רגילה לקבל 6 קבצי WAV המורכבים ממספר חלקי הסרת (2 במקרה שלי)
שלב 4: קידוד 6 קבצי ה WAV ל קובץ AC3 אחד
שלב 5 המרת קובת הוידאו לפורמט MPEG2
שלב 6: שימוש בתוכנת DVD AUTHORUNG שמסוגלת לקבל קובת וידאו וקובץ AC3 6 ערוצים ויצירת DVD בפורמת AC3 5.1
נשמע כמו משימה לא פשוטה, אבל אם הכלים המתאימים זה אמור לעבוד ללא בעיה. כמובן שאם מישהו מכיר תוכנה אחת שעושה את הכל, אשמח לשמוע.
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46407
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
לא ברור לי איך הגעת לשלבים האלו, אבל אתה יכול פשוט לגרור את הקבצים ל nero והוא ימיר ויצרוב את הקבצים בפורמט dvd.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הוא רשם "מרובה פיקסלים" - כנראה זה HR, לכן שווה.
חוץ מזה, אין שום מאמץ, גוררים את הקבצים וזהו.
חוץ מזה, אין שום מאמץ, גוררים את הקבצים וזהו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag