מודם VDSL + נתב אלחוטי Netgear D7800 - המלצה חמה!!
נרכש לא מזמן
מחובר אצלי לתשתית VDSL2 של בזק. מספק מהירות 100 בלי בעיה.
יציב, עובד, עם Wifi מדהים!!
מספק כ 7 מגה בייט / שניה בתחנות הקצה דרך wifi בלי בעיה בכלל.... (כלומר רוחב פס אלחוטי אפקטיבי של 75Mbit/sec לתחנה)
ברשת שלי שלי 4 צרכני רוחב פס "כבדים כאלה", ועוד כמה צרכנים קטנים יותר ואין לי ניתוקים/חימום/תקיעות/בעיות תקשורת או מהירות כלל....
אני לא חושב שצריכה להיות בעיה להכניס לארץ מבחינת משרד התקשורת. במסך ההגדרות יש בחירה של פרופילים אזוריים - כשבוחרים ישראל כל מיני אפשרויות ב Wifi מתבטלות. מה שכן, לא ניסיתי להתמודד עם המכס ומשרד התקשורת בעצמי....
ממליץ בחום, כ 1000 ש"ח באמזון לפני משלוח.
מחובר אצלי לתשתית VDSL2 של בזק. מספק מהירות 100 בלי בעיה.
יציב, עובד, עם Wifi מדהים!!
מספק כ 7 מגה בייט / שניה בתחנות הקצה דרך wifi בלי בעיה בכלל.... (כלומר רוחב פס אלחוטי אפקטיבי של 75Mbit/sec לתחנה)
ברשת שלי שלי 4 צרכני רוחב פס "כבדים כאלה", ועוד כמה צרכנים קטנים יותר ואין לי ניתוקים/חימום/תקיעות/בעיות תקשורת או מהירות כלל....
אני לא חושב שצריכה להיות בעיה להכניס לארץ מבחינת משרד התקשורת. במסך ההגדרות יש בחירה של פרופילים אזוריים - כשבוחרים ישראל כל מיני אפשרויות ב Wifi מתבטלות. מה שכן, לא ניסיתי להתמודד עם המכס ומשרד התקשורת בעצמי....
ממליץ בחום, כ 1000 ש"ח באמזון לפני משלוח.
נוח מאוד
1. המכשיר לא נכלל בפירצת האבטחה שזוהתה לאחרונה בחלק ממכשירי netgear.
2. ההגדרה הראשונית לקחת בערך 4 שניות. יש להם wizard אוטומטי שמאפשר "להתחיל לעבוד" ממש מהר ובקלות.
3. כל השאר מאוד נוח, web או אפליקציה.
4. יש גם שירותי cloud עם אפשרות ניהול מרחוק דרך חשבון באתר של netgear.
סה"כ מאוד נוח ואינטואיטיבי, אם כי אני מודה שהדרישות שלי הן צנועות בעניין הזה....
2. ההגדרה הראשונית לקחת בערך 4 שניות. יש להם wizard אוטומטי שמאפשר "להתחיל לעבוד" ממש מהר ובקלות.
3. כל השאר מאוד נוח, web או אפליקציה.
4. יש גם שירותי cloud עם אפשרות ניהול מרחוק דרך חשבון באתר של netgear.
סה"כ מאוד נוח ואינטואיטיבי, אם כי אני מודה שהדרישות שלי הן צנועות בעניין הזה....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מי ? מה? למה? כמה?1. המכשיר לא נכלל בפירצת האבטחה שזוהתה לאחרונה בחלק ממכשירי netgear....
דבר איתנו גיסנו
לי יש את ה 7000 . נפרץ? לא נפרץ?
תודה
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
לדעתי הוא נפרץ
http://www.geektime.co.il/netgear-router-exploit/
בכתבה יש קישור לדף של נטגיר עם הדגמים, יש עדכון קושחה שפותר את זה.
·
בכתבה יש קישור לדף של נטגיר עם הדגמים, יש עדכון קושחה שפותר את זה.
·