טלוויזיה חדשה, או שלא .

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ophir555 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

לפני כמה שנים רכשתי טלוויזיה מחנות מוכרת וגדולה

הטלוויזיה הגיעה והקרטון היה קרוע בחלקו. נורה אדומה ראשונה. כשבא הטכנאי לפתוח אותה שמתי לב כי כל החלק האחורי של הטלוויזיה מלא באבק וטביעות אצבע, על המדבקה של הפרטים ( מס' סידורי, דגם הטלויזיה , ארץ יצור וכד') מודבקת מדבקה נוספת,? כולל שריטה קטנה ליד אחד החיבורים ובורג חסר.

סירבתי בכל תוקף לקבל את הטלוויזיה בטענה שמדובר בטלוויזיה, או משומשת, או מתוקנת, או מתצוגה ולמרות זאת השאירו אותה אצלי והטכנאי הלך.

טלפונים לא עזרו . הגעתי לחנות יום למחרת. כשראיתי שמנפנפים אותי הרמתי את קולי והזהרתי את הקונים שהיו בחנות כי כאן מוכרים מוצרים משומשים כחדשים ושיזהרו. מהר מאוד הזמינו לי משטרה. כל הקונים כמובן הסתלקו מהחנות .

טענתי בפני השוטרים כי מכרו לי טלוויזיה משומשת שלדעתי גנובה ( הראית להם את התמונות שצילמתי) ואף הזמנתי אותם לביתי להראות להם את הציוד הגנוב. הם כמובן סרבו ועמדו נבוכים לא יודעים מה לעשות כשבקשר אומרים להם להביא את כל המעורבים לתחנה וכל הזמן הזה 5 מוכרים עומדים בלי מעש, החנות ריקה והמנהל מתפוצץ מעצבים כשהוא מבין שהמצב רק הולך ומסתבך .

אמרתי למנהל הסניף או שהוא מחזיר לי את הכסף, או שמחליף לי את הטלויזיה לחדשה באמת. בסוף אחרי קרוב לשעה ובדיקות הוא קיבל אישור מלמעלה להחזיר לי את הכסף, ביטל את התלונה והשוטרים הסתלקו. למחרת קיבלתי טלפון מהבעלים של הרשת שהתנצל אין ספור פעמים ובתור פיצוי משאיר אצלי את הטלוויזיה ( שבדיעבד התברר שבאמת הייתה בתצוגה, התקלקלה, תוקנה והוחזרה לתצוגה של חנות אחרת ברשת) ובתנאי שלא אפרסם את שם הרשת וכך אומנם היה.

ראו הוזהרתם. אם קניתם טלוויזיה מתצוגה אתם יודעים על כך וקיבלתם הנחה מתאימה, זכותכם. אם לא ,בדקו טוב טוב כי מדובר במכשיר חדש, לפחות שנראה חדש כלפי חוץ. ארוז כמו שצריך, עם פלסטיקים , קלקרים ומדבקת הגנה וכל מה שצריך. מסתבר שגם בחנויות מוכרות עושים לפעמים תרגילים בשיטת מצליח, אז בידקו וחיזרו ובידקו ואם נפלתם עימדו על זכותכם להחליף/להחזיר ולקבל פיצוי .

בהצלחה

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

סיפור אמיתי, או שלא

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #3 

אמיתי לחלוטין
אין סיבה לפקפק, מה עוד שלא נרשם הדגם ושם החברה.
בחיים לא אקנה מתצוגה, בלי שום קשר למקרה העצוב. זה כמו לקנות מכונית שאין לך צל של מושג כמה קילומטראז' עשתה.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

ואם כל היושרה הסכמת בכיף לקבל את הטלוזיה.

מעניין לגמרי.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

ophir555 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

@mp3lll
·

אתה מדבר על יושרה שהסכמתי ,רחמנא ליצלן , לקבל את הטלוויזיה כפיצוי? אחרי שניסו לשקר ולגנוב אותי ולהלבין את פני ברבים בהזמנת משטרה בפועל ואיום בתלונה פלילית? נראה לי שאתה מתבלבל

אם קראת את מה שכתבתי, ביקשתי לקבל טלוויזיה אחרת חדשה, או את הכסף חזרה, לא מעבר לזה. זה שהפעלתי מניפולציות על הנוכחים בסיטואציה לא פשוטה לצדדים, עוד לא עושה אותי הנאשם בסיפור הזה

את הפיצוי הציע בעל הרשת מיוזמתו ולא מטעמים "הומניטריים" , אלא כדי שאמנע מפרסום הפרשה אשר מן הסתם הייתה מסבה לו נזק גדול בהרבה. מספיק שמספר לקוחות יעדיפו רשת מתחרה, רק למען השקט הנפשי שלהם והוא כבר מפסיד הרבה מעבר לפיצוי שקיבלתי.

אז לא, אין כאן עניין של יושרה או רגשות אשמה ואני מקווה שאף אחד מהצרכנים לא יזכה לחוויה מפוקפקת שכזו.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”