חיפוש אחר רסיבר ק"ב חדש - תקציב כ 2500 ש"ח
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
שלום לכולם.
כרגע אני עם רסיבר Onkyo TX-SR606 שלאחרונה מתחיל לעשות בעיות. אין כבר OSD על תצוגת הטלביזיה ולאחרונה בחיבור הלפטופ לרסיבר יש לי קולות פצפוץ מהרמקולים ואני צריך לשחק עם הדרייבר של כרטיס המסך, לשנות בין המסכים כמה פעמים עד שתוצג לי התמונה על מסך הטלביזיה.
בודדתי את הבעיה לרסיבר, החלפתי את כל כבלי HDMI - אין תמונה. חיברתי את כבלי ה HDMI לכניסות אחרות ברסיבר - אין תמונה. חיברתי את הלפטופ שלי ישירות לטלביזיה - בעיה נפתרה. חיברתי לפטופ אחר לרסיבר - אין תמונה. חיברתי לפטופ אחר ישירות לטלביזיה - בעיה נפתרה.
אז... הגיע הזמן להחליף רסיבר. בעקרון אני מחפש כמה שיותר פיצ'רים That money can buy ורסיבר שיוכל להחזיק כמה שיותר שנים קדימה מבחינת אמינות ופורמטי אודיו ווידאו נתמכים (4K, DTS, DOLBY).
התקציב הוא כ 2500 ש"ח. שמתי עין על ה DENON AVR-X2300 (זה מחירו באמזון), בתקציב שלי אני יכול למצוא רסיבר שעדיף על הרסיבר הנ"ל?
ישודך לציוד הבא:
קדמיים B&W 603 S2
סראונד B&W 602 S3
סנטר של B&W LRC60 S3
סאבוופר של SVS דגם PC-2000
תודה רבה.
** כמובן שההזמנה תתבצע מאמזון.
כרגע אני עם רסיבר Onkyo TX-SR606 שלאחרונה מתחיל לעשות בעיות. אין כבר OSD על תצוגת הטלביזיה ולאחרונה בחיבור הלפטופ לרסיבר יש לי קולות פצפוץ מהרמקולים ואני צריך לשחק עם הדרייבר של כרטיס המסך, לשנות בין המסכים כמה פעמים עד שתוצג לי התמונה על מסך הטלביזיה.
בודדתי את הבעיה לרסיבר, החלפתי את כל כבלי HDMI - אין תמונה. חיברתי את כבלי ה HDMI לכניסות אחרות ברסיבר - אין תמונה. חיברתי את הלפטופ שלי ישירות לטלביזיה - בעיה נפתרה. חיברתי לפטופ אחר לרסיבר - אין תמונה. חיברתי לפטופ אחר ישירות לטלביזיה - בעיה נפתרה.
אז... הגיע הזמן להחליף רסיבר. בעקרון אני מחפש כמה שיותר פיצ'רים That money can buy ורסיבר שיוכל להחזיק כמה שיותר שנים קדימה מבחינת אמינות ופורמטי אודיו ווידאו נתמכים (4K, DTS, DOLBY).
התקציב הוא כ 2500 ש"ח. שמתי עין על ה DENON AVR-X2300 (זה מחירו באמזון), בתקציב שלי אני יכול למצוא רסיבר שעדיף על הרסיבר הנ"ל?
ישודך לציוד הבא:
קדמיים B&W 603 S2
סראונד B&W 602 S3
סנטר של B&W LRC60 S3
סאבוופר של SVS דגם PC-2000
תודה רבה.
** כמובן שההזמנה תתבצע מאמזון.
אני לא מומחה בתחום אבל הזמנתי את Marantz SR5011 מאמזון ב 2900 ש"ח כולל משלוח ומיסים.
במידה ותהיה מעוניין זה הלינק
https://www.amazon.it/gp/offer-listing/ ... dition=new
שוב תודה ל @Shakedd על העזרה.
במידה ותהיה מעוניין זה הלינק
https://www.amazon.it/gp/offer-listing/ ... dition=new
שוב תודה ל @Shakedd על העזרה.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
הדנון בחירה מצויינת
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5170
- נתן תודות: 1066 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
@mulder
גם אני חושב כמוכה, יש כאלה שיחלקו עליך, בטוח שלא אני
לפני שנה קניתי רמקולים b&w 685 s2 וגם הם קיבלו 5 כוכבים במגזין what hifi,עזוב את זה שקטפו כמעט כל פרס אפשרי ונבחרו לרמקולי השנה, מלא אנשים מיהרו לכתוב כמה שהרמקולים האלה "לא משהו" ושהם דגם כניסה של החברה ובלה בלה בלה.
רק לפני חצי שנה אולי קצת פחות, חיברתי את כל הסטאפ שלי, ונחש מה? הם לא פחות ממדהימים ( כמובן שאני משווה אותם לרמקולים במחירם).
סתם בלי קשר
גם אני חושב כמוכה, יש כאלה שיחלקו עליך, בטוח שלא אני
לפני שנה קניתי רמקולים b&w 685 s2 וגם הם קיבלו 5 כוכבים במגזין what hifi,עזוב את זה שקטפו כמעט כל פרס אפשרי ונבחרו לרמקולי השנה, מלא אנשים מיהרו לכתוב כמה שהרמקולים האלה "לא משהו" ושהם דגם כניסה של החברה ובלה בלה בלה.
רק לפני חצי שנה אולי קצת פחות, חיברתי את כל הסטאפ שלי, ונחש מה? הם לא פחות ממדהימים ( כמובן שאני משווה אותם לרמקולים במחירם).
סתם בלי קשר
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7653
- נתן תודות: 487 פעמים
- קיבל תודות: 886 פעמים
בשביל זה הכנסתי את המילים - אינדיקציה+עירבון מוגבל. וזה לגבי כל אתר וכל ביקורת, כולל האתר שאתה מסתכל בו כרגע. ביקורת בסופו של דבר גם כוללת טעם אישי של המבקר ותלויה ברמת ידע. תמיד כדאי לקרא כמה ביקורות ולהשוות.BUGY כתב:·זה המקום האחרון שכדי לראות בו ביקורות, ה-אתר הכי משוחד ולא אמיתי.......
אבל כן, הרסביר טוב...
אם מדברים על what hifi , ברסיברים קראתי שם דברי הלל על כל החברות, כמו גם ביקורות צוננות על כל החברות. המצב דומה גם בביקורות רמקולים אצלם. אני לא חושב שהקביעה שלך לגביהם מדויקת.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·יש בפורומים, בחול בעיקר, ביקורות על אתרי ביקורות, הם קיבלו ביקורת צוננת ביותר. הם מאופניים בזה שהם מאוד שיטחיי ותמיד נותנים ביקרות טובה או טובה מאוד. אבל זה מובן, הרי זה אתר עסקי עם מגזים משלהם, אם הם יתחילו לתת ביקרות שליליות, אף יצרן לא ישלח להם מוצרים לבדיקה. זה משהו שמאוד מוכר לי אישי מאתרי/מגזינים של אופניים בארץ, בחיים לא היתה שומע מהם מילה רע על יבואן מקומי, אחרת לא יקבלו ממנו כלום אחרי זה.mulder כתב:בשביל זה הכנסתי את המילים - אינדיקציה+עירבון מוגבל. וזה לגבי כל אתר וכל ביקורת, כולל האתר שאתה מסתכל בו כרגע. ביקורת בסופו של דבר גם כוללת טעם אישי של המבקר ותלויה ברמת ידע. תמיד כדאי לקרא כמה ביקורות ולהשוות.......
אם מדברים על what hifi , ברסיברים קראתי שם דברי הלל על כל החברות, כמו גם ביקורות צוננות על כל החברות. המצב דומה גם בביקורות רמקולים אצלם. אני לא חושב שהקביעה שלך לגביהם מדויקת....
רק שהמצב של What HiFi יותר גרוע כי הם כמו פרסומות למוצרים. ביקורות, לא ממש, יותר פרסומות.
זאת לפחות דעתי ודעת רבים אחרים בעולם הזה...
- BUGY
- חבר מכור קשה

·חחחח...adidas1 כתב:נסכם:
What HIFI - גרוע
audioholics - גרוע
Denon x2300 - מעולה
בכל מקרה, הרסיבר הוזמן, נא לא לכתוב פוסטים נוספים שאומרים שיש רסיבר עדיף יותר....
What HIFI - אחלה פרסומות.
audioholics - מעולים.
Denon x2300 - מעולה, כל עוד הזמנת עם משלוח רגיל ולא מהיר ושילמת ביורו ולא בשקלים והספק הוא אמזון ולא חנות צד שלישית.
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

כל הנאמר למעלה בוצע, אני שועל אמאזון ותיק. תודה!
לינק למעוניינים, כרגע המחיר הוא כ 2300 ש"ח עד הבית:
https://www.amazon.de/gp/product/B01GQ8 ... UTF8&psc=1
https://www.amazon.de/gp/product/B01GQ8 ... UTF8&psc=1
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אז רק נשאר לנו להגיד, תתחדשadidas1 כתב:כל הנאמר למעלה בוצע, אני שועל אמאזון ותיק. תודה!
https://www.amazon.de/gp/product/B01GQ8 ... UTF8&psc=1...
ולך נשאר לקבל אותו, לשים פה תמונות ורשמים, לשאול שאלות קיטבק כי אין לך כוח לקרוא את המדריך, ולהנות
- BUGY
- חבר מכור קשה

·חחח....בדיוק עכשיו ישבתי בשרותים וקראתי את המדריך של הרכב החדש (יטי)adidas1 כתב:אין לי כח לקרוא את המדריך? איך לדעתך אני מעביר את זמני בשירותים? עכשיו סיימתי לקרוא את המדריך של הרכב, יהיה משהו חדש לקרוא...
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

אלו הבעיות (לפחות כרגע) ברסיבר ONKYO:
1. אין תצוגת OSD על מסך הטלביזיה. פחות קריטי לי כי גם יש תצוגה על מסך הרסיבר
2. כשאני מחבר אל הרסיבר לפטופ לוקח לו זמן להעביר את התמונה לטלביזיה, אני צריך לשחק עם הגדרות כרטיס המסך ולהחליף בין מסך יחיד ל CLONE ל EXTENDED, מדי פעם לחבר ולנתק את כבל ה HDMI.
מעבר לזה הכל תקין.
1. אין תצוגת OSD על מסך הטלביזיה. פחות קריטי לי כי גם יש תצוגה על מסך הרסיבר
2. כשאני מחבר אל הרסיבר לפטופ לוקח לו זמן להעביר את התמונה לטלביזיה, אני צריך לשחק עם הגדרות כרטיס המסך ולהחליף בין מסך יחיד ל CLONE ל EXTENDED, מדי פעם לחבר ולנתק את כבל ה HDMI.
מעבר לזה הכל תקין.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תתחדש - רכשתי אותו לפני חודשיים ואני סופר מרוצה (לא אודיופיל...)