בחירת מכונה התחלתית

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
afikra פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.
מכונת הקפה הקודמת שהייתה ברשותי שאותה קיבלתי במתנה התקלקלה, וגם כן היא הכינה את הקפה בטמפרטורה נמוכה כך שהוא לרוב היה מתקרר תוך שניות. החלטתי שאני מעוניין לרכוש מכונה חדשה.

יש ברשותי מטחנה קרמית ידנית שאיתה אני טוחן את הקפה, ואני מעוניין במכונה שתספק את הצרכים שלי במחיר של עד 1000 ש"ח. השימוש העיקרי הוא ביתי, להכנת קפוצ'ינו.
כרגע המועמדות הסופיות הן Saeco Focus HD8423/11 או Ascaso Basic Black. על שתי המכונות קראתי ביקורות טובות, ועל ה-Ascaso Basic Black ראיתי שיש גם ביקורת בפורום.

אשמח לשמוע מה דעתכם, ומהם ההבדלים העיקריים בין המכונות. אני מעוניין במכונה שתשמש אותי לאורך זמן.

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #2 

עדיף לקנות גאג'ה ביד 2 או אסקסו ישנה עם דוד ולא תרמובלוק כמו החדשות.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

afikra פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

דווקא עם הדוד לגבי האסקסו? הבנתי מהביקורות שדווקא הדוד היה הדגם המיושן יותר והתרמובלוק אמור להיות יותר טוב.

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #4 

תרמובלוק לא עדיף על דוד אם אתה מחפש קפה טוב
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

stv
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #5 

[size= 33px; line-height: 30.1124992370605px]http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=1 ... platform=2

[/size]גאגגיה אבולושן מתצוגה. ב כ 850 שח. חא מכיר את המכונה הספציפית או החנות, אבל יש יותר סיכוי שהתייחסו אליה באופן סביר מבחינת המים שמילאו וניקיון במכונות האלו קשה לנקות את הראש ואחרי תקופה ארוכה של הזנחה אצל צרכנים פחות משקיענים, נוצר לכלוך שמאד קשה לנקות, בנוסף לאבנית ממים לא מטופלים.
בהצלחה והנאה לך!

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”