מתלבט, אוזניות Beyerdynamic DT770 Pro 80 Ohm

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
aloney פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מחפש אוזניות סגורות בעיקר לעבודה במשרד.
שמתי עין על הBeyerdynamic DT770 Pro 80 Ohm
יש לי כמה שאלות:
1. עד כמה הן חוסמות רעשים מבחוץ וכמה בחוץ שומעים את המוזיקה של האוזניות.
2. מחשב נייד dell precision יוכל להסתדר עם ה80Ohm או שצריך את ה32?
יש דברים אחרים מומלצים? אני בעיקר שומע רוק.

תודה

ArKhaos
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

@aloney

אומנם לא שמעתי את הDT770 בגרסת ה80 או ה32 אוהם, יש לי אותם לפחות 10 שנים בגרסת ה250 אוהם והן אוזניות מצויינות לרוק. צליל כייפי ופאנצ'י, אופי קצת ווי-שיפי כזה, נוחות מאוד... חוזר אליהן לא מעט כשאני במוד הנכון. רוב הביקורות אומרות שה80 וה32 אוהם נשמעות קצת פחות טוב, אבל רצוי מאוד לנסות בעצמך אם אפשר. נדמה לי שראיתי לא מזמן מישהו מוכר כאן זוג כזה של 80 אוהם.

מאחר ואתה רוצה אוזניות לשמיעה במשרד, אין לך בעית משקל, כך שמגבר אוזניות בא בחשבון. ככלל, תמיד עדיף להשתמש במגבר אוזניות אם אפשר. יש כאן מידי פעם מגברים לא רעים בכלל, במחירים של כמה מאות שקלים בלבד. לשמוע אוזניות דרך מגבר לאומת שמיעה ישירות מהיציאה של המחשב זה הבדל לא קטן, אפילו כאשר אתה משתמש באוזניות בעלות אימפדנס נמוך ורגישות גבוהה. תמיד המגבר מוסיף לאיכות.

המלצה נוספת: לפני שאתה קונה חדש, תבדוק טוב כאן בלוחות - זה לפעמים יכול להיות כמעט חצי ממחיר חדש ובמצב מצויין. צריך רק לעשות שעורי בית ולהמתין להזדמנות. אומנם זה לא מעט עבודה, לדעתי זה משתלם. גם באי-ביי יש לא מעט דברים טובים, כמובן במבחר הרבה הרבה יותר גדול מכאן וצריך רק לחפש בסבלנות...

aloney פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

מעדיף להתחיל בלי מגבר ואם ארצה להוסיף בהמשך. לכן ה250 זה בעייתי.
בעיקרון יש לי מגבר lucid Labs CMOY Headphone Amplifier קניתי אותו לפני 7 שנים אני חושב.
אני חושב שאבחר ב80, לי קריאה ברשת הבנתי שאפשר לשמוע בהן גם ללא מגבר.

אזמין אותם היום :)

תודה

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”