אילו חברות מייצרות LCD HD 1080p בגודל 40"
יש לנו בבית ארון שמגביל את גודל הטלוויזיה לרוחב של מטר (100 מ"מ), כך שהטלוויזיה לא תוכל להיות גדולה מ40".
המסך האופטימלי לדעתי יהיה 42" (מרחק צפיה 3מ'), אך אני מוכן 'להתפשר' על 40" אבל לא על 37".
החברות היחידות שמצאתי שמייצרות בגדלים האלה הן סמסונג וסוני (הסדרה החדשה W בלבד מפני שהX גדולה מדי).
את הW של סוני אהבתי אך לא ראיתי עדיין שום דגם של סמסונג.
האם אתם מכירים עוד חברות שמייצרות LCD בגדלי 40" באיכות גבוהה (לא מדבקות למיניהן אלא אם כן זה משהו שמשתוה ברמתו לW של סוני) אנא פרטו מספרי דגמים.
כמו כן אני מחפש חנות באזור המרכז (ת"א ר"ג והשרון) שאוכל לראות בה מספר דגמים של כמה חברות שונות.
תודה
דני
המסך האופטימלי לדעתי יהיה 42" (מרחק צפיה 3מ'), אך אני מוכן 'להתפשר' על 40" אבל לא על 37".
החברות היחידות שמצאתי שמייצרות בגדלים האלה הן סמסונג וסוני (הסדרה החדשה W בלבד מפני שהX גדולה מדי).
את הW של סוני אהבתי אך לא ראיתי עדיין שום דגם של סמסונג.
האם אתם מכירים עוד חברות שמייצרות LCD בגדלי 40" באיכות גבוהה (לא מדבקות למיניהן אלא אם כן זה משהו שמשתוה ברמתו לW של סוני) אנא פרטו מספרי דגמים.
כמו כן אני מחפש חנות באזור המרכז (ת"א ר"ג והשרון) שאוכל לראות בה מספר דגמים של כמה חברות שונות.
תודה
דני
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
טעות קטנה 100 ס"מdb כתב:יש לנו בבית ארון שמגביל את גודל הטלוויזיה לרוחב של מטר (100 מ"מ), כך שהטלוויזיה לא תוכל להיות גדולה מ40".
דני...
קבל מסך 42" 1080P ברוחב 103 ס"מ (אם אתה יכל לחיות אם עוד 3 ס"מ, אני לא הייתי מתנגד
http://www2.zap.co.il/compModels.asp?so ... _id=470107
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לדעתי 40" זה גודל שרק סמסונג מייצרת (כידוע היא מייצרת את הפאנלים לסוני).
יש 42" ו-37", זה מה שבד"כ קיים בשוק.
יש 42" ו-37", זה מה שבד"כ קיים בשוק.
בישפאר-סוני מכחישים נמרצות את העובדה הזו. לטענתם אכן יש מפעל משותף לשתי החברות אבל זה לא שסמסונג מייצרים עבור סוני. יכול להיות גם היפך.oferlaor כתב:לדעתי 40" זה גודל שרק סמסונג מייצרת (כידוע היא מייצרת את הפאנלים לסוני)....
לא לוקח עמדה - רק מעביר מידע.
במסך LCD 20 של סמסונג שרכשתי יש פנל טיוואני של צ'ימיי... (פירקתי וראיתי אז זה מוכח).